ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo Co-pilot operator training

Εκπαίδευση χειριστή Volvo Co-Pilot

Γνωρίστε τις εφαρμογές του Volvo Assist

Εκπαίδευση χειριστή Volvo Co-Pilot

Η Εκπαίδευση χειριστή Volvo Co-Pilot έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χειριστές να χρησιμοποιούν την Volvo Co-Pilot και τις προηγμένες εφαρμογές του Assist με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Αυτό προσφέρει έναν χειριστή με αυτοπεποίθηση καθώς και πιο παραγωγικές και αποδοτικές βάρδιες.

Τι κερδίζετε

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα

Η Volvo Co-Pilot έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την απόδοση των δραστηριοτήτων σας. Η σχετική εκπαίδευση βοηθά τους χειριστές να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί όταν χρησιμοποιούν την Volvo Co-Pilot και τις προηγμένες εφαρμογές του Assist.

Υψηλότερη απόδοση

Έχοντας κατανοήσει όλες τις λειτουργίες των εφαρμογών Assist και των πολύτιμων δεδομένων που παρέχουν, οι χειριστές μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους αποδοτικότερα.

Μειωμένο κόστος

Η χρήση των μηχανημάτων με βέλτιστο τρόπο με τη βοήθεια της Volvo Co-Pilot όχι μόνο εξοικονομεί καύσιμα και βελτιστοποιεί τη λειτουργία, αλλά μειώνει επίσης την άσκοπη χρήση του ρελαντί και τη φθορά του μηχανήματος.

Ξεκλειδώστε πλήρως την παραγωγικότητα του μηχανήματός σας.

Με καλή κατανόηση των πολλών έξυπνων λειτουργιών των εφαρμογών Assist, οι χειριστές μπορούν να αξιοποιήσουν στον µέγιστο βαθµό το δυναµικό του μηχανηματός τους.

Αυξημένη ικανοποίηση του χειριστή

Η εκπαίδευση έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ικανοποίηση από την εργασία, με αποτέλεσμα πιο ευχαριστημένους και παραγωγικούς χειριστές. Η δέσμευση για ανάπτυξη των εργαζομένων βοηθά επίσης στην προσέλκυση ταλαντούχων χειριστών.

Οικογένεια Volvo Co-Pilot

Βελτιστοποιήστε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε, με την Volvo Co-Pilot, τον συνεργάτη σας στην καμπίνα. Η οθόνη αφής 10" υψηλής ανάλυσης παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών Assist, σχεδιασμένες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

Dig Assist

Δουλέψτε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια.

LOAD ASSIST

Φορτώστε τη βέλτιστη ποσότητα υλικού και βελτιστοποιήστε τους κύκλους φόρτωσης.

Haul Assist

Παρακολουθήστε την παραγωγή σας και βελτιστοποιήστε τους κύκλους μεταφοράς.

Compact Assist

Παραγωγή και τεκμηρίωση συμπύκνωσης υψηλής ποιότητας.

Pave Assist

Επιτύχετε αποτελέσματα οδόστρωσης υψηλής ποιότητας.

Πώς λειτουργεί

Στο τέλος του σεμιναρίου, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Volvo Co-Pilot καθώς και όλες τις λειτουργίες μιας συγκεκριμένης εφαρμογής Assist.

Από τη θεωρία...

Η εκπαίδευση αρχίζει στην αίθουσα διδασκαλίας όπου τα μαθήματα παραδίδονται μέσω προσομοιωτών Volvo Co-Pilot, ομαδικής συζήτησης, ασκήσεων και παρουσιάσεων από τους εκπαιδευτές μας:

 • Εισαγωγή στη Volvo Co-Pilot
 • Εισαγωγή στις εφαρμογές Assist
 • Χαρακτηριστικά και λειτουργίες
 • Πώς λειτουργεί
  • Ρυθμίσεις και βαθμονόμηση
  • Λειτουργίες Assist
  • Βελτιωμένη απόδοση
  • Συμβουλές και τρικ
...στην πράξη

Μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την Volvo Co-Pilot για να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που έμαθαν. Σε πρώτη φάση γνωρίζουν και εξοικειώνονται με όλα τα στοιχεία της Volvo Co-Pilot και στη συνέχεια εξασκούνται σε μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών και εργασιών.

Ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής μας παρακολουθεί την απόδοση σε όλες τις πρακτικές εργασίες, παρέχοντας ανατροφοδότηση και προτεινόμενες βελτιώσεις σε πραγματικό χρόνο.

Η πρακτική εξάσκηση μπορεί να ολοκληρωθεί με ασκήσεις έτοιμες προς χρήση ή κατά τη διάρκεια της καθημερινής εργασίας του χειριστή, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας