Construction Equipment Türkiye

Volvo Toprak Silindirleri için yeni Sıkıştırma Yardımı paketleri ile daha çok değil, daha akıllı şekilde çalışın

Volvo Toprak Silindirleri grubundaki müşterilerin çeşitli taleplerini en iyi şekilde karşılamak üzere Volvo Construction Equipment'in (Volvo CE) akıllı sıkıştırma sistemi Sıkıştırma Yardımı için iki başlangıç seviyesi paketi sunuldu.

Mevcut sistem işlevlerinin sadece bazılarına gereksinim duyan müşteriler için tasarlanan yeni "Hafif" ve "Başlangıç" paketleri, Geçiş Haritası ve Sıkıştırma Ölçüm Değeri (CMV) Eşleme'nin temel işlevlerine farklı derecelerde erişim sağlar. Bu işlevlerin tümü, 10 inçlik Volvo Co-Pilot dokunmatik ekranı ile sunulur. Bu kişiselleştirilmiş çözümleri ile müşteriler artık akıllı sıkıştırmanın avantajlarından daha kolay bir şekilde yararlanabiliyor ve yalnızca onlar için en yararı olan bilgileri alıyor. Böylece müşteriler ideal sıkıştırma sonuçları elde ediyor.

Gereksinimlerinize uygun paketler

Müşteriler artık Volvo CE'nin Sıkıştırma Yardımı araçları ürün grubundaki üç paketten seçim yapabiliyor. Böylece basit sıkıştırma ölçümlerinden malzemenin hem kapladığı alanın hem de sıkıştırmasının eksiksiz takibine kadar tüm gereksinimleri için en uygun maliyetli ve ilgili çözümü bulabiliyorlar.

1. Hafif – Yeni iki paketin ilki olan bu çözüm, sıkıştırma işlerinin kalitesini artırmak üzere ilk adımları atanlar için mükemmel bir seçenektir. Bu seçenek, basit bir sıkıştırma göstergesi ve arka görüş kamerasını Volvo Co-pilot monitörü ile bir araya getirerek, operatörün makinenin arkasını tümüyle görerek mevcut ve kısa süre önce tamamlanmış sıkıştırmanın ilerleme durumunu takip etmesine olanak tanır.


2. Başlangıç – Yeni sunulan diğer seçenek, Hafif paketin tüm işlevlerinin yanı sıra şantiyenin tamamındaki tamamlanan işi görebilme olanağını bir araya getirir. Daha fazla işleve sahip olan bu seçenek, operatöre geçişlerin net bir haritasını ve CMV eşlemesini sağlamak için GPS verilerini kullanır.

3. Sıkıştırma Yardımı – Mevcut Sıkıştırma Yardımı çözümünün tüm işlevlerini sunan bu seçenek, Başlangıç paketinde bulunan tüm özelliklerin tanı sıra yüksek doğruluklu konum ve veri kaydetme sağlar. Böylece bitmiş işin raporları oluşturulabilir ve silindirin performansı ile ilgili kapsamlı ayrıntılara erişilebilir.

Akıllı sıkıştırma basitleştirildi

Volvo CE'nin Sıkıştırma Yardımı çözümü, sunulduğu ilk günden bu yana akıllı sıkıştırma araçları konusunda sektör standardı olmuştur. Şirketin SD75B, SD115B, SD135B ve SD160B toprak sıkıştırıcılarında bulunan bu çözüm, daha başarılı bir sıkıştırma sürecine olanak sağlayarak operatörlerin zeminin yeterince sıkıştırıldığı ve daha çok ilgilenilmesi gereken yerleri anlamasına yardımcı olur. Bu bilgi, özellikle büyük şantiyelerde çalışırken yararlıdır.

Çözümün temel özelliklerinden biri ile müşterileri tüm işi görselleştirebilir ve sıkıştırdıkları yerleri takip edebilir. Böylece çalışma yapılması gereken yerleri kolayca görerek zaman ve paradan tasarruf edebilirler.

Diğer bir önemli araç olan CMV haritalandırması, müşterilere çalışılan alanın yük taşıma gücünün eksiksiz görüntüsünü sağlayarak, örneğin çok ıslak veya varsa gömülü bir altyapıyı tespit etmelerine olanak tanır. Böylece operatörler, ek sıkıştırma veya inceleme yapılması gereken yerleri daha kolay bir şekilde belirler.

En yüksek sıkıştırma standardı

Bu yeni ve daha fazla özelleştirilmiş paketler ile müşteriler, Sıkıştırma Yardımı Çözümünü Volvo Toprak Sıkıştırıcılarının günlük çalışmasına daha iyi bir şekilde entegre edebilir ve aynı harika sıkıştırma sonuçlarını elde etmeye devam edebilir.

Bu yeni paketler Volvo Toprak Sıkıştırıcıları için oluşturulmuş olsa da Sıkıştırma Yardımı, Volvo Asfalt Sıkıştırıcıları için de sunulmaktadır. Sunulan özellikler arasında Geçiş Haritalandırma, Sıcaklık Haritalandırma, Yoğunluk Haritalandırma ve Katılık (CMV) Haritalandırma araçları yer alır.

Daha ayrıntılı bilgi ve teknik özellikle için lütfen Sıkıştırma Yardımı sayfamızı ziyaret edin.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com