Construction Equipment Türkiye

Volvo CE, geleceğin mühendislerine ilham vermek için BRIO ile iş birliği yapıyor

Volvo İş Makineleri (Volvo CE) ve ailelerin sevdiği BRIO AB, gelecek vadeden genç inşaat mühendislerine keyif vermek ve onları heyecanlandırmak için yeni bir ahşap inşaat oyuncakları serisi sunmak üzere güçlerini birleştiriyor. Bu çalışma ile oyuncak üreticisi, büyük bir inşaat imalatçısı ile ilk kez iş birliği yapıyor.

BRIO Builder'ın en yeni ürün serisi, gerçek ürünlere çok benzeyecek şekilde Volvo CE ile yakın iş birliği halinde tasarlanan ve tümünde Volvo CE'nin ikonik sarı logosu bulunan bir tekerlekli yükleyici, çekici ve ekskavatöre sahip bir inşaat sistemidir.

Bu yeni ve heyecan verici ortaklık, gelecek vadeden mühendislerin en genç nesli olan ve devasa inşaat makinelerinden çok etkilenen üç yaş ve üzeri çocuklara ilham vermek için tasarlanmıştır.

Volvo CE Marka Ortaklığı'ndan Arvid Rinaldo konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "BRIO ile bu ortaklığın hayata geçirilmiş olmasından dolayı çok heyecanlıyız. Bu iki İskandinav markası ilk kez iş birliği yapmasına rağmen kalite, güvenlik, olağanüstü tasarım tutkusu ve çevre konusunda sorumlu yaklaşıma bağlılığı da içeren bir dizi ortak değerde buluşarak, güçlü bir bağ oluşturduk. İki markanın ekipleri arasında yakın bir ilişki kurulması sayesinde, BRIO modelleri Volvo CE'nin marka kimliği ile uyumlu olacak biçimde titizlikle tasarlandı.

İnşaat makineleri, etkileyici boyutları, canlı renkleri ve yaptıkları çukur kazma, kaldırma ve ağır yükler kaldırma gibi heyecan verici ve önemli işlerin yanı sıra yaşadığımız dünyanın inşa edilmesine yardımcı olmaları nedeniyle çocuklar tarafından çok seviliyor. Arvid sözlerine şöyle devam etti: "Her zaman küçük çocuklarda mühendislik yeteneğini teşvik etmenin ve artırmanın yollarını arıyoruz. Bu BRIO inşaat kitleri ile dünyayı keşfetmenin, el-göz koordinasyonunda deneyim kazanmanın ve tasarım ve inşaat sevgisi kazanmanın eğlenceli bir yolunu sağlıyoruz. 6Bu girişim ile demografik yapımızın en genç bireylerinin oyun oynayarak büyüleyici inşaat dünyasını keşfetmesine yardımcı oluyoruz."

FSC Onaylı kayın kerestesi ve kaliteli plastik parçaların yanı sıra kullanımı kolay aletler ile yapılan Volvo CE tekerlekli yükleyici, çekici ve ekskavatör, küçük eller ile oynamak için idealdir. Bunlar hem çok güzel bir görünüme sahiptir hem de kaliteli malzemeleri ve dayanıklı tasarımları sayesinde nesiller boyunca çocuklara ve torunlara bırakılarak keyifle kullanılacak ideal parçalardır. 

Oyuncaklar, gerçek inşaat makinelerinde bulunan mekanik boşaltma, kaldırma ve taşıma gibi gerçekçi oyun işlevlerine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde sınırsız oyun için ideal oyuncaklardır. Buna ek olarak, güvenlik konusu Volvo CE'nin temel değerlerinden biri olduğundan, her makinenin üstünde Volvo Araç Üstü Tartım sisteminde bulunanlara benzeyen, pilden güç alan, turuncu bir lambası yer alır.

BRIO Builder Ürün Tasarımcısı Dan Nordlund, "Çocuklar, Builder ile oynamaya başladığında oyun olanaklarının sınırı yok." diyor. "Bu yeni Volvo temalı araçlar ile inşaat oyunu yepyeni bir eğlence düzeyine ulaşıyor. Çocuklar artık devasa makinelerini imal edebiliyor, gerçek yaşamdan esinlenen bir şantiye kurabiliyor ve daha sonra istedikleri gibi yeniden düzenlemeler ve inşaat çalışmaları yapabiliyor."

BRIO Builder inşaat oyuncakları, 2022 sonbaharından itibaren sunulacak. BRIO ile çalışmasının bir parçası olarak Eskilstuna'daki Volvo Müzesine bir BRIO Builder Station eklenecek ve tekerlekli yükleyicinin gerçek boyutlu bir ahşap kopyası, başka etkinliklerde sergilenmediği zamanlarda burada bulunacak.

 

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com