Construction Equipment Suomi
Volvo Services Repair

Korjaus

Vältä odottamattomat kustannukset

Korjaus

Ei syytä huoleen, vaikka koneesi vakiotakuu päättyykin. Tarjoamme useita korjaussopimuksia, joiden avulla voit välttää odottamattomat korjauskustannukset ja suojata yrityksesi kassavirran. 

Täyskorjaus

Valitessasi täyskorjauksen saat täyden mielenrauhan. Tällöin hallitset myös täydellisesti kassavirtaasi, koska maksat vain sopimusta solmittaessa sovitut hinnat. Tämän jälkeen Volvo huolehtii koneestasi täysin sen vikaannuttua. Kattaa kaikki komponentit ja osat lukuun ottamatta niitä, jotka on mainittu kohdassa Poikkeukset*.

*Poikkeukset vaihtelevat koneen tyypistä riippuen.

Valikoidut korjaukset

Jos budjettisi on rajallinen tai sinulla ei ole tällä hetkellä tarvetta täyskorjaussopimukseen, valittavanasi on kaksi suppeampaa korjaussopimusta:

  • Voimansiirtosopimus – vaihtelee koneen tyypistä riippuen, mutta kattaa tyypillisesti moottorin (ja kaikki voidellut komponentit moottorin sisällä), vaihteiston, akselit ja hydrostatiikan.
  • Komponentit-sopimus – kattaa voimansiirtosopimuksen sisällön sekä useita keskeisiä komponentteja, kuten laturit ja rungot – vaikkakin kattavuus vaihtelee koneen tyypistä riippuen. Kaivukoneissa se esimerkiksi kattaa puomin ja kauhan varren.
Lisäpalvelut

Volvo-jälleenmyyjäsi voi myös räätälöidä sinulle kattavamman korjaussopimuksen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Huollon lisääminen korjaussopimukseesi on paras tapa varmistaa koneen käyttövarmuus.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä