СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
Volvo Services Foundation Services

Включени от самото начало

Ново определение за успех

Включени от самото начало

С всяка машина Volvo получавате и легендарната ни клиентска поддръжка на Volvo, която диктува промишления стандарт от 1832 г. досега. Независимо дали купувате нова или вече употребявана машина, нашата глобална мрежа от търговски представители и механици предлага денонощна поддръжка, включваща наблюдение на машината и осигуряване на части от световна класа. Това е същността на всичко, предлагано от Volvo Services: така можете да бъдете спокойни, че сме предвидили всичко още от самото начало.

Глобална дилърска мрежа

Volvo разполага с всеобхватна мрежа, която напълно отговаря на вашите потребности, като използва местните познания и глобалния опит. Нашата широка инфраструктура от търговски представители, сервизи и специализиран персонал по целия свят използва споделения експертен опит на цялата организация Volvo.

Сервизни техници на Volvo

Обучените механици на търговските представители на Volvo познават всички особености на вашата машина Volvo и знаят как да оптимизират технологията по-добре от всеки друг. Както можем да видим, знанието и компетентността са неделима част от нашето предложение. Ето защо ние правим всичко необходимо, за да могат нашите професионални специалисти да преминават непрекъснато обучение и винаги да са информирани за най-новите стандарти и инструменти, предоставени от Volvo.

Наличност на части в глобален мащаб

Никой отделен доставчик на части не може да се конкурира с Volvo като цялостен доставчик на решения. Независимо каква част е необходима, ние можем да я предоставим и сменим бързо и безопасно - дори и за машини на Volvo, закупени преди десет години. Достъп до стотици хиляди части чрез нашата широка логистична мрежа, достъпна от един източник - вашият търговски представител на Volvo.

Задължителни застраховки

Качеството е синоним на марката Volvo и е залегнало в основата на продуктите, които проектираме и произвеждаме повече от 185 години На вас предаваме нашата увереност в качеството на нашите продукти чрез нашата подробна оферта, която съчетава стандартна гаранция и гъвкава програма за разширено покритие. Можете също да се насладите на спокойствието, което осигуряват изчерпателните гаранции, предлагани при закупуването на оригинални части Volvo.

Встъпително обучение

Поддържайте готовността и работоспособността на вашата машина и операции с помощта на нашите професионални специалисти, които предлагат встъпителен инструктаж за машината и обучение на оператора на място при доставката на Volvo.

CareTrack

Спестете време и пари с CareTrack - една от множеството информационни системи за наблюдение на машината. Стандартно оборудване в нашите по-големи машини, CareTrack ви осигурява безплатен достъп до данните на вашата машина, като например часове и местоположение, и ви помага да планирате по-ефективно сервизното обслужване благодарение на предупрежденията. С изключение на базовото ниво, можете да се възползвате от безкрайните възможности за подобряване на ефективността, увеличаване на производителността и намаляване на разходите за гориво.

Проактивно наблюдение

Поддържайте вашата машина в движение със системата Proactive Monitoring (Динамично наблюдение). Volvo следи данните от машината дистанционно - от нашия собствен Център за безотказна експлоатация, което спомага за предсказване на потенциални повреди, преди те възникнат. Това ви дава повече време, за да се съсредоточите върху вашата работа, като по този начин намалите непланираното време за принудителен престой и сведете до минимум разходите за ремонт.

Поддръжка 24 часа / 7 дни седмично

Нашата цел е ясна: ще направим всичко, което е необходимо, за да гарантираме безпроблемна работа и да направим вашата машина толкова продуктивна и рентабилна, колкото може да бъде. Като предлагаме денонощна техническа поддръжка, ние ще бъдем там, за да ви подкрепяме винаги и навсякъде, когато това ви е необходимо най-много.

Volvo мърчандайз

Нашите машини се проектират, произвеждат и поддържат по уникален начин. Хората по цял свят изпитват гордост, че притежават и използват продукти на Volvo. Изберете от богатата гама стоки, носещи официалната марка Volvo, включително дрехи, играчки, колекционерски продукти и други артикули, които отразяват духа на нашата марка и това, в което вярваме.