Construction Equipment Türkiye

Volvo CE öncü bağlanırlık kilometre taşını vurgulamaya yardımcı oluyor

Volvo İnşaat Donanımı (Volvo CE), Volvo Group'un bir parçası olarak, 1 milyon bağlı müşteri varlığına ulaştığını ve bunun sonucunda da müşterilerin çalışma süresi, güvenlik ve üretkenliği akıllı site çözümleriyle artırmalarına yardımcı olduğunu kutluyor.

Bu dönüm noktasının geçtiğini gösteren Volvo CE, her biri Volvo'nun yerleşik telematik sistemi olan CareTrack ile birlikte dört ekskavatöre bugün (3 Ekim Perşembe) Danimarka'nın Kirke Hyllinge kentindeki Danimarkalı kiralama şirketi GSV Materieludlejning'e teslim etti.

Ancak, sektördeki en fazla bağlantılı ticari araç ve makineden biri olduğu düşünülen bu başarı, yalnızca başlangıçtır. Volvo CE, Grubun bağlı varlıklarının 150.000'ine sahiptir.

Volvo CE Danimarka Genel Müdürü Jens Ejsing, törende şunları söyledi: “Dijital ekosistemin bir parçası olmak müşterilerimizin başarısı için kritik öneme sahip. Birinci sınıf bir marka olarak, GSV Materieludlejning gibi müşterilerin Volvo ekipmanlarını en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birinci sınıf bir hizmet sunmak için her gün çalışıyoruz. En kaliteli bağlantılı çözümlerle bu alanda lider olmaktan gurur duyuyoruz.

“Bizim için, bağlantı yalnızca maliyetleri düşürürken güvenlik, çalışma süresi ve yakıt verimliliğinde önemli artışlar anlamına gelmiyor. Aynı zamanda daha iyi bir dünya inşa etme hedefimizi gerçekleştirmemize yardımcı olan hayati bir araçtır ''. 

Volvo CE öncü bağlanırlık kilometre taşını vurguluyor_02Bugünkü devir teslimde bir EC220EL ekskavatör, iki EC250EL ekskavatör ve ECR235EL ekskavatör makineleri Volvo'un akıllı bağlanırlık sistemi CareTrack ile donatılmıştır. Bir Volvo Uptime Center'da uzmanlar tarafından uzaktan izlenen binlerce makine veri noktasını yakalayarak çalışır. Bu uzmanlar daha sonra gerçek zamanlı olarak çok miktarda veriyi işlemek ve sadece en önemli bilgileri müşteriye ve satıcıya filtrelemek için en gelişmiş teşhis yazılımını kullanır.

Toplanan veriler sayesinde, önemli parçaların aşınması tahmin edilebilir, servisler önceden planlanmış ve yedek parçalar önceden sipariş edilebilir - bunların hepsi işletme sahibinin çalışmama süresini kısaltır ve böylece verimliliği arttırır. Bunu sektördeki Volvo Group'un bağlantılı kapasiteleriile birleştirin - kamyonlar, otobüsler ve iş maklineleri - ve değer zincirinde etkinliklerin nasıl açıldığını görmek kolaydır.

GSV Materieludlejning'in CEO'su Dan Vorsholt şöyle diyor: “Bu bağlantı devriminin bir parçası olmaktan ve birinci sınıf filo yönetim sistemiyle neler başarılabileceğini kanıtlamaktan heyecan duyuyoruz. İşimizi her yönüyle takip edebilmemiz çok önemli, bu nedenle makine verimliliğimizi, en ince ayrıntısına kadar takip edebilmek, başarımıza önemli bir katkı sağlıyor.”

Resim 1: Volvo satıcısı Rene Schelhase (mavi gömlek); Jesper Lykke Jensen, GSV Operasyon Direktörü.
Resim 2: Danimarka'nın Kirke Hyllinge kentindeki Danimarkalı kiralama şirketi GSV Materieludlejning'e ekskavatör devir teslimi.

İndirmeler
Basın kitini indirin

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Tiffany Cheng

Müdür, Dış İletişim
Volvo Construction Equipment
Tel: +32 499 56 68 47
E-posta: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O'Sullivan

SE10
Londra
Tel: +44 7733350307
E-posta: osullivan@se10.com