CONSTRUCTION EQUIPMENT België
Volvo Services Proactive monitoring

Proactive Monitoring

Maak verbinding. Verhoog de productiviteit.

Verhoog de machineproductiviteit

Houd uw machine productief met Proactive Monitoring.
De intelligente telematicadienst van Volvo bewaakt op afstand de machineconditie om potentiële problemen te helpen voorkomen.

Ongekende voordelen

We doen het voor u

Door ons ontworpen. Door ons ontwikkeld. Vertrouw ook het onderhoud aan ons toe. Volvo bewaakt de machineconditie, zodat u zich beter op uw kerntaken kunt richten.

Minder onvoorziene stilstand

Kom geringe problemen op het spoor voordat ze grotere proporties aannemen. Volvo biedt u inzicht in de conditie van uw machine, zodat u potentiële problemen vroegtijdig kunt opsporen en verhelpen.

Bespaar tijd en geld

  • Om onvoorziene kosten tegen te gaan kan uw dealer u vertellen of uw machine meteen moet worden gerepareerd of dat reparatie kan wachten tot de eerstvolgende servicebeurt. Wat u onnodige ritten bespaart.
  • Meer produceren en minder wachten. Dankzij de externe diagnose arriveert de onderhoudsmonteur voorbereid op locatie, zodat de machine zo snel mogelijk kan worden gerepareerd.

Adviezen op maat

Ontdek waarom machinestoringen terugkeren. Uw lokale dealer kan Proactive Monitoring gebruiken om de bediening van uw machine door te lichten en na te gaan waarom bepaalde dingen tot problemen leiden. Wat de oorzaak ook is, u kunt erop vertrouwen dat Volvo een oplossing aandraagt die zich leent voor uw toepassing.

Hoe werkt het?
  • De bedrijfsgegevens van de machine worden via CareTrack, Volvo's telematicasysteem, verzameld en naar het Volvo Uptime Center gestuurd.
  • Onze analisten verwerken de gegevens en sturen deze rechtstreeks naar uw Volvo dealer.
  • Uw dealer neemt vervolgens contact met u op over het beste actieplan.
Beproefde resultaten

Of het nu gaat om een simpele herinnering aan foutcodes of om een gecompliceerder vorm van diagnose, wij houden rekening met alles wat de productiviteit van uw machine kan beïnvloeden. In het volgende praktijkvoorbeeld kunt u lezen hoe Proactive Monitoring kan helpen om Volvo-machines productief te houden.

//Casestudy Nederland

In Nederland is Proactive Monitoring sinds 2015 gebruikt voor de bewaking van meer dan 100 machines. Het jaar vóór de aanvang van het project telde zes transmissiestoringen – een aantal dat in 2017 helemaal tot nul daalde.

//Casestudy VK

In de acht maanden dat Proactive Monitoring werd gebruikt voor een machinepark in het VK zag men kans om 176 uur onvoorziene stilstand te voorkomen. Dit komt per maand overeen met 22 uur aan verhoogde inzetbaarheid van machines. Dankzij Proactive Monitoring en tijdig onderhoud stonden machines minder lang in de werkplaats, zodat ze meer tijd op locatie konden doorbrengen. Dit leverde een aanzienlijk hogere productie op.

Onze support reikt verder dan dat

Combineer Proactive Monitoring met diverse Volvo Services om een pakket op maat voor u samen te stellen – informeer bij uw dealer!

Volvo-dealerlocator start
Verbeter uw business

Laten we kijken hoe we u kunnen helpen.

Contacteer ons