Construction Equipment Türkiye

Load Assist, tekerlekli yükleyici operatörlerinin daha iyisini yapmaya zorlar

Volvo Co-Pilot arayüzü için sunulan yeni Operatör Coaching uygulaması tekerlekli yükleyici operatörlerine sürüşlerini iyileştirme konusunda ipuçları ve zorluklar sunuyor.

Operator Coaching Load Assist

Volvo CE'nin Load Assist ailesine yapılan en son yükseltme, Operator Coaching adlı yeni bir uygulamadır. Bu özellik, Volvo'nun L110H - L260H tekerlekli yükleyicilerinin operatörlerine, eylemlerinin çıktılarını nasıl etkilediğini daha iyi anlamaları için kullanabilecekleri gerçek zamanlı bilgi vererek makineleri daha etkili kullanmalarına yardımcı oluyor. Bir bilgisayar oyunu üzerinde en yüksek puanı almak gibi bir şey, Operator Coaching, operatörlerin sürekli olarak performansı iyileştirmeye olanak sağlayan hedefler ve amaçlar belirlemelerine olanak tanır.

 

Makine ve operatör kusursuz bir uyum içinde

Volvo CE'nin en yeni makineleri standart olarak birçok akıllı işlevle birlikte geliyor. Fakat operatörlerin bunları görmezden gelmesi veya bunları kullanmak için en uygun zamanı bilmemesi muhtemeldir. Operatör Coaching uygulaması, aktif boşta kalma süresi, frenleme mesafesi, gaz kelebeği konumu ve aşırı kilitlenme gibi operatör davranışı hakkında Volvo Co- Pilot 10 inç yüksek çözünürlüklü ekran vasıtasıyla anında geri bildirim verir. 'Bom Süspansiyon Sistemini Etkinleştir', 'Gaz Kelebeğini Gevşetme' veya 'Kilitlemeyi Etkinleştir' gibi öneriler operatörlerin optimum yakıt verimliliği ve makine aşınmasını azaltmalarına yardımcı olur. Operator Coaching Load Assist

 

40 adede kadar tekil profil mevcut olduğunda, operatörler önceki vardiyalardaki performansı yakalayabilir ve mevcut profil için hedefler belirleyebilirler. Bunlar, her bir operatörün gelişme eğilimini göstermek için zaman içinde performansın grafiksel bir grafiğini oluşturmak üzere oluşturulur.

 

Ağırlık öncesinden daha iyi

Yeni Operatör Coaching özelliği, optimum miktarda malzeme yüklemede tahmini devre dışı bırakan mevcut Araç Üstü Tartım uygulamasıyla birleşir. Bunu, ataşmanın yüküne ilişkin gerçek zamanlı bilgiler sayesinde yapar (+/- +/-%1 doğruluk dahilinde), operatörler aşırı yükleme, düşük yükleme, yeniden tartma ve bekleme sürelerini ortadan kaldırabilir. Yük verileri basınç ve konum sensörleriyle yakalanır ve ardından Volvo Co-Pilot'ta gösterilir. Yük tamamlandıktan sonra, tüm üretim verileri ekranda depolanır ve bulut tabanlı bir portala veya bir USB taşınabilir bellek cihazı aracılığıyla dışa aktarılmaya hazırdır. Sistem, çeşitli kova tipleri için tasarlanmakla birlikte ve ayrıca çatal ve kıskaçlarla da çalışabilir.

Operator Coaching Load Assist