Aanbod - Filters : KUIKEN Construction Equipment
Aanbod Volvo-filters

Volvo-filters – een groot aanbod

Filters van Volvo vormen de beste keuze voor uw materieel. U kunt onderdelen van hoge kwaliteit verwachten, goed voor uw veiligheid en uw portemonnee. Regelmatig onderhoud met de gespecificeerde intervallen vormt in combinatie met het gebruik van originele Volvo-onderdelen de garantie dat uw machine betrouwbaar en rendabel blijft.

We hebben een compleet filteraanbod voor al uw behoeften:

 • Oliefilters – beschermen de motor tegen schadelijke deeltjes voor minimale slijtage
   
 •  Brandstoffilters – beschermen het brandstofinspuitsysteem
   
 • Koelvloeistoffilters – ontdoen het koelsysteem van verontreinigingen en beschermen de motor
   
 • Luchtfilters en veiligheidsfilters – beschermen de motor tegen schadelijke deeltjes
   
 • Interieurluchtfilters – speciaal filtermateriaal om de werkomgeving van de machinist veilig te houden
 • Hydrauliekoliefilters – voorkomen schade aan de hydraulische systemen, gaan storingen tegen en verhogen de productieve tijd
   
 • Ontluchtingsfilters – beperken het risico van verontreinigingen in de olie

Hoge kwaliteit en lage operationele kosten
Het materiaal waarvan de Volvo-filters zijn gemaakt, bestaat uit eersteklas cellulosevezels. Met verschillende combinaties van fijne en grove vezelmaterialen is het mogelijk om voor elk filtertype exact de juiste filtergraad en -capaciteit te verkrijgen. Het filtermateriaal is geïmpregneerd met kunsthars om te voorkomen dat het oplost onder invloed van vocht, chemicaliën en olie. Volvo-filters hebben van meet af aan een hoge filtergraad en een zeer grote capaciteit. Dit houdt een gering aantal vervangingen en lage bedrijfskosten in.

Neem contact op met de Volvo-dealer voor meer informatie over de filters en hoe u de prestaties van uw Volvo-machine kunt maximaliseren.