Construction Equipment Türkiye

Volvo, SD115B, SD135B ve SD160B toprak kompaktörlerine Stage IIIA motorlarını ekledi

Volvo Construction Equipment B-Serisi toprak kompaktörleri, uygulamaya ve şantiyeye uyum sağlayan, ancak çok yönlü, maksimum çok yönlülük ve performans sağlayan ileri teknoloji ile doludur.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) daha büyük SD115B, SD135B ve SD160B toprak kompaktörleri için bir Tier 3/Stage IIIA motor seçeneği sunacak. Bu çok yönlü ve akıllı makine, iş ne kadar zorlu olursa olsun operatörün mümkün olan en yüksek performansı ve yakıt verimliliğini elde etmesine olanak sağlar. Volvo'nun gelişmiş tambur kontrol sistemi, kullanımı kolay bir konsol ile operatörün frekansı ve genliği ayarlamasına, değişen toprak tiplerine ve koşullarına uyum sağlamasına olanak sağlar. Standart olarak iki frekans ayarı mevcuttur, fakat opsiyonel olarak beşe çıkarılabilir. Tamburun dinamik kuvvetini işe ve malzeme derinliğine bağlı olarak ayarlamak için, yüksek veya düşük genlik seçilebilir. Bu sırada, optimize edilmiş merkezkaç kuvveti ve otomatik titreşim özelliği de performansı, kullanım kolaylığını ve üretkenliği artırır.

Çekiş sistemi, dik eğimler veya kaygan yüzeyler gibi zor uygulamalarda harika tırmanış ve çekiş kabiliyeti kazandırır, tekerlek veya tambur patinajını önleyerek mükemmel yüzey işleme özellikleri, performans ve üretkenlik sağlar.

Kompaktörler hem düz hem de keçi ayağı tambur ile temin edilebilir. Düz tambur, kıskaçlı bir kabuk kullanılarak hızlı ve kolay bir şekilde keçi ayağı tamburuna dönüştürülebilir - çok yönlülük daha da artırılabilir.

Konfor ve kontrol

B Serisi kompaktörler ayrıca mükemmel görüş açısı, gruplandırılmış ergonomik kontroller ve konforlu bir ortam sunan endüstri lideri kabin sayesinde yüksek operatör verimliliği ve verimliliğini artırmaya yardımcı olur. ROPS/FOPS sertifikalı kabin, iş sahasına hakim bir görüş için tabandan tavana camlıdır ve ön silindire kadar net bir görüş sağlar, tamamen ayarlanabilir koltuk da döndürülebilmesi ve kaydırılabilmesi sayesinde görüş olanaklarını ve konforu maksimum düzeye çıkarır. Yeni yüksek teknoloji renkli operatör ekranı, çalışma ve temel teşhis bilgilerini görüntüler, parlak güneş ışığı altında dahi kolaylıkla okunabilir.

SDB serisi

Sağlam ve güvenilir

Bu kompaktörler ayrıca, üstün çalışma süresi ve uzun hizmet ömrü sağlayan, piyasadaki en sağlam ve dayanıklı toprak kompaktörlerinden bazılarıdır. B Serisi modeller sadece en yüksek kaliteli bileşenleri, akıllı hortum ve kablo demeti yönlendirme ve temiz bir tasarıma sahiptir. Ağır hizmet tipi tambur, orta mafsal ve ön şasi bileşenleri, uzun ömür ve performans için tasarlanmış ve üretilmiştir. Şasi parçaları, yüksek kaliteli çelikten üretilmiş, titizlikle ve tutarlılıkla kaynatılmış ve böylece güçlü bir yapı garanti edilmiştir. Birkaç elektronik bileşen kabine taşındı ve arka elemanlara onları korumak için monte edildi.

SDB serisi

Tüm hidrolik bileşenlere kolay servis erişimi sağlamak için B Serisi modellerde yatırılabilir kabin standarttır. Motor bölmesine zemin seviyesinden kapsamlı erişim için, motor kaputu elektrikli kumanda ile açılır. Bakım ve kontrol işlemleri daha verimli bir şekilde ve minimum aksama süreleriyle gerçekleştirilebilir, böylece toplam üretkenlik ve güvenilirlik artırılır.