Construction Equipment Türkiye

Volvo’nun en büyük mafsallı taşıyıcısı: A60H ile net çalışma zamanı

Volvo Construction Equipment'tan her zaman çalışmaya hazır, daha büyük, daha dayanıklı ve üstün 60 ton sınıfında A60H mafsallı taşıyıcı, dayanıklı tasarımı, kolay servis erişimi ve mükemmel Volvo bayi ağı sayesinde sürekli üretim ve üstün güvenilirlik sağlar.

Volvo'nun en büyük mafsallı taşıyıcısı: A60H ile net çalışma zamanı

Yeni, 55 ton (60 ton) kapasiteli A60H Volvo Construction Equipment'ın bugüne kadarki en büyük mafsallı taşıyıcısı olup her zaman çalışmaya hazırdır. Taş ocakları, açık maden ocakları, hafriyat işlemleri dahil sert arazi işlemleri için tasarlanmıştır, A60H'nin uzun hizmet ömrü, kalitesi, güvenilirliği ve dayanıklılığı bir Volvo'dan beklediğiniz her şeye sahip olup taşıma işlemini daha kolay ve verimli hale getirir.

A60H ağır hizmet tipi ön ve arka şasiler, bağlama çatalı ve ıslak disk frenler sayesinde çalışma zamanını arttırmak için tasarlanmıştır. Ve hepsi bu kadar değil. Volvo'nun kanıtlanmış dayanıklılık ve kapsamlı bakım seçenekleri çeşitleri desteği, işin yapılması için asla endişe etmemeniz anlamına gelir. Kuvvet ve dayanıklılık A60H mafsallı taşıyıcıların kalite işaretidir.

Volvo CE 1966 senesindeki orijinal 10 tonluk mafsallı taşıyıcısından 'Gravel Charlie' buyana çok uzun yol adı. Elli yıl ve 50 ton sonra, Volvo hala dünyanın önde gelen mafsallı taşıyıcı üreticisidir. Koseptin mucidi olup bu makineli yarım asırdır geliştirmektedir.

Daha azıyla daha çok iş yapma
A60H daha azıyla daha çok iş yaparak iş karlılığınızı arttırmanıza yardımcı olur. Volvo'nun endüstri lideri yakıt verimliliği, yenilikçi teknoloji ve çok önemli operasyonel veri alet edevatı bakım masraflarınızı kontrol etmenize ve yatırımınızı maksimize etmenize yardımcı olur.

Endüstri lideri 55 ton (60 ton) taşıma kapasitesi ile A60H ton maliyetini düşürmeye yardımcı olur. Modern tasarımı yakıt verimliliğini geliştirirken kapasiteyi de arttırarak daha azıyla daha çok iş yapmanızı sağlar.

A60H sadece 495 kW maks. güç ve 3.200 Nm tork sağlamakla kalmayıp mükemmel yakıt verimliliği sağlayan 16 litrelik bir Volvo motoru ile çalıştırılır. Ve garantili yakıt verimliliği ile, A60H karlılığı arttırıp yatırımınızın karşılığını verir.

Bayi ağı
Kafanızın rahat olması açısından Volvo'nun ayrıcalıklı bayi ağı gerektiğinde destek sağlamak üzere her zaman yanınızdadır. Volvo üstün yedek parça bulunabilirliğinin yanı sıra telematik makine izleme dahil bir dizi hizmet, yerel bilgi ve global deneyim sunar. Tümü işletimsel masrafları minimize ederken verimliliği optimize eder.

Endüstri lideri erişim sayesinde, A60H üzerinde servis hızlı ve kolaydır. Ön ızgara aşağı doğru dönerek kaymayan basamaklara sahip bir servis platformu gibi hareket eder. Elektrikli göbek plakası ile birlikte elektrikli kaput 90 derece açılarak motor bölmesine tam ve güvenli erişim sağlar.

Operasyonel veri
A60H ile sahadaki verimliliği arttırmak ve masraflardan tasarruf etmek için değerli veriler eldedir. MATRIS™, CareTrack™ ve Araç Üstü Tartım sistemi gibi Volvo akıllı sistemleri ile, müşterileri üretimi optimize edebilir ve işletimsel masrafları düşürebilir. Volvo makinenin çalışmasını ve durumunu izlemek, karlılığı arttırmak için en iyi yolları tavsiye etmek için en son teknolojiyi kullanır. Araç Üstü Tartım Sistemi her çevrimde optimal yükü garanti eder. Bu tüm şantiye koşullarında ve çalışmalarda üretimi maksimize eder yakıt verimliliğini destekler be makine aşınmasını azaltır. Ve geniş yelpazeli Müşteri Bakım Anlaşmaları (V.İ.S.A) bakım masraflarını kontrol atında tutmak için önleyici bakım, tam onarımlar ve bir dizi çalışma zamanı hizmetleri sunar.

volvo-articulated-hauler-a60hVerimlilik hedeflerinin üzerine çıkın
A60H ile üretim hedeflerini daha hızlı karşılayın. Daha yüksek taşıma kapasitesi ve ton başına daha düşük maliyet daha fazla verimlilik ile kazancınızı arttırın. Yıldan yıla sürdürülebilir işlemler için 0 arazi performansı, kanıtlanmış Volvo teknolojisi ve etkileyici taşıma kapasitesi ile üst düzey bir taşıyıcıdır.

A60H saat başına daha fazla ton taşıyabilir ve her koşulda 0 performans sağlar. Volvo'nun önceki en büyük taşıyıcısından @ daha fazla verimlik sağlamakla birlikte ağır hizmet tipi uygulamalarda daha fazla taşıma kapasitesine sahip olma özelliği ile pazardaki en büyük mafsallı taşıyıcıdır. Ayrıca müşteriler tüm şantiyeye erişebilsinler ve dik meyilleri tırmanabilsinler diye tam bir çok yönlülük sağlayarak tam mafsallı taşıyıcı konseptini somutlaştırır. Hepsi bu 60 tonluk makine için optimize edilmiş özel makine konfigürasyonlar ve lastikler kullanarak her mevsimde, arazide ve uygulamada çalışabilirsiniz.

Çığır açan A60H en son Volvo yeniliklerine sahiptir. Uyumlu aktarma organları, 0 diferansiyel kilidi, her tür arazi bojisi, hidro mekanik direksiyon ve aktif süspansiyon dahil otomatik sürüş kombinasyonları ile bu makine yenilmezdir. Zorlu koşullarda daha yüksek taşıma hızları için aktif bir hidrolik ön süspansiyon takılı olan A60H, eşsiz bir verim sağlamak amacıyla daha kısa sürede daha fazla malzeme taşınmasını sağlamakla birlikte seyir esnasında operatör konforunu ve dengeyi optimize eder.

Operatörün seçimi
Şantiyede diğer makineler de olduğunda, operatörlerin çoğu Volvo'yu tercih eder. Merkezi olarak konumlandırılmış koltuk, üstün direksiyon, mükemmel süspansiyon, düşük gürültü seviyeleri, klima kontrolü, alan ve görüş alanı daha verimli çalışmalar için operatör yorgunluğunu azaltır. Her gün, gün boyunca üretkenlik sağlayan üstün konfor, kontrol, kullanım kolaylığı ve güvenlik seviyeleri operatörler için bir cazibe unsurudur.

A60H'ın damper destek sistemi, Yokuş Desteği ve yük ve damper freni ekstra verimlilik ve güvenlik amacıyla operatörlerin her zaman kontrolü elinde tutmalarına da yardımcı olur.

Üstün görüş alanı ve yeterli aydınlatma gibi bir dizi güvenlik özellikleri operatörü ve operatör, eğitmen, teknisyen veya şantiye işçileri olsun makinenin etrafında çalışan kişileri en zorlu çalışma ortamlarında bile güvende tutmaya yardımcı olur.

Kilit özellikler:
A60H-specs-TRSon.

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com/press adresini ziyaret ediniz.

Veya iletişim adresi:

Thorsten Poszwa
Yönetici, Harici Haberleşme
Volvo Construction Equipment
Tel: int + 32 490 65 96 68
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
E-posta: osullivan@se10.com


Save