Construction Equipment Türkiye

Volvo Construction Equipment, paletli ekskavatör servis aralığını %50 artıran yeni hidrolik yağı piyasaya sundu

Volvo Construction Equipment, hidrolik yağlar serisinin en son üyesini satışa sunuyor: Volvo Hidrolik Yağ 98611 HO103. Onaylı ve tüm pazarlardaki tüm Volvo makineleriyle uyumlu yeni hidrolik yağ, paletli ekskavatörlerde yağ değişimi aralığını 2.000 saatten 3.000 saate çıkarır.

HO103, Volvo Construction Equipment tarafından halihazırda tavsiye edilen tüm mineral hidrolik yağlarla tam uyumlu ve sistemin temizlenmesini gerektirmeyen mineral bazlı bir hidrolik yağdır. (HO103, Volvo Hidrolik Yağ 98610 Biyobozunur ile uyumlu değildir).

Volvo makinelerinde 10.000 saatin üzerinde kapsamlı bir şekilde test edilen HO103'ün yakıt verimliliğini ve makine performansını optimize ettiği kanıtlanmıştır. Volvo Construction Equipment Yağ ve Yağlama Yağı Mühendisi Donald McCarthy şunları açıkladı: "Makineleri tasarlayan ve üreten Volvo, bu nedenle makineyi en iyi durumda tutmak ve en iyi şekilde çalışmak için neyin gerekli olduğunu herkesten daha iyi anlıyoruz. HO103, en üst düzeyde çalışma süresi ve bileşen koruması sağlamakla birlikte makinenizin tam potansiyeliyle performans göstereceğini garanti eder."

McCarthy açıklamalarına şöyle devam etti: "Tutarlı performans sunan HO103, bozulmaya dirençli tasarlanmıştır ve tam hizmet aralığı boyunca yeni gibi özelliklerini koruyacaktır. Sürtünmeyi ve aşınmayı azaltır, yağın tortulaşmasını önleyerek bileşenleri temiz tutar, bileşen ömrünü uzatır ve daha düşük yakıt tüketimine katkıda bulunur.”

HO103 paletli ekskavatörlerde kullanıldığında %50 daha uzun yağ servis aralığı sağlayarak müşterilerin zamandan ve paradan tasarruf etmesine katkıda bulunmakla birlikte bir dizi olumlu çevresel fayda sağlar. Hem eski hem de yeni paletli ekskavatörler için satışa sunulduğunda, HO103 ile 3.000 saatlik bir servis aralığından yararlanabilir. Bunun uygulamalı bir örneğinde EC300E kullanan bir müşteri HO103'ü 6.000 saat boyunca kullandığında, tüm hidrolik servis aralığını kaldırmış ve yağ tüketimini 207 litre azaltmış olacaktır.

Volvo Hidrolik Yağ 98611 HO103, çok çeşitli viskozite seçenekleriyle sunulmaktadır. Viskozite dereceleri pazara göre farklılık gösterir ancak ISO VG32, ISO VG46 ve ISO VG68'i içerir. Daha fazla bilgi için müşteriler yerel Volvo bayileri ile iletişime geçmelidir.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com