ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα

Τέσσερις τρόποι με τους οποίους η εκπαίδευση των χειριστών μπορεί να μειώσει το ΣΚΙ

Οι χειριστές μπορούν να έχουν τεράστια επίδραση στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (ΣΚΙ). Οι πελάτες που επενδύουν στους ανθρώπους τους θα αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη μακροπρόθεσμα, γιατί τα άτομα αυτά θα βοηθήσουν στην ανάδειξη των καλύτερων στοιχείων των μηχανημάτων τους. Ιδού οι τέσσερις κύριοι τρόποι που η εκπαίδευση των χειριστών μπορεί να κάνει τη διαφορά.

1. Εξοικονομήστε χρήματα από καύσιμα

Άπειροι χειριστές που πατάνε συνεχώς τέρμα το γκάζι και κάνουν απότομα φρεναρίσματα θα εκτοξεύσουν την κατανάλωση καυσίμων στα ύψη. Τα καύσιμα δεν στοιχίζουν φτηνά και με την πάροδο του χρόνου αυτό θα οδηγήσει σε εξαιρετικά μεγάλη σπατάλη χρημάτων λόγω περιττής κατανάλωσης. Η εκπαίδευση θα βοηθήσει τους χειριστές να αποκτήσουν καλύτερη αίσθηση της απαιτούμενης ροπής, αποφεύγοντας το σπινάρισμα των ελαστικών. Ακόμη και έμπειροι χειριστές θα επωφεληθούν από ένα σεμινάριο, όπως το σεμινάριο EcoOperator, το οποίο βοηθά τους συμμετέχοντες να προγραμματίσουν την εργασία τους με τον πιο έξυπνο τρόπο και να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά βελτίωσης της αποδοτικότητας των νέων μηχανημάτων Volvo. Η επένδυση δεν θα αργήσει να κάνει απόσβεση. Μετά από αυτό, όλη η εξοικονόμηση από την κατανάλωση καυσίμου θα μετατραπεί απευθείας σε κέρδος.

2. Μειώστε το κόστος συντήρησης

Εκτός από τη σπατάλη καυσίμων, οι υπερβολικές στροφές κινητήρα, οι απότομες επιταχύνσεις ή η υπερφόρτωση θα προκαλέσουν περιττή φθορά σε ένα μηχάνημα και θα μειώσουν τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων του. Οι μη εκπαιδευμένοι χειριστές μπορεί ακόμη και να επιχειρήσουν επικίνδυνους χειρισμούς ή εργασίες για τις οποίες ένα μηχάνημα δεν είναι κατάλληλο, προκαλώντας δαπανηρές ζημιές. Οι εκπαιδευμένοι χειριστές θα τους ενθαρρύνουν να χειρίζονται το μηχάνημα με ομαλό, προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο, ο οποίος θα οδηγήσει σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης μακροπρόθεσμα.

3. Αποφύγετε τα δαπανηρά ατυχήματα

Τα ατυχήματα είναι ο εφιάλτης κάθε πελάτη. Ακόμη και αν δεν υπάρχει τραυματισμός χειριστή ή άλλου ατόμου στον περιβάλλοντα χώρο του εργοταξίου, τα ατυχήματα δεν παύουν να οδηγούν σε απρόβλεπτο χρόνο διακοπής της λειτουργίας, ενόσω διερευνάται η αιτία του συμβάντος και αποκαθίσταται οποιαδήποτε ζημιά. Χάνεται παραγωγικός χρόνος και το κόστος επισκευής πλήττει τα κέρδη όπως τίποτε άλλο. Η Volvo είναι προσηλωμένη στην ασφάλεια και ενσωματώνει στα μηχανήματά της πολλά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ασφάλεια, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κατά της εσφαλμένης χρήσης τους. Η εκπαίδευση θα βοηθήσει τους χειριστές να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, ώστε να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιούν πάντα το μηχάνημα με σωστό και υπεύθυνο τρόπο, έχοντας ταυτόχρονα τον νου τους σε άτομα και άλλα μηχανήματα στο εργοτάξιο. Ασφαλής παραγωγή σημαίνει αξιόπιστη παραγωγή, που θα οδηγήσει σε μείωση του ΣΚΙ.

4. Αυξήστε τη συνολική παραγωγή

Ο όγκος εργασίας που μπορεί να φέρει σε πέρας ένας χειριστής σε μια βάρδια εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις ικανότητές του. Οι χειριστές που σχεδιάζουν αποδοτικά την εργασία τους, χρησιμοποιούν ακριβείς κινήσεις και επιτυγχάνουν βέλτιστο φορτίο ή συντελεστή πλήρωσης, εξοικονομούν πολύ χρόνο. Η εκπαίδευση των χειριστών σας θα αυξήσει δραματικά την παραγωγικότητα τους – και όσο περισσότερο παράγετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε.

Προσομοιωτές Volvo

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ