Construction Equipment Türkiye

Her Volvo müşterisinin bilmesi gereken 3 TCO aracı

Toplam sahip olma maliyeti, bir makinenin tasarımı ve kalitesinden çok daha fazla etkene bağlıdır. Kullanım ve işletme, karlılığa önemli katkıda bulunur. İşte tüm Volvo müşterilerinin işletme maliyetlerini önemli ölçüde azaltmak için emrinde olan üç araç.

1. İçgörü Raporları

Volvo İç Yüz Analiz Raporları - Yakıt Verimliliği Raporları, Sağlık Raporları ve Özet Raporlarını içeren - karmaşık telematik verilerini yorumlama konusunda bazı çalışmalar yapın ve müşterilerin TCO'larını geliştirmek için bu bilgileri gerçekten kullanmalarına yardımcı olun. Her makine için tek tek veya filonun tamamı için derlenen raporlar, yakıt tüketimi, kullanım, makine alarmları ve çalışma davranışına genel bir bakış sunar. Müşteriler bir bakışta makinelerinden elde ettikleri gerçek geri ödemeyi görebilir ve iyileştirmeler için somut eylemler üzerinde anlaşmaya varmada iç görülerini kullanabilir.

SiteSim

2. SiteSim

SiteSim, bir müşterinin sitesi için, beklemeyi ve rölantiyi en aza indirme ve mümkün olan en düşük toplam sahip olma maliyetini vermesi için optimum kurulumu hesaplar. Volvo CE, malzemenin türünü, yükleme noktasından boşaltma noktalarına ve sitenin topografyasına (3D dron ölçümleri ve fotoğraflar sayesinde) girerek, saat başına tona ve ton başına ücrete bağlı olarak ideal rota operatörlerinin yanı sıra makinelerin ideal sayısını ve kapasitesini de önerebilir. Bunun gibi saha çalışmaları madencilik endüstrisinde düzenli olarak yapılmaktadır, ancak Volvo CE, küçük ve orta ölçekli sahalar için kapsamlı simülasyonlar sunma kabiliyetinde eşsizdir.

Simülatörler

3. Operatör eğitimi

Volvo CE ve bayileri, müşterilerin mümkün olan en güvenli, verimli ve üretken şekilde çalışmasını sağlamak için müşterilere çeşitli eğitim çözümleri sunar. Deneyimli operatörler bile, en yeni Volvo özelliklerinden tam olarak nasıl faydalanacaklarını eğitimde öğrendiklerinden, eğitimden yararlanmaktadır. Operatör eğitimine yatırım yapan müşteriler, yakıt tasarrufu, genel üretimin artması ve bakım masraflarının azalması sayesinde yatırımlarını telafi ederler. Bundan sonra, hepsi bilançoya olumlu şekilde eklenir.

Karlılığı En Üst Düzeye Çıkarma

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com