Construction Equipment Türkiye

Yeni SD135B silindir daha güçlü

Volvo Construction Equipment yelpazesine yeni katılan SD135B toprak silindiri, ne kadar zorlu olursa olsun her uygulamaya ve iş sahasına uyum sağlayan gelişmiş teknolojisiyle maksimum kullanım ve performansı garantiler.

volvo toprak silindiri sd135b t4f

Volvo Construction Equipment’tan yeni Stage IV uyumlu toprak silindiri. Bu çok yönlü ve akıllı makine, iş ne kadar zorlu olursa olsun operatörün mümkün olan en yüksek performansı ve yakıt verimliliğini elde etmesine olanak sağlar. Volvo’nun gelişmiş tambur kontrol sistemi, kullanımı kolay bir konsol ile operatörün frekansı ve genliği ayarlamasına, değişen toprak tiplerine ve koşullarına uyum sağlamasına olanak sağlar. Standart olarak iki frekans ayarı mevcuttur, fakat opsiyonel olarak beşe çıkarılabilir. Tamburun dinamik kuvvetini işe ve malzeme derinliğine bağlı olarak ayarlamak için, yüksek veya düşük genlik seçilebilir. Bu sırada, optimize edilmiş merkezkaç kuvveti ve otomatik titreşim özelliği de performansı, kullanım kolaylığını ve üretkenliği artırır.

Çekiş sistemi, dik eğimler veya kaygan yüzeyler gibi zor uygulamalarda harika tırmanış ve çekiş kabiliyeti kazandırır, tekerlek veya tambur patinajını önleyerek mükemmel yüzey işleme özellikleri, performans ve üretkenlik sağlar.

SD135B silindir, pürüzsüz ve keçi ayağı yapılı tambur ile sunulmaktadır. Silindirin hızla ve kolaylıkla pürüzsüz tamburdan keçi ayağı tambura değiştirilebilmesi sayesinde, kullanım alanı genişletilebilir.

Üstün verimlilik


Premium Stage IV uyumlu Volvo motoru, güçten taviz vermeden daha düşük emisyon ve yakıt tüketimi için düşük devirde yüksek tork üretir. ECO modu, SD135B modelinde artık standarttır ve motor devrini çalışma moduna uyarlayarak %40’a varan yakıt tasarrufu sağlayabilir. Ayrıca yeni eksantrik tasarım, düşük basınç ile daha yüksek tırmanış hızlarına, dolayısıyla daha düşük yakıt tüketimine olanak sağlar.

Pasif rejenerasyon, operatör müdahalesi gerektirmeden veya performanstan taviz vermeden, normal çalışma sırasında filtreleri otomatik olarak temizler. Bu sırada, hidrolik tahrikli ve değişken devirli fan, yalnızca gerektiği zaman güç kullanır. Düşük fan devirleri gürültüyü azaltarak operatör konforunu artırır ve toplam sahip olma maliyetini düşürür.

Konfor ve kontrol


Volvo SD135B silindir, sektör lideri kabininin mükemmel görüş özellikleri, ergonomik şekilde gruplanmış kumandaları ve konforlu bir ortam ile daha yüksek operatör verimini ve üretkenliği de teşvik eder. ROPS/FOPS sertifikalı kabin, iş sahasına hakim bir görüş için tabandan tavana camlıdır ve ön silindire kadar net bir görüş sağlar, tamamen ayarlanabilir koltuk da döndürülebilmesi ve kaydırılabilmesi sayesinde görüş olanaklarını ve konforu maksimum düzeye çıkarır. Yeni yüksek teknoloji renkli operatör ekranı, çalışma ve temel teşhis bilgilerini görüntüler, parlak güneş ışığı altında dahi kolaylıkla okunabilir.

Sağlam ve güvenilir


Yeni Volvo SD135B, aynı zamanda piyasadaki en sağlam ve dayanıklı toprak silindirlerinden biridir ve üstün çalışma süresi ve uzun kullanım ömrü sunar. SD135B, yalnızca en yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak akıllı yerleşim düzenleri ve net bir tasarım ile donatılmıştır. Ağır hizmet tipi tambur, orta mafsal ve ön şasi bileşenleri, uzun ömür ve performans için tasarlanmış ve üretilmiştir. Şasi parçaları, yüksek kaliteli çelikten üretilmiş, titizlikle ve tutarlılıkla kaynatılmış ve böylece güçlü bir yapı garanti edilmiştir. Tüm bileşenler ve elektronik sistemler, olumsuz hava koşullarından etkilenmemek üzere kabin içerisine taşınmış ve arka bölüme yerleştirilmiştir.

SD135B modelinde, tüm hidrolik bileşenlerine kolay servis erişimi sağlamak için eğilebilir kabin standart olarak sunulmaktadır. Motor bölmesine zemin seviyesinden kapsamlı erişim için, motor kaputu elektrikli kumanda ile açılır. Bakım ve kontrol işlemleri daha verimli bir şekilde ve minimum aksama süreleriyle gerçekleştirilebilir, böylece toplam üretkenlik ve güvenilirlik artırılır.

Kilit özellikler:

SD135B toprak silindiri, EMEA kontrolüne tabi piyasalarda da sunulmaktadır.

Model  SD135B
Tambur  Pürüzsüz  Keçi ayağı
Motor gücü kW/hp  110/150  110/150
Kabin ile çalışma ağırlığı (CECE) kg  12 828  13 000
Tambur genişliği mm  2 134  2 134
Titreşim frekansı Hz
- düşük/yüksek
 30.8/33.8  30.8/33.8
Merkezkaç kuvveti kN
- düşük/yüksek
 208/258  208/258