Construction Equipment Türkiye

Volvo P4820D: Şehir içinden şehirler arasına

Yeni, kompakt P4820D ABG daha çok kendisine göre daha büyük Volvo asfaltlama makinelerinde görülen özellikleri içerir ve bu da onun hem küçük şehir içi işleri hem de büyük şehirlerarası projeleri üstlenmesini sağlar. Ve 2 m-6,5 m arası asfaltlama genişlikleri sayesinde bu araç büyük potansiyele sahip bir kompakt makinedir.

Volvo P4820D: Şehir içinden şehirler arasına

Volvo Construction Equipment tarafından sunulan yeni P4820D ABG yapılan iş yaya kaldırımı, otopark alanları, özel sürüş alanları, şehir içi ve şehirler arası yollar, çakıl yollar, ulusal yollar ve otoban gibi yolların asfaltlaması olsun çoğu uygulamanın üstesinden gelebilecek, son derece esnek bir asfaltlama makinesidir. P4820D ABG kolayca manevra yapabildiği ve en ileri asfaltlama teknoloji kullanıldığı için çok sayıda iş için mükemmel bir seçimdir.

P4820D ABG'nin sahip olduğu kompakt ebatlar diğer ekipmanın aynı araçla taşınabilmesinin mümkün olduğu anlamına gelir. Daha düşük bir taşıma yüksekliği elde etmek için tavan ve egzoz borusu kolayca kaldırılabilir ve indirilebilir, böylece şantiyeye gidiş yolunda bulunan köprü veya tünellerden geçerken sapmalar önlenmiş olur.

Geniş besleme gözü kapasitesi kesintisiz malzeme beslemesi sunarak asfaltlama makinesinin sabit bir hızla ilerlemesini sağlar ve daha düzgün bir hat için dur kalkları azaltır.hidrolik ön apron dökülmeyi önlemek ve manüel temizleme sağlamak için haznenin ön bölgesinin boşaltılmasına yardımcı olur.

Volvo'nun uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiş, P4820D ABG üzerindeki otomatik palet gerdirme sistemine sahip uzun alt takım tasarımı güvenilirliği daha da artırmak üzere geliştirilmiştir. Ömürlük yağlamalı palet zincirine sahip yeni tarz cıvatalı lastik palet pabucu rakip markalara göre daha üst düzeyde zemin tutuşu sağlar

Kolayca kontrol
Gelişmiş bir Elektronik Asfaltlayıcı Yönetim sistemi asfaltlama makinesinin spesifik uygulamalar için optimize edilmesini sağlar ve operatörün işine odaklanabilmesi için makine üzerindeki genel kontrolü artırır. P4820D ABG'nin ayar yönetici özelliği operatörün bireysel projeler için özelleştirilmiş ayarların kaydedilip saklanmasını işler arasında sabit bir kalite elde edilmesini sağlar. Operatör benzer asfaltlama projeleriyle karşılaştığında hızlı bir şekilde asfaltlamaya başlamak için başlangıçtaki makine kurulumunu basitleştirerek EPM 3 dahilindeki kaydedilmiş parametreleri kullanabilir. Asfaltlama işlemi bir kez başladıktan sonra performans ve üretkenliği en üst boyuta taşımak için ince ayarlar yapılabilir.

Performans ve asfaltlama kalitesini artıracak şekilde daha açık görüş için operatör asfaltlayıcı, hazne, delici kanal ve asfalt serici tablası çevresinde tam ve engelsiz bir görüşe sahiptir. Konforlu kumanda alanı daha uzun ve daha iyi odaklanmış çalıştırma için operatör yorgunluğunu azaltırken aynı zamanda dengeli platformu takılma riskini en aza indirir. Kaymayı önleyen güverte plakası ve parmaklıklar makine etrafında yürürken denge sağlar.

Yolu tam verimli şekilde asfaltlayın
Volvo yakıt tüketimini azaltan ve makine verimliliğini artıran birinci sınıf teknoloji sunar. Volvo'nun Stage IV ve Stage IIIA motorları yakıt tüketimi azaltacak ve verimliliği artıracak şekilde tasarlanmış güçlü ve verimli motorlardır. Yeni Volvo elektronik akıllı sistemi asfaltlama sırasında makine çıkışına uygun olan ve bu sayede motor ve parça ömrünü uzatan Eko Moduna sahiptir. Eko Modu daha etkin ve verimli asfaltlama için yakıt kullanımını 0'a kadar azaltırken EPM 3 yakıt tüketimini takip eder, günlük yakıt kullanımını ve kalan yakıtla gidilecek mesafeyi gösterir.
Tüm Volvo asfaltlayıcıları belirgin şekilde düşük gürültü düzeylerinde çalışmak üzere tasarlanır. Eko Modu tam olarak gereken motor çıkış gücüne uygun hareket ettiği için gürültü seviyelerini de düşürür. Bu özellik gürültü sınırlandırmalarının bulunduğu şehir çevrelerinde veya konut bölgelerinde özellikle faydalıdır. Hidrolik tahrikli, elektronik kontrollü soğutma fanı kendi hızını gerektiği gibi düzenler ve bu da daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük ses düzeylerini beraberinde getirir.

Asfaltlayıcı hidrolik sistemi yüksek performans, düşük yakıt tüketimi, emisyonlar ve gürültü seviyeleri sağlamak için Volvo motora uygundur. Motor devrinin akıllı bir şekilde kontrol edilmesi sadece yüksek verimli bir makine ortaya çıkartmakla kalmaz aynı zamanda en zorlu görevlerin kolayca ele alınması için bol miktarda yedek gücün korunmasını da sağlar. Hidrolik sistem daha az yakıtla aynı düzeyde güçlü performans üretir.

Altı standart LED çalışma lambası düşük ışıklı ortamlarda çalışırken yardımcı olur. İki lamba ileri ışık gönderir, iki lamba makine etrafındaki alanı aydınlatır ve görüş ve performansı artırmak için iki adet ilave yan lamba takılmıştır. Lamba ayarı 10 taneye kadar LED lamba veya balon lamba kullanılarak isteğe bağlı şekilde artırılabilir.

Sektörün lideri asfalt serici tablaları
Volvo asfalt serici tablaları en iyi asfalt kalitesi, bütünlüğü ve düzlük sağlamak üzere tasarlanır. 6.5 metreye kadar genişliğe sahip yerlerde esnek ve verimli asfaltlama şansı sunan ve sektörde öncü konumda olan bu asfalt serici tablaları geniş yelpazede malzemeleri taşıyabilir. Ve maksimum ön sıkıştırma derecesi elde etmesi sayesinde silindirle geçme işi belirgin şekilde azaltılmış olur.

İki adet asfalt serici tablası monte edilmiş kontrol üniteleri operatörün asfalt serici tablası ve ayarlara kolay erişmesini sağlar. Asfalt Serici Tablası Kontrol Ünitesi (SCU) operatörün asfalt serici tablası fonksiyonları ve malzeme akışını kolayca kontrol etmesini sağlar. Yeni tasarlanmış SCU esnektir ve her yönde döndürülürken aynı zamanda operatör kullanımını kolaylaştırmak için yukarı ve aşağı hareket ettirilebilir.

Asfaltlama personelinin çeşitli iş sahası gerekliliklerini karşılayabilmesi için, Volvo'nun hızlı bağlantı sistemi sayesinde herhangi bir özel alet gerekmeden dakikalar içerisinde ataşmanlar eklenebilir (veya çıkartılabilir). Volvo asfalt serici tablalarında her bir hidrolik ataşman için dört kılavuz boru bulunur. Sert borular asfalt serici tablası ataşmanlarının üzerlerinde yüksek güç yükleri olduğunda bükülmesini önlemek için birlikte çalışır. Bu da sabit, bütünlüklü şekilde sıkıştırılmış düz yüzey sağlar.

Asfalt serici tablası çubukları daha iyi performans ve düzgün bir son rötuş için elektrikle ısıtmalıdır. Tam sertleştirilmiş sıkıştırma çubuğu parçaların ömrünü belirgin şekilde uzatır. Sıkıştırma çubukları kolayca değiştirilirken bu da ön sıkıştırma verimliliği korunurken makinenin kullanım süresini uzatır.
Birinci sınıf bakım

Makinelerin verimliliğinin korunması ve ömürlerinin artırılması için Volvo düzenli, hızlı ve kolay servis bakımına dönük bir dizi bileşen ömrünü uzatan özellik sunar. EPM 3 operatörü gereken veya önceden programlanan bakım konusunda uyaran otomatik bir yönetim sistemini görüntüleyebilir. Bu sistem rutin servis ihtiyaçları, günlük kontroller, daha uzun ara servis gereklilikleri ve herhangi bir süresi dolmuş bakım konusunda operatörleri uyarır. Bu sistem bilgileri saklar ve bir servis geçmişi kaydı tutar. Buna ek olarak dahili MATRIS makine bilgi sistemi daha iyi sonuçlar için olanakları tanımlayarak ve karakteristik aktivite özelliklerini izleyerek daha optimum çalıştırmayı destekler bu da daha iyi ekonomi ve daha az parça aşınmasını beraberinde getirir. Volvo bayileri bu araçla makinenin çalışma faaliyetiyle ilgili uzman analizleri sunabilir.

Platformdan geliştirilmiş servis erişimi daha kolay bakım sağlarken makinenin çalışmadığı süreleri azaltır ve işletim maliyetlerini en aza indirir. Günlük rutin bakım ve yakıt ikmali bu platformdan kolayca yapılabilir ve bu sayede operatör zaman ve efordan tasarruf eder.

Kilit özellikler:
p4820d-specs-trSon.

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com/press

adresini ziyaret ediniz veya aşağıdaki kontak bilgilerini kullanınız:
Thorsten Poszwa
Yönetici, Harici Haberleşme
Volvo Construction Equipment
Tel: int + 32 490 65 96 68
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com