Construction Equipment Türkiye

Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonları neden diğerlerinden çok daha iyi?

Volvo Construction Equipment (Volvo CE), 55 yıldan uzun bir süre önce üretilen ilk belden kırma kaya kamyonu serisini geliştirmesinden bu güne, ton başına en düşük maliyetle optimum performans sunan, gerçekten güçlü etkili belden kırmalı kaya kamyonlarıyla bu alana yön vermeye devam ediyor.

Yeniliğe ve gelişmeye adanmış Volvo CE, belden kırmalı kaya kamyonu ürün yelpazesini geliştirmeye devam ederek makinelerini daha akıllı, daha verimli ve kullanımı daha kolay hale getiriyor. Bakım maliyetleri minimum seviyede tutulurken, çalışma süresi de en yüksek seviyeye çıkarılır ve toplam sahip olma maliyeti azalır.

Haul Assist ile verimli çalışma

Haul Assist araç takımı, Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonlarından en iyi şekilde yararlanmak için tasarlanan, yenilikçi bir çözümdür. Kamyon ve ekskavatörlerden asfalt sericilere kadar çeşitli makinelerde bulunan 10” Volvo Co-Pilot monitör ile desteklenir ve müşterilerin taşıma döngülerinin verimliliğini optimize etmelerine ve karlılığı artırmalarına yardımcı olacak değerli bilgiler sağlar.

Haul Assist'e yeni eklenen Lastik Basıncı İzleme Sistemi, kabinin konforlu alanından çıkmadan lastik basıncının ve sıcaklığının izlemenizi sağlar. Şişirme basıncının lastik aşınması üzerinde belirgin bir etkisi olduğundan, lastik ömrünün yanı sıra yakıt verimliliğini, makine performansını ve operatör konforunu optimize etmek için lastiklerin proaktif olarak izlenmesi çok değerlidir.

Harita, daha etkili bir şekilde hareket etmeye yardımcı olmak için şantiyedeki trafiğe gerçek zamanlı bir genel bakış sağlar. Harita uygulamasına bağlı oldukları sürece boyunca türü veya markası ne olursa olsun her makine ve aracın ve ayrıca şantiyedeki ziyaretçilerin bulundukları konumlar artık görüntülenebilir. Harita, taşıma yollarının yanı sıra, yükleme ve boşaltma bölgelerini gösterir ve tek şerit yol bölümlerini, yasaklı bölgeleri ve hız sınırlamalı alanları işaretler. Bu noktaların işaretlenmesi, çalışma esnasında verilecek kararları önceden tahmin etmenize ve gereksiz duraklamaların azaltılmasına yardımcı olur.

Haul Assist'in bir parçası ve yük bilgilerinin gerçek zamanlı olarak görüntülenmesini sağlayan, yükün geri taşınmasını ve aşırı yüklemeyi ortadan kaldırmaya yardımcı, etkisi kanıtlanmış bir başka araç ise Araç Üstü Tartım'dır. Bu uygulama üretkenliği artırmanın yanı sıra aşırı yakıt tüketimini ve makine aşınmasını azaltır.

Daha akıllı performans

Operatörlerin konforu, mükemmel görüş sağlayan merkezi konumlandırılmış operatör koltuğundan kullanıcı dostu kontrollere kadar her zaman tasarımın kalbinde yer almıştır. Bunların yanı sıra, bir dizi otomatikleştirilmiş işlev, kullanım kolaylığı ve performansı artırmak için şimdi size daha da fazla destek sunuyor.

Arazi Belleği, optimize çekiş kontrolü ve arazi şartlarında hareketlilik sağlamak için yoldaki kaygan bölümleri tanımlayan ve hatırlayan, akıllı Volvo güç aktarma organın kullanışlı bir özelliğidir. OptiShift yönün hızlı ve pürüzsüz bir şekilde değiştirilmesini sağlarken, Downhill Speed Control (Yokuş Aşağı Hız Denetimi) yokuş aşağı eğimlerde çalışırken sabit bir hızı otomatik korur; 2019 yılından bu yana üretilen tüm araçlarda hem bu iki özellik hem de Cruise control işlevi standart donanımdır ve daha eski kamyonlar da bu özelliklerle donatılabilir.

Çalışma süresi en üst, bakım maliyetleri en az düzeyde

Yalnızca kullanımı kolay ve yüksek verimli olmakla kalmayan Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonları, servis bakımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Günlük hatta haftalık yağlama artık geçmişte kaldı; Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonu yağlama aralığı, sektörünün en iyisi ve her 250 saatte bir. Stage V ve Tier 4 Final modellerinde 1.000 saate varan uzun motor servis aralıkları ve makinenin kullanım ömrü boyunca ölçüldüğünde muadillerinin çoğunun sıvı hacminin yarısından azının tüketimi de Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonlarının özelliklerinden. Tüm bu özelliklerin beraberinde getirdiği, bakım maliyetlerini ve çevresel etkiyi azaltırken makineyi çalışır durumda kalmasına yardımcı olan bakım gereksinimi ve sarf malzemesi tüketimindeki azalmadır.

Volvo Belden Kırma Kaya Kamyonlarına getirilen bu yenilikler müşterilere hem performans hem de maliyet avantajı sağlar. İşinizi geliştiren yeni araçlar ve kolay bakım, daha karlı ve aynı zamanda sürdürülebilir çalışmanıza katkıda bulunan örneklerden sadece birkaçıdır. Bunların tamamı, Volvo CE'nin sektördeki dönüşümü yönlendirme ve 2040 yılına kadar net sıfır değer zinciri emisyon hedefine ulaşma taahhüdünün bir parçasıdır.

Her ürün her pazarda sunulmamaktadır.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com