Anna Bast nimitettiin Volvo Construction Equipmentin EMEA-alueen yritysviestinnän apulaisjohtajaksi. - Lehdistötiedotteet : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
9.7.2013 

Anna Bast nimitettiin Volvo Construction Equipmentin EMEA-alueen yritysviestinnän apulaisjohtajaksi.Anne Bast

Anne Bast on nimitetty Volvo Construction Equipmentin EMEA-organisaation yritysviestinnän apulaisjohtajan tehtävään. Nimitys astuu voimaan heti. Osana paikallista johtoryhmää hän auttaa sekä sisäisessä viestinässä että lehdistösuhteissa alueella, ja hän jatkaa myös yrityksen viestintästandardien ja viestintäkäytäntöjen kehittämistä sekä myynti- että valmistustoiminnassa.

Pääpaikkanaan alueellinen pääkonttori Eskilstunassa, Ruotsissa, Anne koordinoi sekä globaalien että alueellisten tietojen viestintää, raportoiden aluejohtajalle Tomas Kutalle.

Anne, 39, on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Ruotsin Mälardalenin yliopistossa ja vuonna 2000 hän tuli Volvo CE:n palvelukseen, jossa hän on siitä lähtien ollut useissa kansainvälisissä tehtävissä. Hänen kaksi viimeistä tehtäväänsä ovat olleet globaali sisäinen viestintä Volvo CE:n Brysselin pääkonttorissa ja vuodesta 2009 lähtien hän on johtanut Volvo CE:n yritysviestintää Aasian ja Tyynenmeren alueella, pääpaikkanaan Singapore.

Kommentoidessaan nimitystään Anne sanoo: "Olen innoissani tästä mahdollisuudesta ja odotan pääseväni työskentelemään eri markkina-alueilla, jotka muodostavat Volvo CE:n suurimman maantieteellisen myyntialueen. Käsittäen kaiken Afrikan kasvavista markkinoista Venäjän uusiin tuotantoinvestointeihin ja uusimman teknologian käyttöönottoon Euroopassa – tähän alueeseen kuuluvat nämä kaikki."

Loppu.

Heinäkuu 2013

Saadaksesi lisätietoja vieraile sivustolla: www.volvoce.com/press

Tai ota yhteys:

Thorsten Poszwa
Johtaja, Ulkoinen viestintä
Volvo Construction Equipment
Puh: +32 2482 5021
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
Lontoo
Puh: +44 77 333 50307
Sähköposti: osullivan@se10.com