Uw Volvo – precies zoals u hem wilt hebben - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
8-11-2012 

Uw Volvo – precies zoals u hem wilt hebben Your Volvo — just the way you want it

 

Hoewel Volvo Construction Equipment (Volvo CE) al een breed en gerenommeerd aanbod aan zeer flexibele graafmachines heeft, hebben klanten soms een machine nodig die nóg beter is afgestemd op de speciale eisen die in hun sector gesteld worden.

 

In dat geval kan Volvo CE hun aan de hand van het Body Builder-programma een wiel- of rupsgraafmachine geheel op maat aanbieden. Elke Body Builder-machine wordt geleverd met een robuuste Volvo-kraanbovenwagen, inclusief een cabine, contragewicht, aandrijflijn, onderwagen, giek en knikarm van topklasse. Wat de eisen ook zijn – of de klant nu een aangepaste onderwagen wenst voor amfibische toepassingen of een kantelbare of hefbare cabine voor werkzaamheden in de recycling – de Volvo-dealer werkt samen met een netwerk van erkende partners om specialistische technische kennis te integreren in de standaard Volvo-bovenwagen en op die manier de graafmachine op maat te realiseren die de klant voor ogen had.

 

Om ervoor te zorgen dat alle aanpassingen correct worden uitgevoerd heeft het netwerk van erkende partners toegang tot de Body Builder Instructions (BBI) van Volvo CE om de partners helpen bij het afbouwen van de speciale machine. Ook Volvo-technici kunnen, als de partner dat wenst, aanvullende support verlenen.

 

 Your Volvo — just the way you want it

 

Hoewel het eindresultaat een machine op maat is, draagt deze nog steeds de kenmerken van een machine waarin de kernwaarden van Volvo: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu duidelijk tot uiting komen. De gespecialiseerde machines komen uiteraard het beste tot hun recht, wanneer u zich voor aftersales- en garantiewerk wendt tot Volvo CE en diens netwerk van erkende partners.

 

Einde bericht.

 

Oktober 2012

 

Breng voor meer informatie een bezoek aan: www.volvoce.com/press

 

Of neem contact op met:

 

Clare Gittins

Directeur, Externe Communicatie

Volvo Construction Equipment

Tel.: int. +32 491 86 03 31

E-mail: clare.gittins@volvo.com

Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan

SE10

Londen

Tel.: int. +44 77 33 35 03 07

E-mail: osullivan@se10.com