Din Volvo – precis som du vill ha den - Nyheter & pressmeddelanden : Swecon Anläggningsmaskiner
2012-11-08 

Din Volvo – precis som du vill ha denYour Volvo — just the way you want it

Även om Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tillhandahåller ett omfattande och väl ansett sortiment av mycket flexibla grävmaskiner att välja mellan behöver kunderna ibland en maskin som ännu grundligare uppfyller deras respektive sektors behov.

 

I dessa fall låter Volvo CE kunderna bygga en hjulburen eller bandburen grävmaskin enligt deras exakta specifikationer via Body Builder-initiativet. Varje Body Builder-maskin levereras med en robust grävmaskinsöverbyggnad från Volvo, inklusive en förstklassig hytt, motvikt, drivlina, undervagn, bom och arm. Men oavsett behovet – om kunden kräver en modifierad undervagn för en amfibisk användning eller behöver tilta eller lyfta hytten för arbete inom återvinning – kommer Volvoåterförsäljaren att arbeta med ett rekommenderat partnernätverk för att integrera specialistteknik i Volvos standardöverbyggnad och omvandla kundens vision till en specialbyggd grävmaskin.

 

För konsekvensens skull, oberoende av modifieringen, har partnernätverket tillgång till Volvo CE:s Body Builder-anvisningar (BBI), som vägleder partnern genom processen att slutföra maskinen. Volvotekniker är även tillgängliga på begäran för att ge ytterligare direktsupport, om partnern behöver det.

 Your Volvo — just the way you want it

 

 

Den färdiga maskinen är skräddarsydd, men har ändå en Volvomaskins kännetecken, med företagets kärnvärden kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn. Och dessa specialiserade maskiner drar nytta av eftermarknad och garantisupport från Volvo CE och dess partnernätverk.

 

Slut.

 

Oktober 2012

 

Mer information finns på www.volvoce.com/press

 

Eller kontakta:

 

Clare Gittins

Chef, extern kommunikation

Volvo Construction Equipment

Tel: int + 32 4918 60331

E-post: clare.gittins@volvo.com

Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan

SE10

London

Tel: int +44 77 333 50307

E-post: osullivan@se10.com