Klassisten koneiden osat - Volvo Vaihto-osa : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvo Reman

Volvo Reman
Klassisten koneiden osat

Tämä Volvo Reman -palvelu on taloudellinen ja luotettava ratkaisu klassisille Volvo-pyöräkuormaajillesi ja dumppereillesi, jotka ovat kymmenen vuotta vanhoja tai sitä vanhempia. Sen sijaan että investoisit uuteen tai "uuden veroiseen" moottoriin tai kantaisit huolta muiden kuin sertifioitujen Volvo-osien korjausajasta ja laadusta, voit nyt käyttää hyväksesi Volvo Reman -ohjelman klassisten koneiden osia.

Voit pitää kustannustehokkaalla tavalla luotettavan koneesi aitona Volvona, pidentää sen käyttöikää ja ylläpitää sen saman laadun ja käyttövarmuuden, joista olet nauttinut vuosien ajan. Voit olla myös varma siitä, että vaihto on nopea verrattuna korjaukseen – ja osalla on täydellinen Volvo-takuu.

Testattu laatu ja käyttövarmuus
Klassisten koneiden Vaihto-osia on saatavana vanhempiin pyöräkuormaajiin ja dumppereihin, näihin osiin kuuluvat moottorit, vaihteistot ja alennusvaihteistot. Yksinkertaisiin korjauksiin tai kunnostuksiin verrattuna saat laajasti kunnostetun osan, joka on perusteellisesti puhdistettu, testattu ja tarkistettu varmistaen, että se täyttää Volvon laatustandardit. Vaihtoa tarvitsevat kulutusosat on tietysti vaihdettu.

Saat lisätietoja Volvo Reman -ohjelman klassisten koneiden osista ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo-jälleenmyyjääsi.