Komponenter for eldre maskiner - Volvo Reman : Volvo Maskin AS
Volvo Reman

Volvo Reman
Komponenter for eldre maskiner

Denne Volvo Reman-tjenesten er en økonomisk og pålitelig løsning for dine eldre Volvo-hjullastere og dumpere som er ti år gamle eller eldre. I stedet for å måtte investere i en ny eller "så god som ny" motor, eller bekymre deg for tid og kvalitet på reparasjoner som ikke er godkjent av Volvo, kan du nå dra fordeler av Volvo Reman komponenter for eldre maskiner.

På en kostnadseffektiv måte kan du beholde en trofast Volvo-maskin, forlenge levetiden og opprettholde kvaliteten og driftssikkerheten som du har hatt opp gjennom årene. Du kan også se frem til en rask utskifting sammenlignet med en reparasjon – og med full Volvo-garanti.

Testet for kvalitet og pålitelighet
Komponenter for eldre maskiner er tilgjengelige for gamle hjullastere og dumpere, og inkl. motorer, girkasser og drop-kasser. Sammenlignet med enkle reparasjoner eller ombygginger, får du en grundig overhalt komponent som er nøye rengjort, testet og kontrollert for å sikre at den oppfyller Volvo's kvalitetsstandarder. Slitedeler som må skiftes ut er selvsagt byttet.

For mer informasjon om Volvo Reman, komponenter til eldre maskiner, ta kontakt med din lokale Volvo-forhandler.