Volvo alkaa tarjota kauhanpyörittäjiä tehdasasennuksena eurooppalaisiin tela-alustaisiin kaivukoneisiin - Lehdistötiedotteet : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
15.8.2013 

Volvo alkaa tarjota kauhanpyörittäjiä tehdasasennuksena eurooppalaisiin tela-alustaisiin kaivukoneisiintiltrotator

Tehtaan hyväksymä kokoonpano sisältää ergonomiset monitoimiohjaussauvat, värinäytön (kauhanpyörittäjän vaivatonta säätöä sekä kallistus- ja pyörityskulman näyttämistä varten) sekä kauhanpyörittäjän hydrauliikan automaattisen säädön. Volvon ohjausjärjestelmä on entistä helpompi käyttää ja se säästää myös polttoainetta – automaattinen säätö varmistaa hydrauliikan optimaaliset asetukset. Lisäksi sen turvallisuus on parantunut, koska se on integroitu Volvon peruskaivukoneen turvajärjestelmiin.

Volvo CE:n asiakkaat hyötyvät tehdasasenteisesta Steelwrist-kauhanpyörittäjästä, koska se yhdenmukaistaa sekä valmiiksi asennetun kauhanpyörittäjän että siihen liittyvän, Volvo Customer Solutionsin täyttä tukea nauttivan elektroniikan laadun. Volvo CE:n EMEA-myyntialueen (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka) työvälineiden tuotepäällikkö Gilbert Ray toteaa: "Tehdasasenteinen lisävaruste tarkoittaa sitä, että kauhanpyörittäjäjärjestelmät asennetaan yhdenmukaisella tavalla. Jälleenmyyjien ei tarvitse käyttää korjaamotilojaan järjestelmän asentamiseen ja asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että asennus tehdään joka kerta samalla tavalla ja että Volvo tukee ratkaisua täysin takuun ja varaosien osalta."

Jo käytössä oleviin kaivukoneisiin tulee sekä vanhoilla että uusilla markkina-alueilla saataville samantapainen, jälkiasennettava järjestelmä. "Tämä tarkoittaa sitä, että vain yksi järjestelmä on opittava, jolloin käyttöönotto on turvallista ja nopeaa", Ray lisää.

Koska Volvo Construction Equipment valitsi Steelwrist AB:n ensisijaiseksi toimittajakseen huhtikuussa 2009, kaikista Euroopan Volvo-jälleenmyyjistä on tullut sen virallisia jakelijoita. Sen jälkeen kun ensimmäinen kauhanpyörittäjä asennettiin tehtaalla Volvon pyöräalustaiseen kaivukoneeseen noin 18 kuukautta sitten, satoja yksiköitä on asennettu asiakkaiden uusiin koneisiin ympäri Eurooppaa, ja tämän luvun odotetaan moninkertaistuvan Volvon tela-alustaisten kaivukoneiden seuratessa esimerkkiä.

Kauhanpyörittäjäjärjestelmän ansiosta käyttäjät voivat käyttää kauhaa ennennäkemättömän monipuolisesti ja äärettömän tarkasti. Etusormella käytettävällä ohjausrullalla voidaan käyttää useampaa toimintoa yhtä aikaa, ja parannettu ergonomia vähentää rasitusta ja parantaa käyttäjän työtehoa. Samalla kunkin rullan kaksoistunnistimet täyttävät ohjaussauvaohjauksen turvallisuusvaatimukset.

LOPPU.

Lisätietoja saa ottamalla yhteyden:

Steve Skinner
Viestintäjohtaja
EMEA-myyntialue (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka)
Volvo Construction Equipment,
Moorfield Road, Duxford
Cambridge, CB22 4QX
Yhdistynyt kuningaskunta
Puh. +44 (0) 1223 251706
S-posti: steve.skinner@volvo.com

Brian O'Sullivan
SE10,
Lontoo,
Yhdistynyt kuningaskunta
Puh. +44 (0) 207 107 2003
S-posti: osullivan@se10.com