CONSTRUCTION EQUIPMENT België
volvo info over vce

Een wereldwijde organisatie

Meer over Volvo CE

Onze producten en diensten worden in meer dan 125 landen aangeboden.

Ervaring, expertise en oplossingen

Met een complete productreeks en een wereldwijd vertakt netwerk van productievestigingen, servicepunten en supportafdelingen hebben we voor u een passende machine en de juiste oplossing voor elke klus.

Waar we in geloven

BUILDING TOMORROW

We geloven in een duurzame toekomst. En wereldwijd zetten we ons samen met onze klanten in de bouwsector in om die toekomst te verwezenlijken.

Meer lezen

Meerwaarde creëren voor uw bedrijf

Complete oplossingen

Volvo heeft voor u de juiste oplossing. Waarom niet bij ons aankloppen voor al uw behoeften gedurende de levensduur van uw machine? Door in te haken op uw behoeften kunnen we uw operationele kosten verlagen en daarmee uw winst verhogen.

Als klant van Volvo hebt u een compleet pakket aan diensten tot uw beschikking. Volvo is een duurzame partner die rekening houdt met uw winstgevendheid. Dat heeft geleid tot een ruim aanbod aan klantgerichte oplossingen, gebouwd met hoogwaardige onderdelen die worden geproduceerd door mensen met passie voor hun vak. Volvo streeft naar een maximaal rendement van uw investering.

Innovatie

Wij stellen de nieuwe norm voor de sector

Innovatie ligt aan de basis van Volvo Construction Equipment. Dat vormt de mindset en de werkwijze van ons bedrijf. Volvo CE vervult een voortrekkersrol bij technologische ontwikkelingen omdat we al meer dan 180 jaar actief zijn in de civiele techniek veel expertise hebben op het gebied van innovaties. Voor ons zijn de nieuwste technologieën niet zomaar een aardigheidje. Ze zijn cruciaal om concurrerend en op termijn winstgevend te blijven.

Kernwaarden

Kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu

Kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu vormen de kernwaarden die overal in onze organisatie, onze producten en onze aanpak zijn terug te vinden.

Meer informatie over onze kernwaarden

onze geschiedenis

Een partner waarop u kunt vertrouwen

Sinds haar oprichting in 1927 is Volvo CE uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een van 's werelds grootste fabrikanten van bouwmachines.

Lees meer over onze geschiedenis

De bouwmeester

Bedrijfsvideo over de roemruchte geschiedenis van Volvo Construction Equipment. Winnaar van de Zilveren Dolfijn op het Corporate Media & TV Festival in Cannes.

Productiefaciliteiten van Volvo CE

Werkelijk wereldwijd

Het hoofdkantoor van Volvo Construction Equipment is gevestigd in Brussel. Onze productiefaciliteiten treft u wereldwijd aan: in Zweden, Frankrijk, Duitsland, Polen, de Verenigde Staten, Mexico, India, China en Korea. Deze vestigingen produceren een volledig assortiment aan wielladers, graafmachines, dumpers met knikbesturing, grondwalsen, asfaltwalsen, asfalteermachines, verdichters en systemen voor materiaalhandling.

Ons dealernetwerk

Ondersteund voor het leven

Dealers van Volvo Construction Equipment vormen de steunpilaar van ons bedrijf en een belangrijke brug tussen het bedrijf en klanten die onze machines aanschaffen en gebruiken. Hoe groot of klein ze ook zijn, dealers van Volvo CE geven onze klanten advies en ondersteuning gedurende het hele traject, van de aanschaf van de juiste machine voor hun behoeften tot aan de vereiste service en verzorging die nodig zijn gedurende de levensduur van de machine.