СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България
прикачно устройство за багер volvo

Хидравлични чукове

Разрушават границите

Постоянна мощност, издръжливост и сила на врязване

Каквито и да са задачите, хидравличните чукове на Volvo са създадени да осигурят впечатляващи резултати. С изключителна енергия на удара, контрол с две скорости и широка гама от налични работни инструменти, чуковете на Volvo осигуряват гъвкавост и индивидуално решение за всяко приложение. Всеки детайл на чука от Volvo е проектиран да работи в хармония с вашата машина от Volvo, а нашите чукове се предлагат като пакет „всичко в едно“ - включително с вашия избор на маркучи, конзоли и инструменти - така че можете да се заемете директно с работата.

Чуковете Volvo са подкрепени от надеждността и поддръжката, осигурени от реномето и дилърската мрежа на Volvo. Чуковете и носачите се продават и обслужват сервизно чрез вашия местен дилър на Volvo и се доставят със солидна гаранция от производителя. Чувствайте се подкрепени, използвайте нашата обширна мрежа от Volvo техници, части, работни инструменти, сервизи и дилъри.

Хидравлични чукове Volvo - ключови продуктови функции

Филм, представящ гамата от хидравлични чукове за багери от Volvo Construction Equipment. Тези надеждни прикачни устройства са създадени за работа в перфектна хармония с багерите Volvo - за специфични условия и приложения.

Мини багер

От дизайна на компонентите до идеалния баланс между тегло и мощност, всеки детайл на чука на Volvo е проектиран да работи в хармония с вашия мини багер от Volvo.

Обзор на хидравлични чукове
Верижен багер

Мощност, производителност и гъвкавост Каквито и да са задачите, хидравличните чукове на Volvo са създадени да осигурят изключителни резултати.

Обзор на хидравлични чукове
Колесен багер

Създаден с оглед на сериозна експлоатация, с хидравличен чук на Volvo можете да поемете най-трудните задачи и да останете по-продуктивни - за по-дълго време.

Обзор на хидравлични чукове
Намиране на дилър на Volvo прикачни устройства
Свържете се с нас

Искате ли да поръчате или да научите повече? Изпратете ни съобщение.

Свържете се с нас