ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.E. Ελλάδα
παρελκόμενα volvo φορτωτής πλάγιας ολίσθησης

Παρελκόμενα φορτωτών πλάγιας ολίσθησης

Το μηχάνημα Volvo σας αξίζει μόνο το καλύτερο

Κρατήστε το Volvo σας αυθεντικό

Οι φορτωτές πλάγιας ολίσθησης Volvo είναι γνωστοί παγκοσμίως για την υψηλή ποιότητά τους και τα παρελκόμενα Volvo προσφέρουν ακριβώς την ίδια υψηλή ποιότητα. Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε; Διατηρώντας τον φορτωτή σας πλάγιας ολίσθησης με αυθεντικά εξαρτήματα Volvo, κερδίζετε ηρεμία και μειώνετε τα έξοδά σας.

Λάβετε υπόψη σας ότι τα παρελκόμενα που διατίθενται για τα μοντέλα μηχανημάτων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

Κάδοι φορτωτή

Η Volvo παρέχει μια πλήρη σειρά κάδων ώστε το μηχάνημά σας να ταιριάζει ιδανικά στον εκάστοτε χώρο εργασιών.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Κάδοι αρπάγης

Η Volvo προσφέρει αρπάγες παλαιών σιδηρικών, κλαδιών και κοπριάς στη συλλογή παρελκόμενών της για Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, παρέχοντας μέγιστη ευελιξία για τις εργασίες σας σύλληψης.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Περόνες

Οι περόνες παλετών είναι ιδανικές για διαχείριση παλετών και υλικών. Ο σχεδιασμός βαρέως τύπου τους εξασφαλίζει επαρκή ισχύ για τη διαχείριση όλων των φορτίων που μπορεί να διαχειριστεί το μηχάνημα. Εύκολη και γρήγορη αλλαγή απόστασης δοντιών για μεγαλύτερη ευελιξία.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Υδραυλικές σφύρες

Η υδραυλική σφύρα Volvo συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις λειτουργίας, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών. Είναι αξιόπιστο και απλό στη συντήρηση. Οι υδραυλικές σφύρες είναι εξοπλισμένες με μια σμίλη και υδραυλικούς σωλήνες.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Λεπίδες

Κατάλληλη για διακίνηση γαιών και εξομάλυνση εδάφους. Η λεπίδα διαθέτει υδραυλικά ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης. Σχηματίζει γωνία 30° είτε δεξιά, είτε αριστερά του κέντρου και κλίση 10° οριζοντίως, προς αμφότερες τις διευθύνσεις.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Σάρωθρα

Το σάρωθρο γωνίας είναι ιδανικό για καθαρισμό εργοταξίου και εργασίες δημόσιας συντήρησης, χάρη στα μεγάλα τμήματα βούρτσας που επιτρέπουν τον καθαρισμό με ένα πέρασμα. Τα σάρωθρα είναι κατάλληλα για ελαφρές και βαριές εργασίες σάρωσης σε όλες τις εφαρμογές στις οποίες απαιτείται συλλογή απορριμμάτων

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Φυσητήρες χιονιού

Λεπίδα χιονιού με δυνατότητα τοποθέτησης υπό γωνία για αποτελεσματική απομάκρυνση του χιονιού από χώρους στάθμευσης, ιδιωτικές εισόδους πρόσβασης, διαβάσεις κ.λπ. Η βέλτιστη επίδοση διασφαλίζεται με τα προσαρμοζόμενα πέδιλα ολίσθησης, μια κυρτή λεπίδα και μια λειτουργία διακοπής για την ελαχιστοποίηση της ζημιάς σε περίπτωση πρόσκρουσης με αντικείμενο.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Κόπτες ζωοτροφών

Ο κόπτης ζωοτροφών χρησιμοποιείται για κοπή συμπιεσμένων ζωοτροφών με ρυθμιζόμενους οδηγούς που επιτρέπουν τη ρύθμιση του βάθους κοπής. Ο κόπτης είναι κατασκευασμένος από υλικό υψηλής αντοχής στην τριβή για μεγάλη διάρκεια ζωής. Η σχεδίαση επιτρέπει στον κόπτη να κόβει δίπλα σε τοιχώματα και σε όλο το μήκος έως την πίσω πλευρά της αποθήκης.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Εκριζωτές δέντρων

Ο εκριζωτής δέντρων για εκσκαφή ριζόμπαλας χρησιμοποιείται για μεταφύτευση ή εκρίζωση δέντρων με ολόκληρη τη ριζόμπαλα. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από κοντό και στενό πύργο, μικρό μέγεθος με φαρδύ άνοιγμα πύλης για εύκολη εμπλοκή των δέντρων.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Καταστροφείς κορμών

Ο εκτριβέας κούτσουρων είναι ιδανικός για εκτριβή και απομάκρυνση κούτσουρων. Χρησιμοποιεί ένα δόντι τροχισμού βαριάς χρήσης και διαθέτει ένα εύρος κίνησης 60 μοιρών, διασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Πριόνια με τροχό

Το πριόνι με τροχό χρησιμοποιείται για κοπή πολύ σκληρών υλικών ή σκυροδέματος, π.χ. σε επισκευαστικές εργασίες οδοποιίας.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Μηχανές ψυχρής άλεσης ασφάλτου

Η μηχανή ψυχρής άλεσης ασφάλτου είναι ιδανική για συντήρηση οδών και προετοιμασία εργοταξίων. Εξομαλύνει διογκώσεις εδάφους λόγω παγετού, χρησιμοποιείται άνετα γύρω από φρεάτια και διαχειρίζεται μεγάλες τομές του οδοστρώματος όπου πραγματοποιούνται δημόσια έργα. Ενδείκνυται επίσης για σαγρέ πεζοδρόμια για αντιολισθητική προστασία.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Τσουγκράνες

Ισχυρή τσουγκράνα διαμόρφωσης για φινίρισμα χωματουργικών εργασιών, κονιορτοποίηση σβόλων χώματος, απομάκρυνση υπολειμμάτων, διάστρωση επιφανειακού χώματος και απομάκρυνση βρύων. Το αμφίδρομο τύμπανο λειτουργεί στο χώμα τόσο προς τα εμπρός, όσο και προς τα πίσω και μπορεί να είναι σε γωνία έως και 20 μοιρών αριστερά και δεξιά.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Εδαφοβελτιωτικά

Το εδαφοβελτιωτικό καθαρίζει, απομακρύνει βράχους και προετοιμάζει αποτελεσματικά το έδαφος. Περισυλλέγει πέτρες διαμέτρου 25-500 mm (1-20") και επιτρέπει στην άμμο/χώμα και τις μικρές φερτές ύλες να απομακρυνθούν μέσω του διάτρητου κάδου.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Περιστροφικά σκαπτικά

Οι καλλιεργητές είναι ιδανικοί για προετοιμασία του εδάφους για σπορά, ανάμιξη κομπόστ και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Η αμφίδρομη λειτουργία επιτρέπει την κάτω και πάνω κοπή προς αμφότερες τις κατευθύνσεις, εμπρός και πίσω.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Περιστροφικά κοπτικά

Ο κοπτήρας κλαδιών είναι ιδανικός για την απομάκρυνση κλαδιών, ψηλού γρασιδιού και μικρών δέντρων. Χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές περιοχές, όπως μεγάλα χωράφια, δημόσια πάρκα και στις άκρες δρόμων. Ο δείκτης λεπίδας ειδοποιεί τον χειριστή και τους περαστικούς για την κινούμενη λεπίδα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Δονούμενοι κύλινδροι

Οι δονούμενοι κύλινδροι είναι κατάλληλοι για εργασίες συμπίεσης σε διάφορους τύπους εδαφών, όπως χαλίκι, άμμος, λάσπη και άσφαλτος. Ιδανικά για εθνικές οδούς, διαβάσεις, μονοπάτια ποδηλάτων, γήπεδα γκολφ, γέφυρες, χώρους στάθμευσης και άλλες παρόμοιες επιφάνειες. Διατίθενται ενισχυμένα και λεία τύμπανα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Εκσκαφείς τάφρων

Το trencher χρησιμοποιείται για γρήγορη και ακριβή διάνοιξη τάφρων για καλώδια και μικρές εφαρμογές τοποθέτησης σωλήνων. Διαθέτει πλευρική μετατόπιση δύο θέσεων για διάνοιξη τάφρου μικρού πλάτους, με υδραυλικό μοτέρ υψηλής ροπής και σύστημα μείωσης κίνησης αλυσίδας βαρέος τύπου.

Επισκόπηση εξαρτημάτων

Τρυπάνια

Το τρυπάνι χρησιμοποιείται για γεώτρηση. Διατίθενται μύτες τρυπανιού για στάνταρ εργασίες, για βαριές εφαρμογές και φύτευση δέντρων/θάμνων. Η μονάδα προστατεύεται από βλάβες μέσω μιας υδραυλικής βαλβίδας εκτόνωσης, για την περίπτωση όπου το τρυπάνι προσκρούει σε αμετακίνητα αντικείμενα.

Επισκόπηση εξαρτημάτων
Εύρεση επίσημων αντιπροσώπων Volvo Παρελκόμενα
Επικοινωνία

Θέλετε να κάνετε παραγγελία ή να μάθετε περισσότερα; Στείλτε μας ένα μήνυμα.

Επικοινωνία