Construction Equipment Türkiye

Volvo'nun yeni nesil tırnak sistemi, kovalara çiğnemek için bir şeyler veriyor

Volvo'nun daha büyük ekskavatörlerine ve tekerlekli yükleyicilerine yönelik yeni nesil Volvo Tırnak Sistemi, daha yüksek penetrasyon, daha uzun ömür ve kolay bir 'çekiçsiz' bağlama sistemi sunuyor.

Volvo Tooth System

Volvo Construction Equipment'ın orta ve büyük tekerlekli yükleyicilerinde ve ekskavatörleri artık yüzünüzü gülümsetecek daha çok şeye sahip, sadece üretkenliği ve yakıt verimliliğini arttırmakla kalmayan aynı zamanda aşınmaya karşı daha dirençli ve çekiçsiz pim tasasrımı nedeniyle takılması daha kolay tamamen yeni premium tırnak sistemi.

L60 ila L350 arasındaki Volvo tekerlekli yükleyiciler için ve 14 ton kapasiteli en büyük 95 tonluk makineye kadar olan Volvo ekskavatörleri için sunulan yeni tırnak sistemi daha derine iner ve daha uzun süre daha keskinleşir. Düşük profilli tasarım daha hızlı penetrasyon kabiliyeti ve daha yüksek kova dolgusu sunar, daha hızlı çevrim süreleri sunar ve tırnak ömrü boyunca %20 daha fazla penetrasyon sağlar, üretkenliği arttırır ve etkili tırnak ömrünü uzatır. Tasarım ayrıca daha fazla kendini keskinleştiren bir tasarıma sahiptir ve yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur.

Bağlama elemanı geometrisi

Korumalı kaynak, daha güçlü adaptör burun ve akıllı tasarım, sisteme daha fazla sağlamlık kazandırmaya yardımcı olurken, sistemin daha fazla dayanıklılığı daha uzun aralık değiştirme ve daha az kova aşınması anlamına gelir. Bu Volvo makineleri için özel olarak tasarlandıkları için, tırnaklar ve adaptörler özellikle makinenin teknik özelliklerine, boyutlarına ve modellerine uyar.

Volvo Tırnak Sistemi

Kritik bölgelerde pürüzsüz yüzeylere sahip olan yeni tırnak sistemi, çalışırken stresi dağıtmaya yardımcı olur. Optimum aşınma koruması ve ağırlık dengesi sayesinde, tırnak sistemi bu makinelerin potansiyelini ortaya çıkarmak için tasarlandı, maksimum performans, koparma kuvveti ve çalışma süresi sağladı.

Yerleştir. İt. Oturt.

Aşınan parçalarda en üst düzey, en iyi tırnakların bile eninde sonunda değiştirilmesi gerekir, ancak Volvo'nun yeni nesil tırnak sistemiyle tırnak değiştirmek daha kolay veya daha hızlı olamazdı. Gerçek bir çekiçsiz sistem, tırnaklarda, tekrar kullanılabilir bir kilitleme pimine sahip yeni bir kilitleme sistemi bulunur. Mükemmel uyum ve tutma - ve bir kez takıldığında otomatik sıkma efekti sunan tekrar kullanılabilir pim, çeyrek tur çevirerek basit bir şekilde kilidi açılır. Sadece birkaç dakika sürer, takma daha kolay olmazdı, yerleştir, it ve oturt, hepsi bu kadar.

Görev için doğru tırnak

Ekskavatörler için beş tip tırnak vardır: genel amaçlı, aşındırıcı malzeme ve kaya, toplama noktası, ikiz toplama ve kürek burun. Sunulan iki adaptör tipi ve ayrıca standart adaptöre uyan ve tırnak ömrünü uzatan isteğe bağlı bir mekanik aşınma kapağı vardır. Tekerlekli yükleyiciler için üç tip tırnak mevcuttur - genel amaçlı, aşındırıcı malzeme ve kaya, üç çeşit adaptör. 

Volvo Tırnak Sistemi