Construction Equipment Türkiye

Volvo G-Serisi taşıyıcılar: kesintisiz verimlilik

Volvo Construction Equipment G-Serisi mafsallı taşıyıcılar dayanıklı tasarımları, kolay servis erişimi ve mükemmel Volvo bayi ağı sayesinde kesintisiz verimlilik ve üstün güvenilirlik sağlar. Bütün bu özellikler her zamankinden daha fazla çalışma süresi performansı olarak geri döner.

Volvo G-Serisi taşıyıcılar: kesintisiz verimlilik

Volvo Construction Equipment yeni G Serisi mafsallı taşıyıcıları 25 ila 45 ton arasında değişen taşıma kapasiteleri ile her zaman çalışmaya hazırdır. Ürün gamı – A25G, A30G, A35G, A40G, A45G FS ve yeni 45 ton sınıfı A45G taş ocakları, açık maden ocakları ve büyük hafriyat işlemleri dahil sert arazi koşullarında ağır taşıma işleri için tasarlanmıştır. Uzun hizmet ömrünü kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık ile birleştiren G Serisinde her şey taşıma işlerini daha kolay ve daha verimli hale getirecek şekilde Volvo'dan beklediğiniz gibidir.

Kuvvet ve dayanıklılık G Serisi mafsallı taşıyıcıların kalite işaretidir. Çalışma süresini arttırmak için tasarlanmıştır, ağır hizmet tipi ön ve arka şasiler, bağlama çatalı ve ıslak disk frenler sayesinde G Serisi Volvo'nun kanıtlanmış dayanıklılık ve kapsamlı bakım seçenekleri çeşitleri desteğinden faydalanır, bu işin yapılması için asla endişe etmemeniz anlamına gelir.

Volvo Construction Equipment 1966 yılında orijinal 10 tonluk mafsallı taşıyıcısı piyasaya sürüldüğünden beri uzun bir yol katetmiş olup, en son G Serisi 50 yıllık güvenilir Volvo mühendisliği ve yenilikçiliğinin zirvesidir. Volvo ticari hale getirilmiş konsepti ile bu makineleri geliştirmeye ve imal etmeye başladıklarından beri dünyanın önde gelen mafsallı taşıyıcı üreticisi olma özelliğini korumaktadır.

Daha düşük maliyet daha yüksek verim
G Serisi randımanı arttırmak ve daha düşük maliyetle daha yüksek verim elde etmek için geliştirilmiştir. Mükemmel yakıt verimliliği, yenilikçi teknoloji ve kullanışlı operasyonel veri araçları bakım masraflarınızı kontrol altında tutmanıza ve yatırımınızın karşılığnı en iyi şekilde almanıza yardımcı olur.

A25G üzerinde 234 kW (318 bg) ile A45G üzerinde 347 kW (445 bg) değerine kadar çeşitlilik gösteren yenilenmiş Volvo Tier 4 Final / Stage IV motorlarla güçlendirilen G Serisi yerine geçtiği modellere kıyasla yakıt tasarrufundan belirgin gelişme sağlayarak güç ve performanstan ödün vermeden mükemmel bir yakıt verimliliği sağlar. Volvo motorunun düşük rölanti devri en verimli makine için ek bir yakıt tasarrufu sağlar. Daha azıyla daha çok iş yapabilmeniz için her bir makine kendi taşıma kapasitesine göre yakıt verimliliği için optimize edilmiştir. Gelişmiş konfor ve yakıt verimliliği için dinamik ve kestirimci vites seçimi çalışma koşullarına göre ayarlanır.

Çalışma sırasında, sahadaki verimliliği arttırmak ve masrafları düşürmek için değerli veriler mevcuttur. MATRIS™, CareTrack™ ve Araç Üstü Tartım sistemi gibi Volvo akıllı sistemleri ile, üretim optimize edilebilir ve işletimsel masraflar düşürülebilir. Araç Üstü Tartım Sistemi her çevrimde optimum yükü garanti eder. Buna ek olarak bir dizi Müşteri Bakım Anlaşmaları (V.İ.S.A) makine masraflarına tam kontrol sağlayan önleyici bakım, toplam onarım ve bir dizi çalışma süresi hizmeti sunar.

Her yere gidebilme kabiliyeti
Volvo mafsallı taşıyıcı konsepti tüm şantiye sahasına erişebilmek ve dik meyiller tırmanılabilsin diye tam bir çok yönlülük sağlar. Her mevsimde, arazide ve uygulamada çalışabilen, çeşitli karoseri imalatı ve şasi seçenekleri mevcuttur. Uyumlu Volvo aktarma organları, 0 diferansiyel kilidi, her tür arazi bojisi ve hidro mekanik direksiyon dahil Otomatik Çekiş Kontrolü sayesinde G Serisi yenilmez bir arazi performansına sahiptir.

Güvenlik ve verimlilik sağlayan geciktiriciler ve Dinamik Volvo Motor Freni ile yokuş aşağı giderken mafsallı taşıyıcıların ayakları kaymaz. G Serisinin damper destek sistemi ve yük ve damper freni ayrıca ekstra verimlilik ve güvenlik amacıyla operatörlerin her zaman kontrolü elinde tutmalarına yardımcı olur.

Operatörün tercihi
Geniş ve konforlu çalışma ortamı sağlayan endüstri lideri kabini sayesinde Volvo mafsallı taşıyıcıları operatörlerin bir numaralı tercihidir.

Her gün, gün boyunca verimlilik sağlayan üstün konfor, kontrol, kullanım kolaylığı ve güvenlik seviyeleri operatör için bir cazibe unsurudur. Merkezi olarak konumlandırılmış operatör, üstün direksiyon, mükemmel süspansiyon, düşük gürültü seviyeleri, klima kontrolü, alan ve görüş alanı daha verimli çalışmalar için operatör yorgunluğunu azaltır. Arttırılmış kullanım kolaylığı için otomatik fonksiyonlarla birlikte ergonomik, konforlu kontrollerin anlaşılması kolaydır.

Basit servis kabiliyeti ve destek
Endüstri lideri erişim sayesinde G Serisinde servis işlemleri hızlı ve kolaydır. Ön ızgara aşağı doğru dönerek kaymayan basamaklara sahip bir servis platformuna dönüşür. Elektrikli kaput 90 derece açılarak motor bölmesine tam ve güvenli erişim sağlar.

Kafanızın rahat olması açısından Volvo'nun ayrıcalıklı bayi ağı gerektiğinde destek sağlamak üzere her zaman yanınızdadır. Volvo üstün yedek parça bulunabilirliğinin yanı sıra CareTrack™ ve MATRIS™ gibi telematik makine izleme dahil bir dizi hizmet, yerel bilgi ve global deneyim sunar. Bütün bu özellikler işletimsel masrafları asgari düzeyde tutarak verimliliği en üst seviyeye çıkarır.

Kilit özellikler:
G-series-artics-specs-TRSon.

Ayrıntılı bilgiler için, lütfen www.volvoce.com
/press adresini ziyaret ediniz.

Veya iletişim adresi:
Thorsten Poszwa  
Yönetici, Harici Haberleşme  
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68  
E-posta: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Londra
Tel: int +44 77 333 50307
E-posta: osullivan@se10.com