Construction Equipment Türkiye

Volvo bauma 2019'da Elektrikli Geleceğe ışık tutuyor

Almanya'nın Münih kentindeki bauma 2019 fuarına gelen ziyaretçiler, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) en son makineleri ve entegre hizmetlerini sergileyen, Building Tomorrow'a bakarken teknolojik geleceğe bir göz atabileceklerdir.

Volvo’s indoor stand at bauma.

Volvo CE,Volvo Group'un genişliğini gösterecek şekilde, 2019 yılında bauma'ya kardeş şirketler olan Volvo Penta, Volvo Trucks ve Volvo Financial Services ile birlikte katılacak. Şirketlerin gösteriye katılımı, sabit teşhirden çok daha fazlasıdır - bu canlı bir etkinliktir. Building Tomorrow teması altında, Volvo'nun 2.293m2Salon C6 ve 5.870m2iç mekan standı FM714'deki açık alan standı, bugünün, yarının ve geleceğin tam ürün ve hizmet portföyünü içeren kesintisiz etkileşimli bir performans olacaktır.

Volvo kompakt sınıfta elektriğe geçti

Bauma 2019, Volvo CE’nin 2020’de Volvo markalı kompakt ekskavatörlerde ve kompakt tekerlekli yükleyicilerde elektrik kullanacağı açıklamasını takiben ilk büyük endüstri olayı olacak. Bu hamleyle, Volvo CE, kompakt makine yelpazesi için elektrikli bir gelecek vaat eden ilk iş makinesi üreticisi haline geldi. İlk, ikili hidrolik elektrik makinesi bauma'da tanıtılacak, ardından 2020 yılında kademeli olarak pazar pazar tanıtımı yapılarak ivme kazandırılacak.

Ekskavatörler ön plana çıkıyor

Ekskavatörlerin gösterinin yıldızlarıdır, Volvo CE'nin dünya çapındaki 'Her Zorluk İçin Ekskavatör' kampanyasını sürdürmeye devam ediyor. Fuarda piyasaya sürülecek olan yeni ekskavatörler, EC15-EC20E kompakt ekskavatörlerin yanı sıra çok önemli 20 tonluk EC200E ürününü de içeriyor. Sadece Volvo'nun ekskavatör hattının genişliğini değil aynı zamanda uzunluğunu göstermek de yeni EC750E yüksek erişimli yıkım ekskavatörünün görevi olacak. Tüm bunlar yeterli değilse, EC300E Hibrid hidrolik hibrid ekskavatörün oyunu değiştiren lansmanları ve daha etkin bir kazma işlemi için Volvo Active Control otomatik bom ve kepçe hareketlerini içeren EC220E de olacak. Nisan ayındaki bu önemli lansmanlara gelmek için daha fazla neden.

Efsanevi 50 Münih'e geliyor.

Sonuç olarak, Volvo'nun iki standında, 'yükleme', 'kazma', 'taşıma', 'döşeme', 'inovasyon' ve 'servis' alt temalarına ayrılmış toplam 50 makine olacak. Bunlardan, Volvo Servisleri, bu yılki bauma'da her zamankinden çok daha fazla vurgulanıyor, her makine dokunmatik servisler ve diğer ekranlar aracılığıyla özel bir servis teklifi ile destekleniyor.

Sizlerle gurur duyuyorum arkadaşlar.

Ayrıca şirketin açık alanlarda da bolca faaliyeti olacaktır. Filmi müziği olarak Pump It Up, şarkısının yer aldığı, Hollywood yıldızı Dolph Lundgren'ın oynadığı Volvo'nun mini filmi, eğlenceli bir makine şovu ve tartışmasız sektörün en iyisi olacak. Ayrıca Operatör Kulübü yarışmaları ve daha da geliştirilen Dig Assist çözümü ve ataşmanların da, canlı yayın gösterileri olacak.

Volvo'nun açık alan standı.

Volvo CE'nin başarısındaki coşkunun makineler kadar kullanıcılarının da mükemmelliği ile ilgili olduğunu kanıtlayan olayların anlatıldığı, Volvo'nun bitişiğindeki sergileme alanını da kaçırmayın. Profesyonel bir sunucu gün boyunca, şirketin ürünü ve servis çözümlerine odaklanarak eğlenceli sunumlar (Almanca ve İngilizce) yapacaktır. Bu, çeşitli müşteri görüşmelerini, bulguları, şekilleri ve eğlenceyi gösteren video küpleriyle desteklenecektir. İlk kez ayrıca bir Yenilik Alanı da olacak - kesin detaylar hala saklanıyor olsa dahi, Otomasyon, Bağlanırlık ve Elektromobilitenin spotta olacağından emin olabilirsiniz.

Bauma 2019 - bu bir aile ilişkisidir

Şirketin Başkanı Melker Jernberg, Volvo Penta ve Volvo Trucks başkanları ile birlikte, fuar boyunca yeni ürünler sunacakları ve şirketin inovasyon yolculuğundaki gelecek planlarını ana hatlarıyla belirleyecekleri uluslararası bir basın toplantısına ev sahipliği yapacaklar.

Herhangi bir şüpheniz kaldıysa, Volvo bugünün ve geleceğin sağladığı güvenle, bu bahar Münih'te gerçekleşecek olan endüstrinin en büyük gösterisine geliyor. Yenilikçi ürünler ve entegre hizmetler sayesinde Volvo, Building Tomorrow'da müşterilerle birlikte çalışmaya devam edecek.

#VolvoBauma'da daha fazlasını bulabilirsiniz.

Resim 1: Volvo'nun bauma'daki kapalı alan standı.
Resim 2: Elektrikli Kompakt Makine tanıtım filmi.
Resim 3: Volvo'nun açık alan standı.