Volvo toont totaaloplossingen op de Bauma onder het motto "Rock-to-Road" - Persberichten : Volvo Construction Equipment - Belgium
13-2-2013 

Volvo toont totaaloplossingen op de Bauma onder het motto "Rock-to-Road"rock_to_road_Bauma

U zult merken dat Volvo Construction Equipment op de Bauma 2013 geen gewone beursstand heeft: het wordt een live-evenement! In het kader van het "Rock-to-Road"-concept voor totaaloplossingen krijgt u op de Volvo-stand 319/719 in hal 4C en de buitenstand 512/514 non-stop een interactieve presentatie van het volledige leverpakket van het bedrijf.

De nieuwe producten van het bedrijf staan natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling, zoals de compacte graafmachines ECR25D, ECR58D en ECR88D met een kleine draaicirkel en de P6870C asfalteermachine. De EC480D high-reach sloop-graafmachine zal eveneens zijn opwachting maken in het (hopelijk) zonnige lenteweer van München. Maar dat is nog lang niet alles. Er worden bijvoorbeeld ook verschillende ondersteunende Volvo-aanbouwdelen gepresenteerd, zoals een nieuwe serie graafbakken, een uitgebreide serie hulpstukken voor de C-serie schrankladers en een nieuwe serie hydraulische sloophamers voor graaf-laadcombinaties en compacte graafmachines. En dan hebben we het nog niet gehad over financiële oplossingen, goedgekeurde tweedehandsmachines, originele Volvo-onderdelen, onderhoudscontracten en oplossingen voor wagenparkbeheer. Te veel om op te noemen...

De Volvo-stad
Het "Volvo-stad"-concept omvat het volledige pakket aan producten en diensten in één arena. Of het nu gaat om de winning van grondstoffen, de aanleg van wegen, de totstandkoming van nutsvoorzieningen en infrastructuur of de bouw van een stedelijke omgeving, Volvo heeft de dumpers, graafmachines, wielladers, pijpenleggers en machines voor nutsbedrijven en wegwerkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van een moderne metropool.

Tijdens de Bauma worden de machines op de binnen- en buitenstands van Volvo gepresenteerd op basis van het klantgebruik en de toepassing, zodat u kunt zien hoe Volvo-producten onderling samenwerken als totaaloplossingen. Deze 'ontdekhoeken' richten zich op toepassingsgebieden als steengroeven en vulstoffen en de aanleg van wegen en nutsvoorzieningen. Hierbij ligt het accent op belangrijke aspecten, zoals veiligheid, exploitatiekosten, productie, zorg voor het milieu en kwaliteit van het eindresultaat.

Ook is voor ontspanning gezorgd. Buiten (zie afbeelding) kunt u een boeiende muzikale show met machines bewonderen en zijn er competities tussen machinisten, demonstraties van de aanleg van olie- en gaspijpleidingen en presentaties over het bouwrijp maken van terreinen en de aanleg van wegen. Binnen zijn er verschillende gebeurtenissen waar u kunt zien dat het succes van Volvo CE succes niet alleen is te danken aan de machines, maar ook aan de kwaliteit van zijn medewerkers. Gedurende de gehele dag zal een professionele ceremoniemeester onderhoudende gesprekken voeren (in het Duits en Engels) met deskundigen van de topproducten en met service-experts van het bedrijf. Deze gezellige sfeer wordt ondersteund met videowalls waar u verschillende interviews met klanten kunt zien, aanraakschermen met interactieve informatie en punten waar verbazingwekkende stellingen worden toegelicht en onderbouwd door Volvo-medewerkers.

Pat Olney, de president van het bedrijf, zal tijdens de beurs een internationale persconferentie houden waarin hij zal spreken over de marktomstandigheden, de nieuwe producten en de toekomstplannen van het bedrijf.

Op de Bauma 2013 is de voltallige Volvo Group aanwezig. Naast Volvo Construction Equipment zijn ook de zusterondernemingen Volvo Penta en Volvo Trucks aanwezig. Volvo Penta presenteert haar eigen geavanceerde oplossingen om aan de toekomstige emissie-eisen van de EU en de VS te beantwoorden en Volvo Trucks brengt haar nieuwste generatie trucks voor de bouw voor het voetlicht.

U ziet het. Volvo Construction Equipment komt dit voorjaar vol zelfvertrouwen naar 's werelds grootste bouwbeurs in München, met het doel totaaloplossingen te bieden waarmee klanten een nieuwe manier van werken kunnen ontdekken: van "Rock naar Road".

Einde bericht.

Januari 2013

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press

Of neem contact op met:

Steven Lefebvre                                           
External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int.+ 32 2 482 5042
E-mail: steven.lefebvre@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
Londen
Tel.: int. +44 77 33 35 03 07
E-mail: osullivan@se10.com