Construction Equipment Türkiye

Volvo eklemli taşıyıcı G-Series: operatör performansının kontrolünü sağlayın

Volvo Construction Equipment, G-Series eklemli taşıyıcı yelpazesini güncelledi. Arasında seyir kontrolü, yokuş aşağı hız kontrolü ve OptiShift'in yer aldığı yeni özellikler, G-Series'in operatörler için bir numaradaki pozisyonunu güçlendirmektedir.

Articulated Hauler A30G Stage V

Rahat bir ortamdaki operatör, daha üretken çalışabilir ve iş alanında pek çok başka makine olmasına rağmen pek çok operatör Volvo'yu tercih etmektedir. Yeni G-Series üstün konforu, kullanım kolaylığı ve güvenliği sayesinde en zorlu koşullarda bile üretkenliğinizi her zaman korunmanıza yardımcı olur.

Eklemli Taşıyıcı A45G Stage VTam operatör kontrolü

G-Series, operatörlerin makineden en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olan yokuş desteği, yükleme ve indirme freni ve dinamik Volvo Motor Freni gibi çeşitli özelliklerle donatılmıştır.

En son güncellemelerle, bu özellikler yeni seyir kontrolü ve yokuş aşağı hız kontrolüyle bir araya geldi. Operatörler, daha sorunsuz ve verimli bir taşıma için sabit bir hız belirlemek üzere seyir kontrolünü kullanabilir veya ayarlayabilir. Yokuş aşağı hız kontrolü, yokuş aşağı yerlerde iş yaparken, operatörlerin kontrolü ve hızı belirleyebilmelerine imkan tanır. Eklemli Taşıyıcı A45G Stage VBu iki yeniliğin sonucunda tüm koşullarda güvenlik, konfor ve üretkenlik artar.

Ergonomik kabin kontrolleri ve kullanımı kolay kontroller tüm operatörlere uygun şekilde tasarlanmıştır. Daha hızlı çevrim süreleri ve operatör konforu artışı sayesinde yakıt tasarrufunu ve üretkenliği daha da artıran yeni OptiShift gibi otomatik işlevler, rakipsiz operatör deneyimi için daha kolay bir kullanım sunmaya yardımcı olur.

Konfor ve güvenlik

Yeni Volvo eklemli G-Series, uzun iş vardiyaları sırasında operatörlerin daha rahat çalışabilmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Eşsiz Volvo direksiyon, muhteşem süspansiyon, düşük ses seviyeleri, kullanım alanı ve görüş alanı, operatör yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olarak üretkenliğin artmasına katkıda bulunur.

Operatör, eğitimci, teknisyen veya şantiye işçisi olmanız fark etmeksizin, çalışma ortamındaki güvenlik büyük bir öneme sahiptir. G-Series'in üstün görünürlüğü ve verimli ışıklandırması çeşitli akıllı güvenlik özellikleriyle bir araya gelerek herkes için daha güvenli bir çalışma ortamı sağlar. Boşaltma desteği gibi özellikler, en zorlu çalışma ortamlarında bile operatörü ve makine etrafında çalışanları daha güvenli tutmaya yardımcı olur.

Eklemli Taşıyıcı A40G Stage V