Tvornički obnovljene komponente - Volvo Reman : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
Volvo Reman

Volvo Reman
Tvornički obnovljene komponente

Sa Volvo tvornički obnovljenim komponentama, dobivate istu visoku kvalitetu i dugi radni vijek kao sa novim Volvo komponentama – ali po nižoj cijeni. Možete očekivati brzu zamjenu uz minimalno trajanje zastoja i potpuno Volvo jamstvo.

Široka paleta Volvo Reman, tvornički obnovljenih komponenti obuhvaća sve od motora, turbo-punjača i pogonskih sklopova, do hladnjaka i hidrauličkih pumpi.

Dugotrajne performanse i pouzdanost
Mnogo više od običnog popravka, ovaj servis uključuje kao standard sva najnovija unapređenja i tehničke modifikacije, što komponentu čini boljom od one koju zamjenjuje.

Komponenta se također rigorozno testira da se zajamči savršeno stanje i dugotrajne performanse. Zato se vrijednost Volvo Reman, tvornički obnovljenih komponenti može uspoređivati samo s cijenom novog originalnog dijela – a nikada s troškovima popravka ili jednostavnijeg prepravljanja.

Vaša stara komponenta se šalje u naše pogone tvorničke obnove, gdje joj se daje novi život, a time se čini usluga okolišu. Jednostavno rečeno, svi su na dobitku.

Za više informacija o Volvo Reman, Tvornički obnovljenim komponentama, obratite se svom lokalnom Volvo distributeru.