Anne Bast er udnævnt til Vice President, Corporate Communications for Volvo Construction Equipment EMEA - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
09-07-2013 

Anne Bast er udnævnt til Vice President, Corporate Communications for Volvo Construction Equipment EMEAAnne Bast

Med øjeblikkelig virkning er Anne Bast udnævnt til Vice President, Corporate Communications for Volvo Construction Equipments EMEA-organisation. Som en del af det lokale ledelsesteam vil hun bidrage til at drive både den interne kommunikation og presserelationer i regionen samt til den fortsatte udvikling af virksomhedskommunikationsstandarder og praksis for kommunikationen på tværs af både salgs- og produktionsvirksomheder.

Anne Bast får base ved det regionale hovedkvarter i svenske Eskilstuna, hvor hun, med reference til regionsdirektør Tomas Kuta, vil koordinere kommunikationen af både globale og regionale informationer.

Anne Bast, 39 år, har en universitetsgrad i virksomhedsadministration og økonomi fra det svenske Mälardalen-universitet. Anne blev ansat hos Volvo CE i 2000, hvor hun siden har beklædt en række internationale poster. I sine to seneste job har hun styret global, intern kommunikation i Volvo CE's Bruxelles-hovedkvarter, og siden 2009 har hun med base i Singapore stået i spidsen for Volvo CE's virksomhedskommunikation i Asien- og Stillehavsregionen.

Som kommentar til sin udnævnelse siger Anne: "Jeg er glad for denne mulighed og ser frem til at arbejde i de forskellige markeder, som udgør Volvo CE's største geografiske salgsregion. Denne region har det hele og omfatter alt lige fra nye markeder i Afrika til nye produktionsinvesteringer i Rusland og indførelse af den seneste teknologi i Europa".

Slut.

Juli 2013

Yderligere oplysninger fås ved at besøge www.volvoce.com/press

eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +32 2482 5021
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: +44 77 333 50307
Email: mailto:%20osullivan@se10.com