Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Swecon Utbildning - Eco Operator

Swecon Utbildning

Eco Operator
Intresseanmälan

Fakta

Tid: En dags utbildning, en dag uppföljning efter sex månader.
Innehåll: Genomgång av maskiner och arbetsplats. Analys av arbetsplatsen, material, maskiner, redskap och körvägar. Handfasta övningar i sparsam körning.
Var: På er arbetsplats eller Volvos democenter i Eskilstuna.

Intresseanmälan

Introduktion

Tusentals maskinförare har redan gått den här kursen som många hävdar är Sveriges mest lönsamma utbildning. Här varvas teori med praktik. Genom att planera arbete smartare och köra mer sparsamt - utan att minska produktiviteten - kan bränslekostnaderna minska med upp till 25 procent. Det spar inte bara pengar, det betyder även mindre miljöpåverkan, bättre arbetsmiljö samt mindre maskinslitage.

Eco Operator finns anpassad för tre segment: anläggning, industri och produktion. Dessutom har vi ett särkilt utbildningsmaterial för timmerhantering.

Läs mer om fördelarna med EcoOperator

 

Swecon Utbildning

Eco Operator - utbildning i sparsam körning

Swecon kan med egen personal utbilda dig eller dina förare att bli en Volvo Eco Operator. Det är inte bara ett snabbt och enkelt sätt att sänka bränsleförbrukningen och skadliga utsläpp, utan det kan även minska slitaget på dina maskiner. Ordentlig planering och körning av utbildade förare kan göra stor skillnad - särskilt på vinsten.

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss