ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
volvo σχετικά με τη vce

Ένας παγκόσμιος όμιλος

Σχετικά με τη Volvo CE

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε περισσότερες από 125 χώρες.

Εμπειρία, εξειδίκευση, λύσεις

Με μια πλήρη σειρά προϊόντων που κατασκευάζεται, συντηρείται και υποστηρίζεται σε όλο τον κόσμο, διαθέτουμε το ιδανικό μηχάνημα και λύση για όλες τις εργασίες σας.

Προσθέστε αξία στην επιχείρησή σας

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η Volvo έχει την κατάλληλη λύση για εσάς. Αφήστε μας λοιπόν να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας. Ακούγοντας τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να μειώσουμε το συνολικό σας κόστος ιδιοκτησίας και να αυξήσουμε το εισόδημά σας.

Το να είστε πελάτης της Volvo σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας μια πλήρη σειρά υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Volvo μπορεί να σας προσφέρει μακροπρόθεσμη συνεργασία, να προστατέψει τα έσοδά σας και να σας παρέχει μια πλήρη σειρά λύσεων χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Η Volvo έχει δεσμευτεί η επένδυσή σας να σας επιστραφεί με θετικό πρόσημο.

Καινοτομία

Θέτουμε νέα πρότυπα στον κλάδο

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Volvo Construction Equipment. Είναι η νοοτροπία της εταιρείας μας και ο τρόπος που εργαζόμαστε. Με περισσότερα από 180 χρόνια τεχνογνωσίας σε κατασκευές και καινοτομίες, η Volvo CE βρίσκεται στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων. Για εμάς, δεν είναι απλώς καλό να κατέχει κάποιος την τελευταία τεχνολογία, είναι απαραίτητο να παραμένει ανταγωνιστικός και να διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη κερδοφόρο ανάπτυξη.

Βασικές αξίες

Ποιότητα, ασφάλεια, φροντίδα για το περιβάλλον

Η ποιότητα, η ασφάλεια και η φροντίδα για το περιβάλλον είναι οι βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας, τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βασικές αξίες μας

η ιστορία μας

Ένας πολύτιμος συνεργάτης

Από την ίδρυσή της το 1927, η Volvo CE μεγάλωσε από μια τοπική βιομηχανία σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού κατασκευών στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας

Ο αρχιτεχνίτης

Φιλμ για την εταιρική ιστορία της Volvo Construction Equipment, ένα βίντεο για την πλούσια ιστορία της Volvo CE. Κέρδισε το Ασημένιο Δελφίνι στα βραβεία εταιρικών μέσων & τηλεόρασης στις Κάννες.

Εγκαταστάσεις παραγωγής Volvo CE

Πραγματικά διεθνής

Με έδρα στις Βρυξέλλες, η Volvo Construction Equipment διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο - στη Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία, Ινδία, Κίνα και Κορέα. Οι πολυάριθμες εγκαταστάσεις μας ανά τον πλανήτη παράγουν μια πλήρη γκάμα ελαστικοφόρων φορτωτών, εκσκαφέων, ανατρεπόμενων φορτηγών, χωματουργικών και ασφαλτικών οδοστρωτήρων, διαστρωτήρων ασφάλτου, μικρών μηχανημάτων και μηχανημάτων διαχείρισης υλικών.

Το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων μας

Δια βίου υποστήριξη

Οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Volvo Construction Equipment είναι οι στυλοβάτες της επιχείρησής μας και μια σημαντική γέφυρα ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες που αγοράζουν και χειρίζονται τα μηχανήματά μας. Ανεξαρτήτως μεγέθους, οι επίσημες αντιπροσωπείες της Volvo CE είναι διαθέσιμες για να παρέχουν στους πελάτες μας συμβουλές και υποστήριξη, από το στάδιο της επιλογής και της αγοράς του κατάλληλου μηχανήματος για τις ανάγκες τους έως και τη διασφάλιση ότι το μηχάνημα λαμβάνει το σέρβις και τη φροντίδα που απαιτούνται για όλη τη διάρκεια της λειτουργικής του ζωής.