Construction Equipment Hrvatska

Pregledi podvozja

Razumijevanje vašeg podvozja

Pregledi podvozja

Program Volvo pregleda podvozja je cjelovit paket usluga, koji jamči optimizirani vijek podvozja, koristeći najnoviju tehnologiju podataka i informacija. U kombinaciji sa sposobnostima Volvo eksperta, on čini uslugu po mjeri za održavanje, prevenciju i podršku. Pregled podvozja uključuje MATRIS, Volvo eksperta, originalne Volvo dijelove i vizualni pregled. To jamči da ništa neće biti propušteno i da će biti postignuta maksimalna učinkovitost.

Matris

Napredni sustav praćenja informacija o stroju - Machine Tracking Information System (MATRIS), koristi informacije dobivene pregledom istrošenosti podvozja. MATRIS izrađuje opširan izvještaj o stanju istrošenosti podvozja, na osnovi sati rada stroja. Zbirka izvješća koja MATRIS isporučuje dodaje dimenziju podacima koji se koriste za izradu grafova i trenda trošenja. To kupcima omogućava donošenje pouzdanih odluka o preventivnom održavanju.

Vizualni pregled

Početni stupanj pregleda je vizualni obilazak podvozja da se vidi ima li kakvih problema. Naši stručnjaci mogu također dati savjet o jednostavnim tehnikama kako obaviti osnovni vizualni pregled podvozja; prepoznavanje bilo kakvih odstupanja u ranoj fazi može spriječiti veće probleme.

Originalni Volvo dijelovi

Sve komponente u Volvo podvozju dizajnirane su tako da skladno djeluju sa svim ostalim a uz to su pouzdane i izdržljive. Kada na podvozju treba zamijeniti neki dio, originalni Volvo dijelovi jamče da će vaš Volvo ostati Volvo, s maksimalnom djelatnom pouzdanošću stroja. Kod originalnih Volvo dijelova nema kompromisa kada se radi o kvaliteti i sigurnosti. Dodavanje stranog dijela u sustav može narušiti optimalne performanse stroja, uzrokovati daljnja oštećenja i dovesti do toga da jamstvo više ne vrijedi.

Važnost podvozja

Podvozje rovokopača obavlja herojski posao. Ono nosi ukupnu težinu stroja i stalno je u radu izvrgnuto kamenju i drugim zaprekama. Mnogi njegovi dijelovi su izloženi stalnom trošenju i naprezanju. Održavajući podvozje u dobrom stanju, možete računati da će stroj uvijek raditi sigurno i učinkovito. Također se možete pouzdati u zajamčene vrhunske performanse i visoku kvalitetu originalnih Volvo dijelova podvozja. Oni su razvijeni specifično za vaš stroj kao dio cjelovitog sustava i funkcioniraju optimalno s ostatkom pogonskog sklopa. To produžava radni vijek a pri tome doprinosi najnižim mogućim troškovima tijekom trajanja stroja.

  • Redoviti pregled Volvo tehničara.
  • Analizirajući i prateći spremljene podatke o istrošenosti korištenjem naprednog softvera.
  • Izvijestite o nalazu istrošenosti i preporučite najbolje rješenje za održavanje.
  • Zamjena dijelova i servis.
  • Planirajte slijedeći pregled i servis
Volvo pronalazač predstavnika, početak
Poboljšajte vaš posao

Raspravimo kako vam možemo pomoći.

Obratite se nama