Vijcima učvršćen gumeni podložak - Dijelovi podvozja : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
Volvo sustav vijcima učvršćenih gumenih podložaka ima dizajn koji štedi novac i vrijeme

Volvo sustav vijcima učvršćenih gumenih podložaka - svestrano rješenje.

Volvo sustav vijcima učvršćenih gumenih podložaka za rovokopače gusjeničare savršeno je rješenje za povećanje svestranosti stroja.

Dizajn koji štedi novac i vrijeme omogućuje vam lako prelaženje s cestovne na terensku primjenu i obrnuto bez oštećenje površine. Dođite do više gradilišta i maksimalno povećajte vašu zaradu sa Volvom.

Ključne dobrobiti Volvo sustava vijcima učvršćenih gumenih podložaka obuhvaćaju:

Svestranost


Jednostavan prijelaz između radova na cesti i onih u terenskim uvjetima kao dobrobit od dva stroja u jednom. Gumeni podlošci vam daju potpuni zaštitu površine tla i lako se skidaju kada trebate punu moć vuče.

Visoka izdržljivost


Izrađen iz robusne gumene smjese da se smanji trošenje, podložak ima ugrađene čelične ploče s izdržljivom gumom izvana i gumenim jastucima koji pomažu smanjenju vibracija i buke.

Dostupnost

Sustav gumenih podložaka je dostupan kao opcija tvornički ugrađenih obloga i kroz mrežu Volvo zastupnika. Komplet naknadne ugradnje sadrži i podložak i papuču gusjenice.

Ekonomičnost troškova


Zamjena pojedinačnih podložaka kada i ako je potrebno jeftin je i lagan način održavanja sustava gusjenica na rovokopaču.

Molimo obratite se svom Volvo dobavljaču da saznate više o Volvo sustavu vijcima učvršćenih gumenih podložaka i kako da maksimalno povećate učinkovitost vašeg Volvo stroja.

Saznajte kako Volvo sustav vijcima učvršćenih gumenih podložaka može poboljšati vašu učinkovitost: