Construction Equipment Türkiye

Volvo Group: inşaat sektörünün bugün ve yarınki en zorlu taleplerini çözmeye yardımcı oluyor

Volvo Construction Equipment (Volvo CE), bugün ve yarın bauma 2019'da, bugüne kadarki en gelişmiş makine ve hizmet portföyüyle - hepsi Volvo Grubu genelindeki pazarda önde gelen bilgiye dayanan, sürdürülebilir yenilikler sunuyor.

Volvo Group, bu yıl Almanya'nın Münih kentindeki bauma fuarında dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Volvo CE ile Volvo Penta, Volvo Penta, Volvo Trucks ve Volvo Financial Services, Building Tomorrow teması altında entegre bir ürün ve hizmet paketi sunmak için güçlerini birleştiriyor. Bu rakipsiz sinerjiyle güçlendirilen Volvo CE, ilk kompakt elektrikli ekskavatörünü ve tekerlekli yükleyicisini tanıtarak, 2020 yılına kadar endüstrideki ilk elektrikli kompakt makineler üretme taahhüdünü yerine getirecek. 

Fuarın En İyisiyle Gözler Üzerinde

Volvo Group, müşterilerine iki standında ürün ve hizmet dayanıklılığının öncü bir gösterimi ile değer zincirinde enerji veriyor - Salon C6'da 2.293m2 kapalı stand 203, ayrıca 5.870m2 açık canlı gösteri arena ve FM714'de 297m2 açık stand. ECR25 ve L25 iki elektrikli makineye ek olarak, paketteki yeni teknoloji ürünleri arasında oyun değiştiren hidrolik hibrid EC300E, Volvo Active Control otomatik bom ve kova hareketleriyle yarı otonom EC220E ve küçük bir pakette büyük makine performansı sağlayan küçük fakat kararlı EC60E'yi ekledi.
 
Ve bununla kalmıyor. Volvo'nun en kompakt finişerleri olan P2820D ve P2870D, yeni nesil EW60E, EC750E yüksek erimli yıkım ekskavatörü, Volvo'nun amiral gemisi R100E sabit dorseli taşıma kamyonu ve çok daha fazlasıyla birlikte sahneye katılıyor. Toplamda, ziyaretçiler, hem aksiyon dolu bir canlı şov hem de etkileyici bir iç mekan gösterimi boyunca Volvo'nun en gelişmiş yol ve arazi makinelerinin 50'sinden fazlasını hayranlıkla izleyebilirler. Komple ürün gamı 47 iş makinesinden, hem Otonom Volvo FH hem de bir dizi elektrikli kamyon da dahil olmak üzere 6 ticari kamyon ve Volvo Penta'nın motorlarının bir gösterimini içermektedir.

Volvo Servisleri, dokunmatik ekranlar ve diğer ekranlar aracılığıyla her makinenin özel bir servis teklifi ile desteklendiği bu yılki bauma'da gözleri üzerine çekiyor. Makine sağlığının izlenmesini ve aksaklık süresini azaltmaya yardımcı olan haftalık raporların sağlanmasını bir araya getiren akıllı bir telematik servisi olan ActiveCare'in küresel lansmanı öne çıkarılacaktır. Ayrıca, etkinlik, şimdi verimliliği arttıran Araç Üstü Tartım özelliği ile birlikte taşıma kamyonu filosu trafik akışını geliştirmek üzere gerçek zamanlı izleme haritası sunan Volvo Co-Pilot arayüzü için sunulan bir dizi uygulamadan oluşan Haul Assit'e yapılan en son güncellemelerin lansmanına da ilgileri çekecektir. Ayrıca Volvo Finans Servisleri % 0,79 gibi düşük bir oranla baumadaki müşterilere özel teklifler sunmaktadır.

Konsepti gerçeğe dönüştürme

Volvo CE, yıllarca süren araştırmalardan doğan gücü daha temiz, üretken ve daha iyi bir dünya kurmaya yardımcı olan pazar ürünlerine getirerek gerçek dünyaya çözümler sunuyor. Bunu somut hale getirmek için şirket inovasyon yolculuğundaki her bir adımı detaylandırarak tahsis edilmiş bir inovasyon alanı oluşturuyor.
 
Bugünün elektrikli makinesi piyasaya sürülmesi, şirketin daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etme yolunda önemli bir anı işaret ediyor. Volvo markalı kompakt ekskavatörlerin ve kompakt tekerlekli yükleyicilerin yeni elektrikli serisinin ilk görücüye çıkan modelleri olan Elektrikli ECR25 ve Elektrikli L25 makineleri, geleneksel benzerlerine kıyasla sıfır egzoz emisyonları, belirgin derecede düşük gürültü seviyeleri, düşük enerji maliyetleri, arttırılmış verimlilik ve daha az bakım gereklikleri sağlıyor.

Ortaklığın gücü

Volvo'nun ortak basın toplantısına Volvo Penta ve Volvo Trucks başkanları ile birlikte ev sahipliği yapan Volvo CE Başkanı Melker Jernberg, şöyle diyor: “Öncü araştırma ve geliştirmelerimizden, bauma'da ilk kez görülecek günümüzün piyasaya hazır ürünlerine kadar uzun süredir yeniliğe olan bağlılığımız var. Fakat bunu yalnız yapamayız. Tüm paydaşlarımızla devam eden işbirliğimiz, ortaklığın gerçekten yeni liderlik olduğunun kanıtıdır. Bu yolculuğu ortaklarımızla birlikte yapmaktan, toplumun karşılaştığı karmaşık zorluklara sürdürülebilir çözümlerle yanıt vermek için birlikte çalışmaktan bugün ve gelecekte gurur duyuyoruz." diyor.
 
2018 yılında rekor bir küresel satış kaydının ve Avrupa pazarında %12'lik bir artışın ardından, Volvo Group finansal açıdan güçlü bir pozisyondan geleceğe doğru ilerliyor. Grup genelinde edinilen beceri ve deneyimlerden faydalanmak ya da sayısız projede dış paydaşlarla işbirliği yapmak suretiyle Volvo, bugünün öncü inovasyonunu pazara sunarak Yarını İnşa Ediyor.

 

Resim 1: Elektrikli makinelerinin açıklanmasından sonra Melker Jernberg.
Resim 2: Bauma'daki Volvo'nun kapalı alan standı
Resim 3: Bauma'daki Volvo'nun açık alan standı