Construction Equipment România
volvo atașament excavator cu roți

Atașamentele pentru excavatoarele cu roți

Într-o clasă proprie

Rotiți anexele

O gamă largă de anexe ușor de fixat vă poate ajuta să economisiți timp, să reduceți costurile și să creați un utilaj multifuncțional. Utilizând rotoare basculante Steelwrist®, cuploare rapide ușoare, cupe rezistente și ciocanul hidraulic, excavatoarele cu roți Volvo pot săpa, încărca, sparge și deplasa material, în cel mai eficient și mai productiv mod.

Rețineți că oferta de atașamente pentru modelele de utilaje poate varia în funcție de piețe.

Cuploare rapide

O gamă de cuploare rapide ce permite operatorului să cupleze rapid și ușor atașamentele Volvo.

Prezentare generală a atașamentelor

Cupe

Selectați dintr-o gamă de cupe Volvo originale, realizate pentru a lucra în armonie cu excavatorul dvs. Volvo. Cupele sunt disponibile cu montare directă sau cu interfețele cuploarelor rapide Volvo. Cupele GPX, TGX și CAX sunt proiectate special pentru a funcționa cu rotorul basculant.

Prezentare generală a atașamentelor

Ciocane hidraulice

Pentru a străpunge o serie de materiale solicitante, ciocanul dvs. hidraulic Volvo furnizează putere constantă, durabilitate și forță de spargere. Pentru utilajele sub zece tone, inclusiv, ciocanele Volvo sunt perfect compatibile cu miniexcavatoarele, buldoexcavatoarele și miniîncărcătoarele.

Prezentare generală a atașamentelor

Tiltrotators

Un excavator și o cupă Volvo, împreună cu un cuplor rapid montat din fabrică și un rotor basculant Steelwrist® reprezintă combinația supremă din punct de vedere al productivității, siguranței, preciziei în manevrare și consumului redus de combustibil. Bucurați-vă de un nou mod de lucru și duceți-vă lucrările la bun sfârșit cu ajutorul Volvo.

Prezentare generală a atașamentelor
Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact