Construction Equipment Türkiye

AEMP 2 API Güncellemesi sayesinde karma filo telematik verilerini yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı

Volvo Construction Equipment, CareTrack telematik verilerini filo sahiplerine tüm karma telematik verilerini tek bir yerde yönetme imkanı sunan AEMP 2.0 API'nin bir parçası olarak kullanıma sundu.

Endüstri genelinde bir iş birliğinin sonucunda tanıtılan AEMP 2.0 API, verileri standartlaştırılmış bir formatta sunmaktadır. OEM'ler, endüstri genelinde onaylanmış bir veri sunum yöntemine uygun olarak ISO15143-3 2016 standardını izlemektedir; bu da filo yöneticilerine verileri mevcut sistemlerine kolayca dahil etme imkanı sunmaktadır.

Volvo Construction Equipment'te Bağlanırlık işlemi Servis Yöneticisi Daniel Widlund şu açıklamada bulundu: "AEMP 2.0 API ile karma filo telematik bilgilerinin tümü artık aynı formatta erişilebilir. Karma filo operatörlerinin ortak sorunu her birinin farklı bilgi türleri sunduğu ve farklı formatlarda sunulduğu çoklu telematik çözümlerini yönetmek zorunda kalmalarıydı. AEMP 2.0 API sayesinde karma filo telematik verilerine daha kolay erişilebilir ve daha kolay analiz edilebilir; bu, müşterilere gerekli eylemleri tanımlamaya yardımcı olur ve çalışmanın tamamını üretkenliği ve verimliliği arttırabilir."

AEMP 2.0 API, CareTrack telematik verilerinin müşteriye ait bir sisteme kolayca entegre edilmesini sağlayarak müşterilerin Volvo telematik tarafından sunulan kapsamlı verilerden faydalanmalarına devam etmelerini sağlar. Tüm karma filo telematik verilerine tek bir yerden erişebilmek filo sahiplerinin filonun tamamına dair bütünsel bir bakış elde edebildikleri anlamına gelir. AEMP 1.2 ile karşılaştırıldığında AEMP 2.0 API, yükleme verileri, rölanti saatleri ve hata kodları dahil olmak üzere daha fazla mevcut veri noktaları sunar. Bu güçlü, birleştirilmiş veriler verimliliği, üretkenliği ve karlılığı maksimize etmek için gerekli izlenimi sunabilir.

Üstelik Volvo Geliştiriciler Portalı sayesinde uygulama daha kolay hale getirilmiştir. İsimden de anlaşıldığı üzere bu, geliştiricilere Volvo Construction Equipment makineleri için API entegrasyonunu kolayca ayarlamak ve test etmek için gerekli kaynakları sunan bir portaldır. Ayrıca kullanıcılar nasıl destek alabileceklerine dair daha fazla bilgi artı AEMP 2.0 ve mevcut veri noktaları hakkında kapsamlı bilgiler ile birlikte geniş bir SSS bölümü bulabilir.

Müşteriler, AEMP 2.0'ın sunduklarından nasıl faydalanacaklarını öğrenmek için Volvo bayilerine başvurmalıdır.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com