Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Swecon i utbildningen

Swecon utbildning i skolan

Skolfokus

Hos Swecon är framtiden redan här!

Swecon Anläggningsmaskiner AB vill aktivt medverka till att utveckla utbildningskvalitén på våra fordonstekniska gymnasier. Vi är övertygade om att attraktionskraften för utbildning till yrkesutgången servicetekniker och maskinförare ökar, då vi har moderna maskiner och relevant utbildningsmaterial på skolan. Med lärare från branschen och förankring bland lokala företag, kommer din skola successivt att bidra till en bättre kompetensförsörjning till branschen!

Swecon samarbetar nationellt med Motorbranschcollege (MBC) samt Maskinleverantörerna (ML).

Vi vill erbjuda er skola en palett av resurser som omfattar kurser och utbildningsmaterial direkt från den digitala utbildningsportalen 'Volvo Learning System', förmånliga avtal för leasingmaskiner samt begagnade maskiner och reservdelar. Se fördjupad information om vårt erbjudande nedan.

Vårt utbud för skolan:

Kurser för tekniker

Välkommen till vårt utbud av utbildningar inom el, hydraulik, dieselmotorer, hjullastare samt Prosis. Materialet är avsett att användas på din skola under lärarhandledning. Logga in >.

Läs mer
Leasa maskiner

Swecon Anläggningsmaskiner kan erbjuda din skola maskiner för leasing oavsett typ eller storlek för en period om 3-5 år.

 

Läs mer
Låna eller hyra begagnat

Genom Swecon kan din skola också, vid tillgång, få hyra eller låna en begagnad maskin beroende på era behov. Både för reparation och demontering.

Läs mer
Dig Assist hos Hagströmska Gymnasiet i Falun

Hagströmska skolan i Falun är den första gymnasieskolan i landet med Dig Assist grävsystem i undervisningen på anläggningsprogrammet. Inte bara det, de har nyss tecknat ett nytt leasingavtal med Swecon som innebär att eleverna har tillgång till tre nya Volvomaskiner.

Läs mer

Fler tjänster från Swecon

Kompetens i branschen

Upptäck Swecon Utbildning

Swecon har genom åren byggt upp en stor kompetens, både vad gäller entreprenadmaskiner och branschen i stort. Våra instruktörer erbjuder riktade utbildningar på Volvo CE:s alla produkter efter önskemål. Vidare finns förar- och instruktörsutbildningar för lokala instruktörer, produktspecialister och säljare samt utbildningar för lärare och anläggningsingenjörer.

Ja, jag vill veta mer!
Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss