Construction Equipment România
 atașament Volvo pentru încărcător compact rigid

Atașamente pentru miniîncărcătoare

Cupele de încărcător

Cupele de încărcător

Volvo oferă o gamă cuprinzătoare de Cupe, pentru asigurarea unei potriviri perfecte între utilajul dvs. și lucrarea de pe șantier.

Cupă universală

O gamă largă de cupe pentru pământ, pentru săpat în condiţii de sol dificil. Este prevăzută cu un fund scurt, pentru maximizarea forţei de rupere.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H, MC70C, MCT85C

Detalii

Cupă multifuncțională

Cupa multifuncțională este ideală pentru manipularea materialelor in cele mai diverse situații . Operatorul poate deschide cupa având un control mai exact asupra acesteia și așezând mai precis materialul. Este prevăzută cu o muchie netedă pentru operații de nivelare și îndepărtare cu buldozerul.

Disponibil pentru: L20F, L25F, L30G, L35G, L45H, L50H, MC70C, MCT85C

Detalii
 atașament Volvo pentru miniîncărcător buck

Cupă pentru amenajare peisagistică

O gamă vastă de cupe cu profil mic pentru peisagistică şi nivelare pentru lucrări de terasament versatile, ca de exemplu decopertarea stratului superior al solului, îndepărtarea la scară mică cu buldozerul, peisagistică şi nivelarea umpluturilor. Partea inferioară lungă de dimensiune mare a cupei asigură o vizibilitate optimă a muchiei de tăiere, care este importantă în aplicaţii pentru nivelare.

Disponibil pentru: MC70C, MCT85C

volvo atașament miniîncărcător buck

Cupă pentru zăpadă

Cupa pentru zăpadă este proiectată special pentru a deplasa eficient zăpada. Placa posterioară decupată va creşte vizibilitatea şi controlul asupra zonei de lucru.

Disponibil pentru: MC70C, MCT85C

Volvo dealer selector atașamente
Intrați în contact

Doriți să comandați sau să aflați mai multe? Trimiteți-ne un mesaj.

Intrați în contact