ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
Building Tomorrow - Volvo brand movie

Ένας παγκόσμιος όμιλος

ΣXETIKA ME THN Volvo CE

Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε περισσότερες από 140 χώρες.

Building Tomorrow

Εμπειρία, εξειδίκευση, λύσεις

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές εξοπλισμού έργων υψηλής ποιότητας και με περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο. Με μια πλήρη σειρά προϊόντων που κατασκευάζεται, συντηρείται και υποστηρίζεται σε όλο τον κόσμο, διαθέτουμε το ιδανικό μηχάνημα και την κατάλληλη λύση για όλες τις εργασίες σας.

Τα πιστεύω μας

Αειφορία

Πιστεύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον. Έχοντας ως πεδίο δραστηριότητας την παγκόσμια κατασκευαστική βιομηχανία, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να μετατρέψουμε αυτήν την πίστη σε πραγματικότητα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για την Αειφορία (στα Αγγλικά)
Καινοτομία

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Volvo Construction Equipment. Είναι η νοοτροπία της εταιρείας μας και ο τρόπος που εργαζόμαστε. Με περισσότερα από 180 χρόνια τεχνογνωσίας σε κατασκευές και καινοτομίες, η Volvo CE βρίσκεται στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων. Για εμάς, δεν είναι απλώς καλό να κατέχει κάποιος την τελευταία τεχνολογία, είναι απαραίτητο να παραμένει ανταγωνιστικός και να διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη κερδοφόρο ανάπτυξη. 

Διαβάστε περισσότερα για την Καινοτομία (στα Αγγλικά)
Η δύναμη των ανθρώπων

Η φροντίδα και ο σεβασμός προς τους ανθρώπους αποτελούσε πάντα τον κεντρικό πυρήνα της στρατηγικής της Volvo. Αυτός μας καθοδηγεί κάθε μέρα, στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε προς τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους μας, τους προμηθευτές μας και σε όλους τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνουμε σε αυτόν τον πλανήτη. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας έχει αναπτυχθεί γύρω από την εμπιστοσύνη, το πάθος και την ανοιχτή νοοτροπία και είμαστε σίγουροι ότι όσο περισσότερο ακούμε και κατανοούμε διαφορετικές οπτικές γωνίες, τόσο ισχυρότεροι γινόμαστε. Γιατί, σε τελική ανάλυση, μόνο ένα πράγμα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Οι άνθρωποι.

Ευκαιρίες Καριέρας στην Volvo (στα Αγγλικά)

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η Volvo έχει την κατάλληλη λύση για εσάς. Αφήστε μας λοιπόν να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας. Ακούγοντας τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να μειώσουμε το συνολικό σας κόστος ιδιοκτησίας και να αυξήσουμε το εισόδημά σας.

Το να είστε πελάτης της Volvo σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας μια πλήρη σειρά υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Volvo μπορεί να σας προσφέρει μακροπρόθεσμη συνεργασία, να προστατέψει τα έσοδά σας και να σας παρέχει μια πλήρη σειρά λύσεων χρησιμοποιώντας εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Η Volvo έχει δεσμευτεί για τη θετική απόδοση της επένδυσής σας.

Διαβάστε για τις υπηρεσίες μας

Το δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων μας

Δια βίου υποστήριξη

Οι επίσημοι αντιπρόσωποι της Volvo Construction Equipment είναι οι στυλοβάτες της επιχείρησής μας και μια σημαντική γέφυρα ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες που αγοράζουν και χειρίζονται τα μηχανήματά μας. Ανεξαρτήτως μεγέθους, οι επίσημες αντιπροσωπείες της Volvo CE είναι διαθέσιμες για να παρέχουν στους πελάτες μας συμβουλές και υποστήριξη, από το στάδιο της επιλογής και της αγοράς του κατάλληλου μηχανήματος για τις ανάγκες τους έως και τη διασφάλιση ότι το μηχάνημα λαμβάνει το σέρβις και τη φροντίδα που απαιτούνται για όλη τη διάρκεια της λειτουργικής του ζωής.

Αναζήτηση επίσημου αντιπροσώπου

Εγκαταστάσεις παραγωγής Volvo CE

Πραγματικά διεθνής

Με έδρα στο Γκέτεμποργκ, η Volvo Construction Equipment διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο – στη Σουηδία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Κίνα και την Κορέα. Οι πολυάριθμες εγκαταστάσεις μας ανά τον πλανήτη παράγουν μια πλήρη γκάμα ελαστικοφόρων φορτωτών, εκσκαφέων, ανατρεπόμενων φορτηγών, χωματουργικών και ασφαλτικών οδοστρωτήρων, διαστρωτήρων ασφάλτου, μικρών μηχανημάτων και μηχανημάτων διαχείρισης υλικών.

Εξερευνήστε τις τοποθεσίες μας

Η ιστορία μας

Ένας πολύτιμος συνεργάτης

Από την ίδρυσή της το 1832, η Volvo CE αναπτύχθηκε από ένα τοπικό συνεργείο σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού έργων στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για την Ιστορία μας (στα Αγγλικά)

Ο αρχιτεχνίτης

Φιλμ για την εταιρική ιστορία της Volvo Construction Equipment, ένα βίντεο για την πλούσια ιστορία της Volvo CE. Κέρδισε το Ασημένιο Δελφίνι στα βραβεία εταιρικών μέσων & τηλεόρασης στις Κάννες.