Construction Equipment Suomi

Volvo P4820D: Kaupunkeihin ja maanteille

Uudessa kompaktikokoisessa P4820D ABG:ssa on ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vasta Volvon suuremmissa asfaltinlevittimissä ja joiden avulla kone sopii sekä kaupunkien sisäisiin pienempiin töihin että suurempiin kaupunkien välisiin maantieprojekteihin. Koneen 2 - 6,5 metrin päällystysleveys tekee siitä - kompaktista koostaan huolimatta - potentiaaliltaan erittäin suuren.

Volvo P4820D: Kaupunkeihin ja maanteille

Volvo Construction Equipmentin valmistama uusi P4820D ABG on erittäin monikäyttöinen asfaltinlevitin, jota voi käyttää useimmissa käyttökohteissa - jalkakäytävien, pysäköintialueiden, pihojen ajoväylien, kaupunkien sisäisten ja kaupunkien välisten teiden, sorateiden, kantateiden ja jopa valtateiden päällystämiseen.

P4820 ABG on ketterä ja siinä käytetään uusinta ja kehittyneintä levitystekniikkaa, joten se on täydellinen kone moniin eri töihin.
P4820 ABG:n kompaktien ulkomittojen ansiosta muita laitteita on helppo kuljettaa samalla ajoneuvolla. Kuljetuskorkeuden alentamiseksi katon ja pakoputken voi nostaa ja laskea helposti. Tämän ansiosta voit välttää kiertoteiden käyttämisen, kun reitillä työkohteeseen on siltoja tai tunneleita.

Massasäiliön suuri tilavuus mahdollistaa keskeytyksettömän materiaalin syötön, joten asfaltinlevitin voi liikkua vakionopeudella ja tuottaa tasaisemman viimeistelyn vähentämällä pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä. Hydraulinen etusuojus auttaa välttämään roiskumista ja vähentämään manuaalisen puhdistuksen tarvetta massasäiliön etuosan aluetta tyhjennettäessä.

P4820D ABG:n kestäväksi suunniteltua Volvo-alustarakennetta automaattisine telan kiristysjärjestelmineen on parannettu luotettavuuden lisäämiseksi entisestään. Uudentyyppinen pulttikiinnitteinen tela sekä kestovoideltu telaketju tuottavat paremman maakosketuksen kuin kilpailevat merkit

Loistava hallittavuus
Kehittynyt Electronic Paver Management -järjestelmä optimoi asfaltinlevittimen tiettyihin käyttötarkoituksiin ja parantaa koneen yleistä hallittavuutta, joten kuljettaja voi keskittyä käsillä olevaan työhön. P4820D ABG:n asetusten hallintatoiminto auttaa kuljettajia tallentamaan yksittäisten projektien mukautetut asetukset ja siten tuottamaan yhtenäistä laatua työstä toiseen. Kuljettaja voi samanlaiset olosuhteet havaitessaan hakea tallennetut parametrit muistista EPM 3:n avulla, joten koneen asetusten määrittäminen helpottuu ja voit aloittaa työt nopeammin. Kun asfaltin levitys on käynnissä, voit tehdä hienosäätöjä suorituskyvyn ja tuottavuuden optimoimiseksi.

Kuljettajalla on täydellinen, esteetön näkymä asfaltinlevittimen ympärille, massasäiliöön, kierukkakanavaan ja perään, mikä parantaa asfaltinlevityksen tehokkuutta ja laatua. Mukava hallintalaitteiden alue vähentää kuljettajan väsymistä ja auttaa kuljettajaa säilyttämään tarkkaavaisuutensa pidempään, ja tasainen ohjaustaso pienentää kompastumisriskiä. Luistamaton kansilevyn pinnoite ja kaiteet takaavat tukevuuden koneen ympäri kävellessä.

Polttonestetehokkuuden uranuurtaja
Volvo on luonut tekniikkaa, joka alentaa polttonesteenkulutusta ja parantaa koneen tehokkuutta. Volvon Stage IV- ja Stage IIIA -moottorit ovat voimakkaita ja hyötysuhteeltaan hyviä; ne on suunniteltu pienentämään polttonesteenkulutusta ja parantamaan tuottavuutta. Volvon uudessa, älykkäässä elektronisessa järjestelmässä on oletusarvoisesti käytettävä Eco-tila, joka sovittaa koneen tehon vastaamaan tarvetta asfaltinlevityksen aikana ja siten pidentää moottorin ja komponenttien käyttöikää. Eco-tila voi parantaa ja tehostaa asfaltinlevitystä pienentämällä polttonesteenkulutusta jopa 30 % samalla, kun EPM 3 tarkkailee keskimääräistä polttonesteenkulutusta, näyttää päivittäin käytetyn polttonesteen määrän ja jäljellä olevan käyttöajan.

Kaikki Volvon asfaltinlevittimet on suunniteltu erittäin hiljaisiksi. Eco-tila tekee koneista entistäkin hiljaisempia, sillä se sovittaa moottorin tehon todelliseen tarpeeseen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kaupunkiympäristöissä tai asuinalueilla, joilla on melurajoituksia. Hydraulisesti käytetty ja elektronisesti ohjattu jäähdytyspuhallin säätää nopeuttaan tarpeen mukaan, mikä pienentää polttonesteenkulutusta ja alentaa melutasoa entisestään.
 
Asfaltinlevittimen hydraulijärjestelmä on suunniteltu sopimaan Volvon moottoriin suuren tehon, alhaisen polttonesteenkulutuksen, päästöjen ja melutason tuottamiseksi. Moottorin käyntinopeuden ohjaaminen älykkäästi ei ainoastaan paranna koneen hyötysuhdetta huomattavasti, vaan se myös säilyttää runsaasti tehoreserviä vaikeimpiakin käyttökohteita varten. Hydraulijärjestelmä tuottaa saman suorituskyvyn vähemmällä polttonesteenkulutuksella.

Kuusi vakiovarustukseen kuuluvaa LED-työvaloa auttaa jatkamaan työtä, kun päivänvalo loppuu. Kaksi valoa on suunnattu eteen, kaksi valaisee koneen takana olevaa aluetta ja sivujen kaksi lisävaloa parantavat näkyvyyttä ja suorituskykyä. Valojen määrää voi lisätä jopa 10 LED- tai hehkuvaloon.

Alan johtavat perät
Volvon perät on suunniteltu tuottamaan paras pinnoitteen laatu, yhtenäisyys ja tasaisuus. Tämän monikäyttöisen ja tehokkaan koneen, jonka suurin levitysleveys on jopa 6,5 metriä, tehokkaat, alan parhaat perät sallivat erittäin suuren materiaalivalikoiman käytön. Lisäksi maksimaalisen esitiivistyksen ansiosta jyräämistarve vähenee huomattavasti.

Kaksi perään asennettua ohjausyksikköä tuottavat kuljettajalle helpon pääsyn perään ja säätöasetuksiin. Perän ohjausyksikön (SCU) avulla kuljettaja voi helposti hallita perän ja materiaalivirran toimintoja. Uudelleen suunniteltu SCU on joustava ja sitä voi kiertää mihin tahansa suuntaan sekä siirtää ylös ja alas kuljettajan työn helpottamiseksi.

Volvon pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta työskentelyolosuhteita voi laajentaa entisestään kiinnittämällä tai irrottamalla jatkeita muutamassa minuutissa ilman erikoistyökaluja. Volvon perissä on neljä ohjainputkea kullekin hydrauliselle jatkeelle. Jäykkien putkien ansiosta perän jatkeet eivät taivu, vaikka niihin kohdistuisi suuria voimia. Tämä tuottaa yhtenäisesti tiivistetyn tasaisen pinnan.

Perän tamppainsauvat voi lämmittää elektronisesti suorituskyvyn parantamiseksi ja tasaisen pinnan tuottamiseksi. Täysin karkaistu tamppainsauva pidentää komponentin käyttöikää huomattavasti. Tamppainsauvojen vaihto on helppoa, joten käyttöaste paranee esitiivistyksen tehokkuudesta tinkimättä.

Huippuluokan huoltoa
Koneiden tehokkuuden säilyttämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi Volvon koneissa on useita komponenttien käyttöikää pidentäviä ominaisuuksia säännöllistä, nopeaa ja helppoa huoltoa varten. EPM 3 voi näyttää automatisoidun hallintajärjestelmän, joka ilmoittaa kuljettajalle tarvittavasta huollosta tai määräaikaishuollosta. Se ilmoittaa kuljettajille rutiinihuolloista, päivittäisistä tarkistuksista, pidempien huoltovälien vaatimuksista ja ylitetyistä huoltoväleistä. Järjestelmä tallentaa tietoja ja säilyttää tiedot huoltohistoriasta. Lisäksi koneessa oleva MATRIS-tietojärjestelmä tukee optimoitua toimintaa seuraamalla toiminnan ominaispiirteitä ja tunnistamalla kohdat, joissa on mahdollisuus parantaa, ja siten tehostaa taloudellisuutta ja vähentää osien kulumista. Volvon jälleenmyyjät voivat antaa tämän työkalun avulla asiantuntevan analyysin koneen käyttötavoista.
 
Parannettu huoltopääsy ohjaustasolta helpottaa ylläpitotöitä, parantaa käytettävyyttä ja minimoi käyttökustannukset. Kaikki päivittäiset huoltotyöt ja polttonesteen lisäämiset voi tehdä nopeasti ohjaustasolta kuljettajan aikaa ja vaivaa säästäen.

Tärkeimmät erittelyt:

Tärkeimmät erittelyt

Huhtikuu 2016
 
Loppu.

Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa: www.volvoce.com/press

tai ottamalla yhteyttä:

Thorsten Poszwa 
Director, External Communications  
Volvo Construction Equipment 
Puh: int +32 490 65 96 68 
Sähköposti: thorsten.poszwa@volvo.com  
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Puh: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com