CONSTRUCTION EQUIPMENT Nederland
volvo aanbouwdeel schranklader

Aanbouwdelen voor schrankladers

Alleen het beste is goed genoeg voor uw Volvo

Zorg ervoor dat uw Volvo een echte Volvo blijft

Volvo's schrankladers staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit. De aanbouwdelen van Volvo bieden exact dezelfde hoge kwaliteit. Dus waarom genoegen nemen met minder? Als elk onderdeel van uw schranklader van Volvo is, levert dat gemoedsrust en efficiency op.

Houd er rekening mee dat het aanbod aan aanbouwdelen voor de machinemodellen verschillend kan zijn voor de diverse markten.

Laadbakken

Volvo biedt een uitgebreide serie bakken, voor een perfecte match tussen uw machine en het werk op locatie.

Overzicht van de aanbouwdelen

Grijperbakken

Volvo's assortiment aanbouwdelen voor schrankladers omvat schrootgrijperbakken, kreupelhoutgrijwals en mestgrijwals voor een maximale flexibiliteit bij het oppakken.

Overzicht van de aanbouwdelen

Palletvorken

Palletvorken zijn ideaal voor de handling van pallets en materiaal. Het robuuste design zorgt voor de sterkte van de vork, waardoor de machine alle lasten aankan. De lepelafstand is snel en eenvoudig aan te passen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Hydraulische sloophamers

De hydraulische sloophamer van Volvo verenigt uitmuntende prestaties met lage geluids- en trillingsniveaus. Hij is betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden. Hydraulische sloophamers worden geleverd met één beitel en hydraulische slangen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Bladen

Geschikt voor grondverzet- en landontginningsklussen. De hoek en schuine stand van het blad kan hydraulisch worden versteld. Het blad kan 30 graden naar links of naar rechts zwenken en in beide richtingen 10 graden kantelen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Rolbezems

De keerbezem is ideaal voor terreinreiniging en openbare reinigingsklussen. Hij heeft grote borstelsegmenten om in één gang te reinigen. Rolbezems zijn geschikt voor licht en zwaar reinigingswerk, overal waar afval moet worden opgeruimd, zoals op sloopterreinen

Overzicht van de aanbouwdelen

Sneeuwblazers

Hydraulisch zwenkbaar sneeuwblad om bijvoorbeeld parkeerterreinen, opritten en trottoirs efficiënt sneeuwvrij te maken. U bent verzekerd van optimale prestaties dankzij de verstelbare glijschoenen, het gebogen blad en een uitschakelfunctie om de schade tot een minimum te beperken als een obstakel mocht worden geraakt.

Overzicht van de aanbouwdelen

Uitkuilers

De uitkuiler wordt gebruikt voor het hakselen van dicht opeengepakt kuilvoer en is voorzien van verstelbare geleiders waarmee de snijdiepte aan te passen is. De hakselaar is vervaardigd van zeer sterk, schuurbestendig materiaal met een lange levensduur. Dankzij het ontwerp kan de uitkuiler langs wanden en tot aan de achterkant van de bunker komen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Boomverplanters

De boomverplanter wordt gebruikt om bomen met kluit en al te verplanten of te verwijderen. Het ontwerp heeft een korte en smalle opbouw en compact design met een brede opening om moeiteloos bomen te verplanten.

Overzicht van de aanbouwdelen

Stronkenfrezen

De stronkenfrees is bij uitstek geschikt voor het uitfrezen en verwijderen van boomstronken. Het maakt gebruik van heavy-duty freestanden en heeft een zwenkbereik van 60 graden voor een hoge productiviteit.

Overzicht van de aanbouwdelen

Steenzagen

De steenzaag wordt gebruikt om zeer harde materialen door te zagen, bijvoorbeeld tijdens wegherstel en om sleuven in beton aan te brengen.

Overzicht van de aanbouwdelen

Asfaltfrezen

De asfaltfrees is bij uitstek geschikt voor wegenonderhoud en grondwerk. Voor het uitfrezen van vorstscheuren, freeswerk rond putten in het wegdek en freeswerk voor nutsleidingen. Hij is ook geschikt om structuur in het wegdek aan te brengen om de slipvastheid te vergroten.

Overzicht van de aanbouwdelen

Harken

De hark leent zich voor fijn egaliseren, het pulveriseren van de toplaag, het verwijderen van afval, het verspreiden van vulgrond en het verwijderen van gazonvilt. De bidirectionele rol werkt zowel voor- als achterwaarts en kan links en rechts in een hoek van 20 graden worden versteld.

Overzicht van de aanbouwdelen

Tuinfrezen

Met de tuinfrees kunt u op efficiënte wijze de grond voorbereiden, onkruidvrij maken en stenen verwijderen. Hiermee worden stenen van 25 tot 500 mm (1 tot 20 inch) verzameld en zand, aarde en kleiner puin afgevoerd via de gaten in de bak.

Overzicht van de aanbouwdelen

Cultivators

Cultivators zijn ideaal voor de aanleg van zaaibedden, het mengen van compost en het voorbereiden van tuingrond. De bidirectionele werking maakt het verwijderen van onderlaag en toplaag in zowel voor- als achterwaartse richting mogelijk.

Overzicht van de aanbouwdelen

Struikruimers

De struikruimer is ideaal voor het ruimen van kreupelhout, hoog gras en kleine boompjes. Hij wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, variërend van grote velden tot openbare parken en wegbermen. De bladindicator waarschuwt machinist en omstanders voor het bewegende blad.

Overzicht van de aanbouwdelen

Trilwalsen

Trilwalsen kunnen op efficiënte wijze tal van ondergrondsoorten verdichten, zoals grind, zand, modder en asfalt. Bij uitstek geschikt voor wegen, trottoirs, fietspaden, golfbanen, bruggen, parkeerterreinen en andere vergelijkbaar wegdek. Er zijn schapenpoolrollen en gladde rollen leverbaar.

Overzicht van de aanbouwdelen

Sleuvengravers

De sleuvengraver wordt gebruikt om snel en nauwkeurig sleuven te graven voor het leggen van kabels en dunne leidingen. Hij heeft een zijwaartse verstelling met twee standen om sleuven langs muren te graven, een hydraulische motor met een hoog koppel en een stevig uitgevoerde reductie voor de aandrijfketting.

Overzicht van de aanbouwdelen

Grondboren

De grondboor wordt gebruikt om gaten in de grond te boren. Er zijn bits verkrijgbaar voor universeel gebruik, zwaar gebruik en boom-/struikaanplant. De unit wordt beschermd door een hydraulisch overdrukventiel, voor het geval de boor grote vaste voorwerpen in de grond mocht raken.

Overzicht van de aanbouwdelen
Volvo-dealerlocator aanbouwdelen
Neem contact op

Wilt u iets bestellen of meer weten? Stuur ons een bericht.

Neem contact op