Construction Equipment Türkiye

Volvo Intermat Paris 2018'de müşteri başarısı için güçlü bir portföy sergiliyor

Büyük teknik, sosyal ve iklim güçleri küresel ekonomiyi yönlendirir. Volvo Group, Intermat'a 'Building Tomorrow' konusundaki hevesini sergileyen, müşterinin başarısını sağlayan bir makine ve servis paketi ile geliyor.

Değişen bir toplumda, Volvo, projeye ne kadar büyük olursa olsun müşterileri desteklemek için makineler, hizmetler ve dağıtım ağına sahiptir. Bu, Volvo'nun Paris'teki Intermat sergisinde Volvo'nun “Building Tomorrow” temalı sergisinin altında yatan bir mesajdır.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE), 4.800m2 kapalı ve açık sergi alanı dahilinde, Tüm Volvo Assist platformlarına güç veren son teknoloji ürünü Volvo Co -Pilot dokunmatik tablet ile birlikte ekskavatörler, tekerlekli yükleyiciler, asfalt sericiler ve kompaktörleri kapsayan bir dizi yeni ve güncellenmiş makineyi sergiliyor.

Volvo Servisleri ile eşleştirildiğinde, bu makineler müşteri başarısı sağlamak için hazırlanır. Gerçekte, Volvo Trucks, Volvo Penta, Volvo Buses ve Volvo Finansal Servislerindeki kardeş şirketleriyle eşleştirildiğinde, Volvo Group'un benzersizliği, şirketin 100 milyar Avro tutarındaki devam eden Grand Paris altyapı projesi gibi dünyanın en büyük inşaat planlamalarına ortak olmasını sağlıyor.

Kentsel ortamlar için tasarlandı

Artan kentleşmeye yanıt olarak Volvo, Intermat Paris'te üç kısa salınım yarıçaplı makineyi sergiliyor; bir paletli, ECR355ENL; bir tekerlekli, EWR170E; ve bir kompakt - ECR18E. Bu ekskavatörler, Volvo'nun normal düşük gürültüsünü, yakıt tüketimi ve emisyonlarını sunmakla birlikte alanın sınırlı olduğu işler için idealdir.

ECR18E, Intermat'ın tek kompakt boyutlu yıldızı değildir. Gösterinin öne çıkan bir diğer mini ürünü Intermat Innovation Award kazananı EX2'dir. %100 elektrikli kompakt ekskavatör prototipi, geleneksel emsallerine göre sıfır emisyon, 10 kat daha yüksek verimlilik, 10 kat daha düşük gürültü seviyeleri ve daha az toplam sahip olma maliyeti sunmaktadır. Dünyanın ilk tamamen elektrikli mini ekskavatör prototipi olduğuna inanılmaktadır.

volvo-intermat-paris-2018-02-1920'de-müşteri-başarısı-için-güçlü-bir-portföy-sergiliyor
Artan kentleşme aynı zamanda özel yıkım ve geri dönüşüm ekipmanlarına daha fazla talep getiriyor. Bu nedenle Volvo, Intermat'taki açık alanın bir kısmını bu sektöre ayırıyor. Yıkım ve geri dönüşüm alanı, diğerlerinin yanı sıra, opsiyonel yüksek erimli uzatma bom ve yeni EW240E MH malzeme yükleyicisi ile mevcut olan EC380E'ye sahiptir. Bu alanlarda Volvo'nun güvenlik konusundaki uzmanlığı belirli bir avantajdır.

Daha geniş sıkıştırma hattı

Ayrıca Volvo, yol segmentindeki teklifini genişletmektedir. Intermat'ta Volvo CE, yeni EPM3 elektronik asfalt serici yönetim sistemi ve Pave Assist ile birlikte yeni P6820D asfalt sericisini ve şimdi titreşimli tamburlarla birlikte mevcut olan DD105 asfalt kompaktörünü sunacak. Bu yeni lansman sayesinde, Volvo'nun toprak ve asfalt kompaktörleri serisi her zamankinden daha kapsamlıdır.

Intermat'taki diğer önemli makine lansmanları arasında Avrupa'daki L260H lastik tekerlekli yükleyici ve tamamen yeni güç aktarma sistemine sahip yükseltilmiş L180H ekskavatör yer almaktadır.

Volvo Co-Pilot yelpazesinin tamamlanması

Intermat ayrıca sırasıyla belden kırma kaya kamyonları ve ekskavatörlerin operatörleri için kabindeki ekrana gerçek zamanlı veri sunarak üretkenlik, verimlilik ve güvenliği arttırmak amacıyla tasarlanan Volvo Co-Pilot uygulamaları Haul Assist ve Dig Assist'in Avrupa pazarında il kez sahneye çıkışına da ev sahipliği yapıyor. Yeni Haul Assist işlevi, Volvo'nun opsiyonel Araç Üstü Tartım sisteminden gelen bilgileri de içerir bu da diğer operatörlerin ve saha personelinin 'trafik ışığı' sistemi ile donatılmış belden kırma kaya kamyonlarının yük durumuna dikkat etmesine yardımcı olur.

Bu en yeni yardımcı destek fonksiyonu lansmanı, Haul Assist, Load Assist, Dig Assist, Pave Assist ve Compact Assist'ten oluşan Volvo Co-Pilot yelpazesini tamamlar. Volvo Co-Pilot'un Intermat'ta sergilenen tüm makinelere dahil edilmesi, üreticilere, üreticinin önümüzdeki birkaç ay içinde Co-Pilot fonksiyonuna sahip makineler sunmaya hazır olma konusunda güçlü bir mesaj göndermektedir.

Destek fonksiyonları şimdi 3D olarak mevcuttur

Müşteriler, destek fonksiyonlarını saha tasarımında 2D olarak (2D ve 3D arasında bulunan Volvo tarafından geliştirilen yazılım) ve şimdi gerekli hassasiyet seviyesine göre Topcon ile işbirliği içinde 3D olarak sipariş edebilirler. Gelecekte müşteriler ayrıca Trimble ve Leica ile işbirliği içinde 3D yazılımı seçebilecekler.

Volvo Co-Pilot, fabrikada takılır, ancak müşterilerin mevcut Volvo makinelerine de uyarlanabilir. Donanım Volvo tarafından üretildiğinden ve Volvo mühendisleri tarafından monte edildiğinden, Volvo garantisi ile güvenli bir şekilde monte edilmekte ve kapsanmaktadır.

Fabrikada takılan tiltrotatörlerin geniş bulunabilirliği

Volvo CE, aynı zamanda, Avrupa'da 15 ekskavatör modeli için Steelwrist tiltrotatorlerin fabrikada takılmasını da destekliyor. Müşteri isteklerine göre, fabrikada takılı gelmeyen diğer tiltrotator markaları da mevcuttur.

Yeni hizmet süresi servisleri

Volvo Servisleri şemsiyesi altında, Volvo CE yeni Proaktif İzleme ve Sağlık Raporları servislerini Intermat'ta sunmaktadır. Proaktif İzleme ile bayiler, müşterinin makinesindeki alarmları ve arıza kodlarını aktif olarak izleyecek ve sorunları uzaktan teşhis edecektir Önleyici bakım yaparak, bayiler arıza süresini ve onarım maliyetlerini en aza indirebilir. Sağlık Raporları, benzer şekilde, bir makinenin durumunun teşhisini sağlar, bakımın planlanmasına yardımcı olur ya da yanlış kullanım veya uygulamadan kaynaklanan sorunları ortaya çıkarır. Bu arada, Avrupa pazarlarında Volvo CE, parçalar konusunda iki yıllık yeni bir garanti sunmaktadır.

Grubun gücü

Grup şirketleri Volvo Trucks, Volvo Penta ve Volvo Finans Servisleri, Volvo Group'un toplam teklifinin gücünü vurgulayarak Intermat'a tamamen entegre olmuştur. Volvo Trucks'ın yol yapım araçları üzerindeki çalışmaları Volvo iş makineleriyle el ele giderken, Volvo Penta'nın diğer site ekipmanlarına yönelik endüstriyel motorları da servis işlemlerini kolaylaştırır. Grand Paris gibi megaprojeler, bu ortaklığın faydalarını sergilemekte ve Volvo'nun Fransa pazarına olan bağlılığını örneklemektedir.

Resim 1: Volvo'nun kapalı alan standı Intermat Paris 2018
Resim 2: Volvo'nun açık alan standı Intermat Paris 2018