Volvo CE's videreføring og engasjement for sikkerhet omtales i den siste utgaven av Spirit, nå tilgjengelig med iPad - Pressemeldinger : Volvo Maskin AS
03.10.2012 

Volvo CE's videreføring og engasjement for sikkerhet omtales i den siste utgaven av Spirit, nå tilgjengelig med iPadBladet Spirit fra Volvo Construction Equipment har vært tilgjengelig i papirformat og i nedlastbar utgave. Bladet fås nå som en fri interaktiv iPad app som lastes direkte ned fra Apple iTunes store eller via bladets nettsted (www.volvospiritmagazine.com).

 

Spirit-applikasjonen er nå i 4. generasjon og gir leserne en annen mulighet for tilgang til de siste nyhetene fra Volvo CE, samt at systemet når flere over hele verden.

 

"Vår Spirit iPad app er blitt mer populær i takt med hver utgivelse," sier Clare Gittins, direktør for ekstern kommunikasjon hos Volvo CE. "Leserne forteller oss at de liker nyhetene og de informative reportasjene det gir, samt eksklusive egenskaper og utvalget av videosekvenser. App'en er utformet som et tillegg til papirutgaven av bladet, og tilbyr et mer interaktivt materiale. Du kan til og med få direkte tilgang til bladets sider ved å scanne de aktuelle QR-kodene med iPad'en din"

 

Denne siste utgaven av magasinet omhandler i hovedsak temaet "Sikkerhet" som er ett av Volvo's kjernesaker, noe som selskapet er godt kjent for og har fått stort bifall for. Volvo har alltid vært i forkant av utviklingen når det gjelder å bygge trygge maskiner, og gir sikkerhetsopplæring til maskinførere samt skaper et trygt arbeidsmiljø for sine ansatte. I denne utgaven tar Spirit oss med bak kulissene for en titt på Volvo CE's strenge prosess for testing av sikkerhet, samt de nyeste sikkerhetsfunksjonene på de nyeste maskinene.

 

IPad app er ikke den eneste måten som leserne kan lære mer om Volvo CE. Brukere kan også lese bladet online med Spirit magazine viewer; finne ut mer om Volvo CE's historie, engasjmenter og produkter på sitt globale nettsted; eller kommunisér med selskapet via Facebook, Twitter og YouTube.  

Du har kanskje ikke en iPad? Se videoen for å se hva som finnes i den nyeste utgaven:
http://www.youtube.com/watch?v=K1MADU3ufnc&feature=youtube

Slutt.

Oktober 2012

For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.volvoce.com/press 

Eller kontakt:

Clare Gittins          
Direktør, ekstern kommunikasjon    
Volvo Construction Equipment    
Tlf: int + 32 4918 60331   
Email: clare.gittins@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10 
London
Tlf: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com