ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Volvo advanced operator training

Προηγμένη εκπαίδευση χειριστή

Ανεβάστε την αποδοτικότητά σας στο επόμενο επίπεδο

Προηγμένη εκπαίδευση χειριστή

Η προηγμένη εκπαίδευση χειριστή, γνωστή και ως Εκπαίδευση EcoOperator, είναι ένα σεμινάριο ανωτέρου επιπέδου για ήδη έμπειρους χειριστές, με βασικό στόχο την αποδοτικότητα. Το πρόγραμμα βοηθά τους χειριστές να είναι πιο παραγωγικοί, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου, τη φθορά του μηχανήματος και τον απρογραμμάτιστο χρόνο μη διαθεσιμότητας – με στόχο μια πιο κερδοφόρα και φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση.

Τι κερδίζετε

Βέλτιστη αποδοτικότητα

Γνωρίζοντας καλύτερα τα μηχανήματα και τις εφαρμογές τους, οι χειριστές μπορούν να προγραμματίσουν και να εκτελέσουν το έργο τους πιο αποτελεσματικά, να κάνουν περισσότερα με λιγότερα, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την κερδοφορία.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Με καλή κατανόηση των πολλών έξυπνων λειτουργιών και χαρακτηριστικών των μηχανημάτων Volvo, οι χειριστές μπορούν να αξιοποιήσουν στον µέγιστο βαθµό το δυναµικό των μηχανημάτων τους.

Ασφαλέστερος χειρισμός

Η εκπαίδευση επιτρέπει στους χειριστές να βελτιώνουν συνεχώς τις δεξιότητές τους και τον τρόπο χειρισμού του μηχανήματος, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κινδύνου συμβάντων ή ατυχημάτων.

Μειωμένη φθορά, μειωμένο κόστος

Η εκπαίδευση βοηθά στην αποτροπή της περιττής καταπόνησης του μηχανήματος, ελαχιστοποιώντας τη φθορά, και ως εκ τούτου, μειώνοντας το κόστος.

Μεγαλύτερη διαθεσιμότητα

Η σωστή χρήση του μηχανήματος διατηρεί τα μηχανήματά σας σε καλή κατάσταση και μειώνει τον κίνδυνο απρογραμμάτιστης μη διαθεσιμότητας, ενώ αυξάνει τη διάρκεια ζωής και την υπολειμματική αξία του μηχανήματος.

Αυξημένη ικανοποίηση του χειριστή

Η εκπαίδευση έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ικανοποίηση από την εργασία, με αποτέλεσμα πιο ευχαριστημένους και παραγωγικούς χειριστές. Η δέσμευση για ανάπτυξη των εργαζομένων βοηθά επίσης στην προσέλκυση ταλαντούχων χειριστών.

Η εκπαίδευση αποδίδει

Τα χρήματα που επενδύονται στην ανάπτυξη του χειριστή είναι χρήματα που δεν πηγαίνουν χαμένα. Ένας εξειδικευμένος χειριστής εργάζεται πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά – εξοικονομώντας χρόνο και καύσιμα. Η κατάλληλη εκπαίδευση χειριστή θα συμβάλει στην αύξηση της κερδοφορίας σας, μειώνοντας τόσο το λειτουργικό κόστος όσο και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ολλανδία

Ton Driessen, χειριστής ελαστικοφόρου φορτωτή (Wienerberger)

«Πριν παρακολουθήσω τα μαθήματα EcoOperator χρησιμοποιούσα πάντα το μηχάνημα στη μέγιστη ισχύ, ενώ τώρα πετυχαίνω την ίδια παραγωγικότητα με το μισό ρυθμό».

Αλγερία

Kader salhi, Διευθυντής παραγωγής (SAPAM)

«Μετά την εκπαίδευση, παρατηρήσαμε μείωση του κόστους των καυσίμων, των ελαστικών και των ανταλλακτικών.»

Σουηδία

Anders Johansson, Επικεφαλής ομάδας (Econova)

«Όταν χρησιμοποιείς φορτωτές για 23 χρόνια, νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα. Αλλά είναι εντυπωσιακό πόσα μπορείς να μάθεις και πόσο πολύ να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, με το σεμινάριο EcoOperator. Μαθαίνεις πώς να εξοικονομείς χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα προστατεύεις το περιβάλλον.»

Ολλανδία

Peter Amsen, Διευθυντής εργοταξίου (Wienerberger)

«Εξοικονομήσαμε 4 λίτρα καυσίμου ανά ώρα - 20% λιγότερη κατανάλωση - που δεν είναι λίγο!»
«Με βάση αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα, θα πραγματοποιήσουμε την εκπαίδευση EcoOperator και σε άλλα εργοτάξιά μας.»

Πώς λειτουργεί

Volvo advanced operator training

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης EcoOperator καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων όπου ο χειριστής μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της επιχείρησής σας. Ο εκπαιδευτής της Volvo συνεργάζεται στενά με χειριστές για να βελτιώσει τις γνώσεις τους και να τους δώσει τα εφόδια ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Αξιολόγηση

Ανάλυση δεδομένων
Ο εκπαιδευτής εκτελεί μια πρώτη ανάλυση δεδομένων του μηχανήματος, για να εντοπίσει δυνατότητες βελτίωσης.

Επίσκεψη στο εργοτάξιο
Για να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες και να ολοκληρωθεί η φάση αξιολόγησης, οργανώνεται μια επίσκεψη στο εργοτάξιο. Η επίσκεψη αυτή περιλαμβάνει επιθεώρηση του μηχανήματος καθώς και εκτιμήσεις των πρακτικών χειρισμού και των συνθηκών του εργοταξίου.

Βελτίωση

Θεωρία
Οι χειριστές ολοκληρώνουν μια θεωρητική εκπαίδευση ώστε να γνωρίσουν σε βάθος τις βέλτιστες πρακτικές, που περιλαμβάνουν τόσο τις τεχνικές χειρισμού όσο και τη συνολική αποδοτικότητα. Οι εκπαιδευτές μας χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία προκειμένου να επιτευχθούν μακροπρόθεσμες, ουσιαστικές βελτιώσεις.

Πρακτική
Οι χειριστές αποκτούν πρακτική εμπειρία, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που έμαθαν κατά τη διάρκεια της θεωρητικής φάσης. Η ολοκλήρωση αυτής της φάσης μπορεί να γίνει είτε με έτοιμες προς χρήση πρακτικές ασκήσεις είτε κατά τη διάρκεια της καθημερινής εργασίας του χειριστή, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Διάρκεια

Παρακολούθηση
Λίγους μήνες αργότερα, εκτελείται νέα ανάλυση δεδομένων του μηχανήματος. Παρέχεται μια σύνοψη των αποτελεσμάτων μαζί με συστάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις.

Αξιόπιστη αναφορά

Για να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που χειρίζεστε το μηχάνημα και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες εξοικονόμησης, ο εκπαιδευτής θα επισκεφτεί το εργοτάξιό σας και θα δημιουργήσει την πρώτη Αναφορά EcoOperator. Με εμπεριστατωμένες πληροφορίες όσον αφορά τις πρακτικές χειρισμού, ο εκπαιδευτής μπορεί να προσαρμόσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους τομείς βελτίωσης που σας ενδιαφέρουν.

Κατά τη διάρκεια της φάσης παρακολούθησης, θα δημιουργηθεί μια νέα Αναφορά EcoOperator για να επισημανθούν οι βελτιώσεις και οι εξοικονομήσεις που επιτεύχθηκαν σε σύγκριση με την απόδοση πριν από την εκπαίδευση.

Έξυπνα εκπαιδευτικά εργαλεία

Για υλικό υποστήριξης του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς και για διατήρηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, μπορείτε να απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο Volvo για μια σειρά έξυπνων λύσεων. Ιδού μερικά παραδείγματα.

Προσομοιωτές προηγμένης εκπαίδευσης

Ανεξάρτητα από τις κακές καιρικές συνθήκες ή την έλλειψη μηχανημάτων, το πρακτικό μέρος της Εκπαίδευσης EcoOperator μπορεί πάντοτε να εκτελείται σε έναν υπερσύγχρονο προσομοιωτή της Volvo.

Με διαθέσιμες διαμορφώσεις εκσκαφέων, ελαστικοφόρων φορτωτών και αρθρωτών χωματουργικών φορτηγών, οι προσομοιωτές της Volvo αναπαραγάγουν με ακρίβεια τις πραγματικές συνθήκες του εργοταξίου και του χειρισμού των μηχανημάτων, προσφέροντας στους χειριστές την αυθεντική εμπειρία του εργοταξίου. Η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα του χειριστή μετρούνται αναλυτικά κατά τον χειρισμό του προσομοιωτή ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της απόδοσης και η παρακολούθηση της βελτίωσης.

Insight reports

Υποστηριζόμενα από το σύστημα τηλεματικής CareTrack, τα Insight Reports είναι το τέλειο υλικό υποστήριξης για την εκπαίδευση του χειριστή. Ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αναφορών παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συνολική κατάσταση, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των μηχανημάτων Volvo και παρέχει στους χειριστές απλές πληροφορίες σχετικά με το πώς ο τρόπος που χειρίζονται το μηχάνημα επηρεάζει την απόδοσή του.

Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Αρχική
Βελτιώστε την επιχείρησή σας

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας