Volvo anläggningsmaskiner, entreprenadmaskiner - Affärslösningar : Swecon Anläggningsmaskiner
Volvo anläggningsmaskiner

Anläggningsmaskiner - byggda för det du gör

Volvo Construction Equipments maskiner är skapade för att vara lösningen på ett problem. Därför får de jobbet gjort med låg bränsleförbrukning, låga emissioner men med maximal produktivitet, prestanda och säkerhet.

Sök en Volvo för att gräva, utvinna och flytta de tyngsta materialen på kraft och styrka. Få mer gjort med överlägsna lyftkrafter, lastkännande hydraulik, stora brytkrafter och bränsleeffektiva motorer som sparar pengar åt kunden och håller deras verksamhet igång.

Det är inte bara anläggningsbranschen som drar nytta av styrkan i Volvos växande produktprogram. Verksamheter för bergshantering och gruvdrift över hela världen, väljer Volvos maskiner för deras enastående lyft- och brytkrafter - som gör det tuffaste jobbet enkelt.
Möjligheten att byta redskap snabbt och säkert med det hydrauliska redskapsfästet är en av anledningarna till varför Volvos maskiner är så populära i materialhanteringssektorn. Lager, sågverk och hamnar drar alla nytta av det mest omfattande reskapssortimentet i branschen. Och det kraftfulla TP-länkaget lyfter med styrka och balans.

Till och med i avfallshantering, skogsbruk och trähantering så tillhandahåller Volvo den perfekta lösningen. Skyddade komponenter, bra runtomsikt och kraftfull prestanda får jobbet gjort - säkert och bekvämt.

Kravet på maximal tillgänglighet - den tid som maskiner kan vara i bruk, växer i proportion med deras strategiska vikt. Därför supportas Volvos produkter av ett effektivt service- och reservdelsnätverk hos Swecon.