Totala lösningar presenteras när Volvo fokuserar på 'berggrund-till-väg' på Bauma - Nyheter & pressmeddelanden : Swecon Anläggningsmaskiner
2013-02-13 

Totala lösningar presenteras när Volvo fokuserar på 'berg-till-väg' på Baumaroad_Bauma

Vad du än gör, kalla inte Volvo Construction Equipments deltagande på Bauma 2013 för enbart en utställningsmonter – det är ett levande evenemang! Förpackat i totallösningskonceptet 'berg-till-väg' kommer Volvos inomhusmonter 319/719 i hall 4C och utomhusmontern vid 512/514 att vara ett non-stop interaktivt uppförande av företagets kompletta paket.

Nya produkter från bolaget kommer naturligtvis att vara stjärnorna i showen, som t.ex. ECR25D, ECR58D och ECR88D kompakta grävmaskiner med kort svängradie samt P6870C asfaltläggare. Demoleringsgrävmaskinen EC480D med extra hög räckvidd kommer också att göra ett välkommet framträdande under de (hoppas vi) soliga skyarna i ett vårligt München. Men det är långt ifrån allt. Trots nya produkter kommer inte på något sätt en samling av redskap med Volvos varumärke att hamna i skymundan, nämligen ett nytt sortiment av grävmaskinsskopor, ett omfattande urval av verktyg för bolagets C-serie med kompaktlastare och en ny hydraulhammare för grävlastare och kompakta grävmaskiner. Och det är innan du börjar tala om finansieringslösningar, rental, Approved Used Equipment, Volvo originaldelar, Serviceavtal och maskinparkslösningar … listan är lång …

För de smarta
Konceptet 'Volvo City' omfattar hela produkt- och serviceportföljen sammandraget till en skådeplats. Allt från utvinning av råmaterial, vägbygge, installation av samhällsservice och infrastruktur och hjälpa till att bygga en stads utseende, Volvo har de dumprar, grävmaskiner, hjullastare, rörläggare, hjälpmaskiner och vägutrustning som behövs för att skapa en modern metropol.

Volvos utställningsytor på Bauma, utomhus och inomhus, kommer att arrangera maskinerna enligt kundanvändning och applikation, för att demonstrera hur Volvos produkter är konstruerade för att fungera tillsammans, som en leverantör av totala lösningar. Dessa 'upptäcktszoner' koncentrerar på användningar som stenbrott & aggregat, samhällsservice och vägbyggnad och fokuserar på viktiga faktorer som säkerhet, total ägandekostnad, produktion, miljövård och kvalitet på den färdiga uppgiften.

Det finns även gott om aktiviteter, från utomhusområdena (avbildad), fascinerande musikalisk maskinshow, förartävling, demonstration av olje- och gaspipeline och displayer om hur arbetsplatser och vägbyggnad planeras. Inomhus, kommer spänningen i form av evenemang som bevisar att Volvo CE:s framgång handlar mycket om förträffligheten hos dess personal och maskiner. Under hela dagen leder en professionell programvärd underhållande intervjuer (på tyska och engelska) med företagets 'stjärnor' produkt- och serviceexperter. Detta spektakel stöds av videoskärmar som visar olika kundintervjuer, pekskärmar ger interaktiv information och 'upp-till-bevis-ställen' där dramatiska uttalanden förklaras och försvaras av Volvo-medarbetare.

Pat Olney, bolagets president, kommer också att närvara vid en internationell presskonferens under showen, vid vilken han kommer att belysa handelsvillkoren, presentera nya produkter och skissera företagets framtida planer.  

För att demonstrera bredden hos Volvo-gruppen, har Volvo Construction Equipment på Bauma 2013 sällskap av systerbolagen, Volvo Penta – som presenterar sina egna avancerade lösningar för att möta kraven på kommande lagstiftning om emissioner från EU och USA – och Volvo lastbilar, som kommer att visa den senaste generationen av lastbilar inriktade på anläggningsarbeten.  

Skulle du någon gång ha tvivlat ska du veta att Volvo Construction Equipment kommer till största branschmässan i München denna vår med tilliten att leverera totala lösningar som har tillrättalagts för att hjälpa kunder att upptäcka en ny väg att arbeta - från Berggrund Till Väg.

Slut.

Januari 2013

Mer information finns på http://edit.volvoce.com/press

Eller kontakta:

Steven Lefebvre                                           
External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int + 32 2 482 5042
E-post: steven.lefebvre@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307{0}
E-post: osullivan@se10.com