Construction Equipment Türkiye

Volvo Construction Equipment EMEA'da tamamen yeniden tasarlanmış web sitesinin lansmanını yapıyor

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki müşteriler için Volvo Construction Equipment web sitesinin geliştirilmiş gezinti özelliği, mobil esnekliği ve modern tasarımı ile tüm cihazlarda kullanıcı dostu, bilgilendirici deneyim sağlar.

Volvo Construction Equipment EMEA'da tamamen yeniden tasarlanmış web sitesinin lansmanını yapıyor

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ziyaretçileri volvoce.com adresindeki yakın zamanda yeniden tasarlanmış web sitesini keşfetmeye davet ediyor. Yeni web sitesi daha kullanıcı dostu ve sezgisel bir şekilde tanınabilecek şekilde düzenli ziyaretçilerin güvenini kazanacak tüm değerli bilgileri sunar.

Volvo CE'nin Satış Bölgesi EMEA pazarlama sistemleri ve analiz yöneticisi Tom O´Brien, ne zaman ve nerede ihtiyaç duyarlarsa duysunlar müşterilerimiz ve iş ortaklarımız tüm doğru bilgilere erişebilmelidir. "Site ziyaretçileri laptop, tablet veya akıllı telefon gibi hangi tipte cihaz kullandıklarından bağımsız olarak artık aradıklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmış, daha artık daha sağlam ve medya bakımından zengin bir platform deneyimleyecekler der."

Hızlıca karşılaştırın
Tamamen esnek ve geliştirilmiş tasarıma ek olarak, güncellenmiş site donanımı bulmayı ve yan yana karşılaştırmayı daha kolay hale getirir. Ürün seçme özelliği sayesinde, ziyaretçiler tek bir bakışta birden fazla modeli ve teknik özelliklerini görüntüleyebilir ve videolar ve broşürler dahil daha derinlemesine bilgi için üzerilerine tıklayabilirler. Bununla birlikte, ataşman tanıtımı ziyaretçilerin, evrensel arabirimlerden kova, kıskaç, kırıcı yelpazesine ve son derece özelleştirilmiş çözümlere kadar her bir Volvo modeli için mevcut her ataşmanı hızlı bir şekilde görüntülemesini sağlar.

 Volvo ile bağlantı kurun
Yeni web sitesi Volvo ile çevrimiçi bağlantı kurmanın pek çok uygun yolundan biridir. Diğer yollara Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram da dahildir.

Son.

Eylül 2016

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret ediniz.
Veya iletişim adresi:

Anne Bast
Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı
Volvo Construction Equipment
Satış Bölgesi EMEA (Avrupa - Orta Doğu - Afrika)
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
Londra
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Volvo Group tarafından yayınlanan standart videoya erişim için http://www.thenewsmarket.com/volvogroup adresini ziyaret edin. Video materyalini MPEG2 dosyaları ve Beta SP bantları halinde önizleyebilir ve talep edebilirsiniz. Kayıt ve video materyalleri medya için ücretsizdir.